Dette er Norges beste takterrasser

Kan du gjette hvem som stikker av med seieren?

Noen hoteller har ikke bare flott beliggenhet og bra service. Noen hoteller har også byens beste utsikt fra takterrassene sine. Når du kan nyte en matbit, noe godt i glasset og en henrivende utsikt – da er sommerkvelden fullkommen. Reisebyrået Berg-Hansen gjennomførte nettopp en kåring av Norges beste takterrasser, og hotellet som stakk av med seieren var Clarion Hotel The Edge i Tromsø.

 

tromsø

Vi i Norge har vært veldig heldige og fått flere takterrasser de siste årene. Samtidig har folk blitt mye flinkere til å bruke hoteller, også  som møteplasser. På sommeren finnes det jo ikke noe hyggeligere enn å møte gode venner ute i sola. Enten du bor på hotellet, eller bare er i byen, så kan du alltid nyte en forfriskning ute i det fri der det finnes en takterrasse i nærheten, sier June Aronsen Jakola, leder for hotellavdelingen i Berg-Hansen i en pressemelding.

Helt nede i vannkanten i Tromsø sentrum ligger Clarion Hotel The Edge med sin innovative arkitektur og speiler seg i vannflaten. Et moderne hotell for deg som setter komfort og god service høyt.

Opplev nordlyset og midnattssolen,Tromsøs kulturliv og den norske naturen. Full pakke når du besøker The Edge. I 11 etasje finner du Skybar, hotellets store stolthet og gjestenes favoritt. Har du enda ikke besøkt dette innovative hotellet, kan du gjøre det i sommer. Her finner du flere bilder og mer informasjon om prisvinneren.

Her kan du titte på flere hoteller i vakre Tromsø

I tillegg til førsteplassen kommer Nordic Choice-hotellene Quality Hotel Strand i Gjøvik og Clarion Hotel & Congress Trondheim på henholdsvis andre og tredje plass på listen.

2. Quality Hotel Strand

Skal du besøke Gjøvik i sommer, er det dette hotellet du burde besøke.

Med en flott spa, treningsrom, badstue, svømmebasseng kan du legge inn et par dager ekstra bare for å unne deg noen deilige behandlinger.

Men det er takterrassen som gjorde at Hotell Strand pustet prisvinneren i nakken. Og vi skjønner hvorfor når du ser den delikate utsikten.

Ta en titt på bildene av hotellet og sjekk ledige datoer.

Dette er listen over andre hoteller i Gjøvik

3.Clarion Hotel & Congress Trondheim

Clarion Hotel & Congress Trondheim er et av Skandinavias største kongresshotell, der fjorden møter Trondheim sentrum.

Bor du på Clarion Hotel sover du få meter fra havnekanten med Pirbadet, Norges største badeanlegg, og Rockheim, det nasjonale opplevelsessenter for pop og rock, som dine nærmeste naboer.ci

Med Trondheims største attraksjoner så nærme, kan du gjøre mye ut av oppholdet ditt. Nydelig mat- og drikkeopplevelser, musikk og mennesker skaper en levende stemning og gjør hotellet til en naturlig møteplass.

Lyst på shopping? Du har Trondheims shoppinggate rett utenfor. Besøker du Trondheim er du nødt om å dra innom takterrassen. På kveldstid er Astrum Grill & Raw Bar et levende møtested.Med spennende DJ’s eller kveldens musikk blir baren et sted for mingling, samtaler og gode opplevelser.

Her kan du se flere bilder av dette flotte hotellet

Trondheim er en fantastisk by med mange attraksjoner. Her ser du andre hoteller og ledige rom.

Andre takterrasser du burde oppleve i sommer:

First Hotel Grims Grenka, Oslo

ql

Har du ikke vært på takterrassen Q Lounge i Oslo, er du nødt om å gjøre noe med det nå!

Dette er uten tvil en av de beste takterrassene i Oslo. Hotellet ligger som en skjult perle mellom Karl Johans gate og Akershus festning. Med gangavstand til alle de beste attraksjonene, kan du få en weekendtur du seint vil glemme.Du får følelsen av å være i sydlige strøk når du kan ligge og nyte en Smokey martini eller Summer Goose på en av de mange sol-sofaene. Se flere bilder av det superkule hotellet midt i Oslo sentrum her.

THE THIEF

THIEFThe Thief Hotel er oppkalt etter sin beliggenhet på Tjuvholmen, og har som eneste norske hotell oppnådd medlemskap i det verdensomspennende nettverket Design Hotels. Petter Stordalen sitt hotell på Tjuvholmen er moderne, luksuriøst, innovativt og nå verdenskjent.  Vil du bli skjemt bort med det beste av det beste innen dyner, laken, kosmetikk og kunst på rommet- da har du funnet ditt neste hotell. Her spares det ikke på noe.

Se andre hoteller i hovedstaden her

Restaurantene, baren, servicen og det utrolige spa-anlegget gir deg 5-stjerners opphold du seint vil glemme. På takterrassen kan du nyte en god drink mens noen av Norges kjente og berømte sitter rett ved deg. Men ikke glem å se på utsikten da. Den er verdt et bilde eller to.

Les mer om hotellet og de lukrative rommene her

Skal du til Oslo og vil unngå de verste turistfellene?

osloo11

Dropp de vanlige attraksjonene og bli kjent med Oslo slik Oslobeboere bruker byen. Her kan du lese vår nyeste Oslo- guide med de skjulte perlene du MÅ vite om!

Les også:

Reis på weekendtur til Stockholm

Slik ser pizzaen ut rundt om i verden

Gjør som Jennifer Lopez og slikk sol i The Hamptons