Dette er verdens beste strender

Noen strender er rett og slett bedre enn andre. Tripadvisor har igjen kåret de beste strendene i verden, og vi har tatt en kikk på listen deres.

fernando

1. Baio de Sancho, Brasil

354 kilometer utenfor kysten til Brasil finner du 21 små øyer, og en av verdens beste strender. Hovedøya er på 18 kvadratkilometer med et innbyggertall på 3012. Dykkere elsker området siden man kan dykke ned til 40 meter uten våtdrakt på grunn av de varme undervannsstrømmene. Under vann kan man se opp til 50 meter.

Hotell: Pousada Estrela Lunar

Slik kommer du dit: Fly fra Oslo til Portugal, så videre til Natal.Derfra båt til øya Fernando De Noronha. Sjekk flypriser her.

gracebay

2. Grace Bay, Providencales, Turks and Caios

Providencales er en øy på 98 kvadratkilometer med en befolkning på 32 000. Dette var vinneren av beste strand i samme kåring i 2011.

Hotell: The Regent Grand on Grace Bay Beach

Slik kommer du dit: Fly til New York, derfra direkte til Turks and Caios. Sjekk flypriser her.

rabitt

3. Rabbit Beach, Lampedusa, Italia

Lampedusa er en italiensk øy sør for Italia, mellom Malta og kysten til Tunisia. Øya er på 20 kvadratkilometer, og ble en del av det italienske kongeriket i 1860. På 1960-tallet fikk øya telefon og elektrisitet. Nå er øya et yndet sted for turister, etter at det en stund var kun en strategisk øy med NATO-base.

Hotell: Hotel Paladini di Francia

Slik kommer du dit: Fly til Roma, derfra til Lampedusa. Sjekk flypriser her.

Ellers på listen finner du blant annet Playa Paraiso på Cuba, Playa de les ses Illetes i Spania og Elafonissi Beach i Hellas.

 

Sjekk pakketurer og annet med disse leverandørene:

Expedia

LowCostHolidays

beaches