Dette er Norges råeste suite

… og den befinner seg på Norges råeste hotell.

Reiselivsbransjens «Oscar-utdeling», World Travel Awards har nylig gått av stabelen i Athen, og med totalt 4 nominasjoner og 2 priser var det Grand Hotel som trakk det lengste strået av de norske kandidatene. Hotellet stakk av med prisen «Norway’s Leading Hotel» og fikk også prisen for «Norway’s Leading Suite».

Book et rom her.

Suiten som utmerket seg var, ikke overraskende, den mest monumentale suiten på Grand Hotel, som har fått navnet etter fullriggeren Christian Radich. Interiøret i suiten har et maritimt uttrykk og består av kjøkken, bibliotek, soverom, omkledningsrom og kombinert spise- og peisestue.

Men det mest spektakulære med suiten er den gigantiske takterrassen som gir deg praktfull utsikt over Karl Johan og kan romme opp til 300 gjester.

The Radich Suite Terrace

Ladies Floor

Norges ledende hotell kan skilte med flere lekre rom og suiter, og har blant annet en hel etasje kalt «Ladies Floor» som inneholder værelser spesialdesignet i samarbeid med kjente norske kvinnelige kunstnere, næringsdrivende og idrettsutøvere. Kjente navn som kan nevnes er Inger Ellen Nicholaisen, Silje Nergaard, Ane Dahl Torp og Kari Traa – som også er de mest populære rommene av til sammen 13 værelser på etasjen.

rom

 

Blant rockestjerner og filmstjerner er det Millennium Suiten som er mest populær. Den er hotellets største – hele 200 kvadratmeter, og har blant annet sin egen bar og et tilhørende butlerrom.

For oss «vanlige» har Grand Hotel lekre standard rom også, og vil man ha det lille ekstra tilbyr hotellet individuelt møblerte superior rom. Ellers kan man nyte godt av fasiliteter som spa, basseng og behandlinger, ta en deilig drink eller et herlig måltid på fasjonable Grand Café eller populære Palmen.

Sjekk ut mer om hotellet her.