Dette er verdens beste krem-hoteller

Et norsk hotell er på lista – for første gang. 

Redaksjonen i det prestisjetunge reisemagasinet «Condé Nast Traveler» har nå kåret de 150 beste hotellene i verden. «The Gold List 2016» er en oversikt over hotellene du bør besøke i 47 land, fordelt på seks kontinenter.

Her ser du en fullstendig oversikt

5406625_165_z

 

Stordalen-hotellet THE THIEF i Oslo er det eneste norske hotellet som er blant krem-hotellene i verden, ifølge oversikten. Hotellet får skryt for deres fokus på arkitektur og design, samt rominnredning. Femstjernes hotellet THE THIEF har tidligere blitt kåret til et av verdens beste nye hoteller i 2013 av det samme reisemagasinet da hotellet åpnet.

Les også: Den store Osloguiden

Det norske luksushotellet på fasjonable Tjuvholmen i Oslo har følge av København-hotellet Hotel D’Angleterre og et lite luksushotel i Stockholm, Ett Hem på listen over verdens beste hoteller.

Les også: Det beste av Stockholm

London er på lista med hele åtte hoteller. De er i verdensklasse. Det samme er byen, men nå kommer norske hoteller etter. Vi har tross alt fått et hotell på listen. Det er likevel ikke rart mange av oss velger å reise til den engelske hovedstaden, men ved neste besøk bør du vurdere et av disse:

Frister det å reise? Her kan du enkelt finne drømmehotellet ditt

Les også: Dette er Londons hotteste områder og Den virkelig store London-guiden