Støtvig Hotel i Rygge får hele tre laurbær på Laurel Nights. Foto: Booking.com

Dette er Norges topphoteller

Disse 22 hotellene gjør norgesferien flere hakk bedre.

Norgesferie er slettes ingen dårlig idé. Hvert fall ikke når vi har så mange fantastiske hoteller med idylliske beliggenheter.Hva er vel bedre enn å sjekke inn på et av Norges beste hoteller og utforske det landet vårt har å by på?

Laurel Nights er en oversikt over de aller beste hotellene i verden, hvor vi i rangerer hotellene med tre laurbær, to laurbær og ett laurbær. Norske hoteller er selvsagt med på listen, og har hele 22 hoteller som er i toppklasse. Her er de aller beste hotellene i Norge fra Laurel Nights (etter tilfeldig rekkefølge).

Få oversikt over verdens aller beste hoteller på Laurel Nights her.

Våre lesere har også kåret Norges beste hoteller. Sjekk årets kåring her.


Støtvig Hotel, Rygge: (3 laurbær)

Hotellets eier har brukt 300 millioner på stedet, og det synes for å si det mildt. Støtvig Hotel er gjennomført, stilig og oser luksus.  Du får fornøyelsespark og hotell under samme tak, omgitt av hav og skjærgård. Nyt oppholdet med kino, diner, bowling, spa, basseng og bar.

Les mer om hotellet her.


Skarsnuten Hotell, Hemsedal: (2 laurbær)

Skarsnuten Hotel, Hemsedal

På kanten av en fjellhylle 1000 meter over havet, finner du Skarsnuten Hotell. Hotellet er idyllisk plassert med en spektakulær utsikt over Hemsedal og fjellene. Med et moderne skandinavisk design, er hotellets fasader tydelig preget av naturlige materialer. Skisenteret er hotellets nærmeste nabo, som er perfekt for deg som vil på skiferie.

Les mer om hotellet her.


Quality Resort & Spa Norefjell: (1 laurbær)

Quality Resort & Spa Norefjell har i flere år blitt kåret til Norges ledende spa-resort. Skihotellet er stedet med alt du kan drømme om, omringet av vakker fjellnatur ca 1,5 time fra Oslo. Skihotellet tilbyr aktiviteter for alle – alt fra ski, skøytebane spa-avdeling, svømmebasseng, treningsrom og en innendørs klatrevegg på 16 meter.

Les mer om hotellet her.


Northcape Seapark, Gjesvær: (1 laurbær)

Fine leiligheter med nydelig beliggenhet i et lite og sjarmerende fiskevær. Her kan du sove i ro til den søvndyssende lyden av fjerne måkeskrik og bølgeskvulp mot brygga. Utsikten er praktfull. Aktiviteter i området inkluderer skiturer, fotturer og fugletitting.

Les mer om hotellet her.


Paulsens Hotell, Lyngdal: (1 laurbær)

Paulsens Hotell, Lyngdal

Å ta turen hit er som å ta en tidsmaskin tilbake noen hundre år. Svært positivt ment. Tradisjonsrik gjestfrihet og en sjarm som du knapt finner maken til. Noe sted.

Les mer om hotellet her.


Strand Hotel Fevik, Grimstad: (1 laurbær)

Strand Hotel Fevik, Grimstad, Hotellets front

Et nydelig hotell med en helt fantastisk plassering ved en av de beste strendene i Norge. Her har forfattere og kjendiser elsket å dra innom, og det bør også du.

Les mer om hotellet her.


Gran Stabbur, Snåsa: (1 laurbær)

Har du noen gang drømt om å bo på et stabbur? Hvis ikke så bør du det. Dette er virkelig et overnattingssted utenom det vanlige, og alt det svært positivt ment.

Les mer om hotellet her.


Nyvågar Rorbuhotell, Kabelvåg: (1 laurbær)

Nyvågar Rorbuhotell, Kabelvag, Havn

Har du noen gang drømt om å bo på et stabbur? Hvis ikke så bør du det. Dette er virkelig et overnattingssted utenom det vanlige, og alt det svært positivt ment.

Les mer om hotellet her.


Arctic Panorama Lodge, Skjervøy: (1 laurbær)

Arctic Panorama Lodge, Skjervoy

Har du noen gang drømt om å bo på et stabbur? Hvis ikke så bør du det. Dette er virkelig et overnattingssted utenom det vanlige, og alt det svært positivt ment.

Les mer om hotellet her.


The Edge, Tromsø: (1 laurbær)

Det hypermoderne The Edge har mange fine rom. Et stort konferansehotell som også kan være fint for den ferierende. Den store variasjonen på rommene betyr at du bør sjekke ut hva du booker, men de fine rommene med utsikt er virkelig fine.

Les mer om hotellet her.


Clarion Collection Hotel With, Tromsø: (1 laurbær)

Et nydelig hotell i Tromsø med virkelig god plassering på havna. Har en fin og enkel standard, god service og frokost som det er verdt å stå opp til. Fint hotell med mye sjarm.

Les mer om hotellet her.


Hotel Havnekontoret, Bergen: (1 laurbær)

Dette hotellet i Bergen ligger midt på Bryggen og har blitt kåret til det beste hotellet i Bergen flere år. Har meget god service og nydelige rom. En klar anbefaling.

Les mer om hotellet her.


