Dette hotellet er som ingen andre

811_mirror_cube_interior_8a

Hotellets interiør er gjennomført, stilig og virkelig annerledes

Det finnes luksushoteller som kan lokke med seks og syv stjerner, som har restauranter med flere Michelinstjerner eller et spa som har vunnet internasjonale priser.

Ingenting av dette finner du på det unike hotellet du finner i Harads i Sverige.

Syv mil fra Luleå (Kallax flyplass), eller 6,5 time i bil rett inn i Sverige fra Bodø finner du et hotell som er helt annerledes enn de fleste andre.

Se på hotellet her

Hotellet har fem rom, alle bygd i 2010. Flere skal komme. Noen av de fremste arkitektene i norden har laget de forskjellige rommene med virkelig unikt, gjennomført design.

7749094_11_zPå vinteren tilbyr hotellet opplevelser som sauna, dagstur i samisk kultur, snøskovandring, hundesledetur og snøscootersafari. Sommertid kan man dra på mountainbike-tur eller ri på hest. Uansett utrolig mange opplevelser. Er du ekstra heldig opplever du også nordlyset i det best mulig omgivelser.

Se på hotellet her

Det som likevel virkelig gjør hotellet er ikke det unike designet inne i hotellet, men at alle rommene er trehytter. Derav også navnet Treehotel.

Skal du oppleve noe unikt er dette luksusdesignhotellet nettopp det. Enten det er en romantisk tur med din kjære eller jobben som trenger kreativ inspirasjon.

Hotellet har også tilknytning til en super restaurant med autentisk svensk mat (Brittas Pensionat).

Du kan lese mer om hotellet og se de unike bildene her.

7749094_5_z