Dette er verdens beste bar

1Vi har vært i mange gode barer, og en del av barene har bare blitt bedre og bedre etter hvert som kvelden har blitt eldre og eldre.

Å si at vi er eksperter på barer ville likevel vært en stor overdrivelse.

Noe man ikke kan si om Drinks International som har kåret de aller beste barene i hele den vide verden. Øverst på listen over de 50 beste barene i verden befinner det seg en bar som virkelig er en opplevelse for livet.

Noen helt utrolig drinker og først i verden

selfiecompatibleBaren heter The Artesian, og er hotellbaren til The Langham i London.  Ett hotell som for øvrig var det første hotellet i verden som tilbød Afternoon Tea. For selv om afternoon tea er nesten noe man tror har vært for evig på hoteller i London så var ett var selvfølgelig først, og året var 1865. Hotellet var The Langham, og restauranten var Palm Court. Du kan fortsatt spise afternoon tea på The Langham og Palm Court.

Slik finner du verdens beste bar

Du har sikkert stått ved Topshop ved Oxford Circus en eller annen gang i løpet av et London-besøk. Neste gang kan du gå i motsatt retning av Piccadadilly Circus på Regent Street i rundt 5 minutter.

Du vil da komme til det legendariske hotellet The Langham. Et hotell med verdens beste bar.

kitchen_suite_tllon_enI 2013 ble baren for første gang kåret til nettopp det av Drinks International, og altså igjen i år. Baren er Artesian og har det største utvalget av rom i London, og et cocktail-utvalg uten like. Deres enormt kreative cocktailer ser du eksempler på her, og selv om prisene er litt over det du vanligvis betaler så er drinkene det også. De er faktisk best.

Veldig god mat

Om ikke det er nok så har hotellet den svært gode restauranten Roux at The Landau, en veldig god afternnon tea på Palm Court – medlem av The Tea Guild, og altså stedet hvor hele konseptet med afternoon tea startet nesten 150 år siden.

Så hva er det med dette hotellet? The Langham var det første storhotellet i London. Året var 1865. Nå er det et nyoppusset luksushotell uten like, historiemessig og servicemessig. Dette er en opplevelse.

Sjekk priser og se flere bilder av hotellet her

Resten av topp 10 var for øvrig:

27158_88_z2. Dead Rabbit Grocery and Grog, New York (som vi nevner i vår guide: Alt du trenger å vite om New York)

3. Nightjar, London

4. Attaboy. New York

5. Employees Only, New York

6. Canon, Seattle

7. The Baxter Inn, Sydney

8. American Bar, London  (baren på Savoy)

9. High Five, Tokyo

10. 28 Hongkong Street, Singapore