Farris Bad, Larvik: (1 laurbær)

Dette spahotellet har det kanskje mest populære spaet i Norge, og er et yndet reisemål for nordmenn som ønsker å slappe av. Gjennomført design, gode bademuligheter og fine rom.

Les mer om hotellet her.


Walaker Hotel, Solvorn: (1 laurbær)

Et hotell som har blitt bygd opp gjennom ni familiegenerasjoner, og er det eldste hotellet i Norge (375 år). Gjesterommene er i tre ulike hus, med en svært stemningsfull hage. Beliggenheten er ved bygda Solvorn i Luster kommune, og ligger ved Nærøyfjorden.

Les mer om hotellet her.


Scandic Holmenkollen Park, Oslo: (1 laurbær)

Scandic Holmenkollen Park, Oslo, Gjesterom

I eventyrlige omgivelser, med en fantastisk utsikt over Oslo, ruver Holmenkollen Park hotell over skiløyper og sykkelløyper. Her er du tilbaketrukket fra byens mas og jag, men allikevel kun en kort bil- eller banetur unna sentrum.

Les mer om hotellet her.


Hotel Continental, Oslo: (1 laurbær)

Hotel Continental, Oslo, Uteområde

Med sin unike kunstsamling, historie og atmosfære, er Continental et hotell de fleste kommer tilbake til mer enn en gang.  Her får du i tillegg mat i verdensklasse, på tilknyttede Theatercaféen og Eik Annen Etage. Hotellet befinner seg midt i sentrum av Oslo, med kort avstand til alt.

Les mer om hotellet her.


Clarion Collection Hotel Folketeateret, Oslo: (1 laurbær)

Hotel Folketeateret er et hotell med egenart, med moderne kunst, spennende innredning og en eksentrisk atmosfære. Hotellets unike treningsstudio er inspirert av bokseklubbene i New York fra 1930-årene, og du kan ikke unngå å legge merke til statuen utenfor inngangspartiet.

Les mer om hotellet her.


Grand Hotel, Oslo: (1 laurbær)

Grand Hotel Oslo, Oslo, Spa

Grand, det karakteristiske hotellet midt i hjertet av Oslo, er på mange måter Oslos mest ærverdige hotell. i 1874 åpnet hotellet for første gang sine dører, og Grand har siden den tid huset alt fra storheter som Henrik Ibsen og Fridtjof Nansen til nåtidens store  hollywoodstjerner. Her får du god, gammeldags luksus.

Les mer om hotellet her.


The Thief, Oslo: (1 laurbær)

THE THIEF, Oslo, Lobby

Den stilsikre kjendisfavoritten The Thief ligger på idylliske Tjuvholmen, med kort avstand til Astrup Fearnley-museet og Aker Brygges mange handlemuligheter. Få med deg takterrassen med ustikt over fjorden, og hotellets spa-avdeling som i likhet med resten av hotellet byr på førsteklasses luksus og avslapping.

Les mer om hotellet her.


Dalen Hotel, Dalen: (2 laurbær)

Dalen Hotel, Dalen, Hotellinnredning

Eventyrhotellet kalles dette hotellet. Bygget i overdådig, romantisk stil med drakehoder, tårn og spir. Et hotell i Telemark som kombinerer velvære med store visuelle opplevelser. Hotellet åpnet for første gang i 1894, og er ett av de eldste hotellene i landet.

Les mer om hotellet her.


Hotel Ullensvang, Hardanger: (2 laurbær)

http://hotel-ullensvang.no/wp-content/uploads/2015/01/UllensvangBad291214.jpg

Sjekk inn. Pust ut- sier hotellet selv, og det stemmer godt. Ullensvang ligger vakkert til i strandkanten ved Hardangerfjorden med den lengste svømmekanalen i Europa og mektig utsikt mot fjorden. Her bodde Edvard Grieg, og den vesle komponisthytta hans står fremdeles i hotellhagen. Et praktfullt hotell.

Les mer om hotellet her.


Solstrand Hotel & Bad, Os: (2 laurbær)

Solstrand har en tilgjengelighet og beliggenhet få kan konkurrere med. Bygget av Norges første statsminister, Christian Michelsen. ligger hotellet skjermet til i strandkanten ved Bjørnefjorden med praktfull utsikt mot Kvinheradsalpene. Det er som å høre på et stykke symfoni skrevet av Edvard Grieg.

Les mer om hotellet her.


Laurel Nights – verdens beste hoteller

Laurel Nights er en oversikt over de aller beste hotellene i verden, som rangerer hotellene med tre laurbær, to laurbær og ett laurbær.

De hotellene som får ett laurbær er bedre enn sine konkurrenter på samme sted. Det er hoteller du bør velge om du skal til et sted, og vil ha et meget bra hotell.

Hotellene som får to laurbær er hoteller det er vel verdt å ta en omvei for. Kanskje det er et hotell utenfor byen du tenkte å dra til, eller i en annen bydel. Det er hoteller som er svært gode valg og som utmerker seg spesielt. Skal ett hotell få tre laurbær må det være et helt eksepsjonelt hotell. Et hotell som er så bra at du bør dra til hotellet kun for å bo på hotellet.

http://pbx.images.nettavisen.no/?h=400&w=1920&mode=crop&pos=center&url=http://laurelnights.no/wp-content/uploads/2017/03/iStock-539282875.jpg