Dette kan løfte ferieopplevelsen flere hakk

Hotellbarene med det lille ekstra.

Noen av verdens mest eksepsjonelle og begivenhetsrike barer er nemlig hotellbarer. Kombinasjonen av nøye komponert drinkmeny, elegant interiør og slående utsikt, kan fort løfte ferieopplevelsen flere hakk. Her kan du ofte oppleve essensen av eleganse og edle dråper. Ønsker du å ta en drink i høyden eller nyte sjeldne champagnetypene i ærverdige omgivelser? Vi har plukket noen av verdens beste hotellbarer.

BeaufortBar

Savoy

Beaufort Bar, Savoy Hotel | London

London er uten tvil hjemmet til flere av verdens beste hotellbarer. Beaufort Bar på verdenskjente og ærverdige Savoy Hotel er intet unntak. Den gylne søsken til den mer tilbakeholdne American Bar, Beaufort Bar er glamorøst innredet i svart og gull og en nydelig Murano lysekrone, og bygger sitt konsept rundt kabaret, champagne og cocktails. Baren utstråler en ærverdig, art deco atmosfære og servicen er upåklagelig, akkurat det man forventer av et hotell i Savoys klasse. Beaufort Bar spesialiserer seg på sjeldne champagnetyper og kan skryte av Londons største utvalg i sprudlende dråper.

Sjekk ut baren her

ConnaughtBar

Connaught Bar, The Connaught Hotel | London

En annen svært populær hotellbar i London er Connaught Bar på legendariske The Connaught Hotel i den fasjonable bydelen Mayfair. Baren er elegant og diskret, inspirert av engelsk kubistisk og irsk kunst, men samtidig luksuriøst innredet med marmorgulv og skinnstoler. Atmosfæren utstråler klassisk eleganse, og drinkene er enestående og skaper noe helt spesielt. Connaught Bar er en verdensklasse bar i et førsteklasses hotell, med en prestisjefylt historie og en overflod av moderne, 21. århundre-stil. Ingenting kommer billig her, men det er verdt hver eneste krone. Drar du hit, er barens Dry Martini et must!

Finn de rimeligste flybillettene her

RockBarRockBar

Bar

Rock Bar, Ayana Resort & Spa | Bali

Rock Bar er intet mindre enn en minneverdig opplevelse. Baren ligger på klippene ved vannkanten, medet slående utsikt over Det indiske hav, og nås kun med taubane. Interiøret er elegant og minimalistisk, og atmosfæren stemningsfull og meget romantisk. Mens du nyter gode drinker og utsikten, kan du høre bølgeskvulp under føttene. Skumringen er den beste tiden for et besøk – solnedgangen her er rett og slett spektakulær.

Du finner flere flotte bilder av resorten her

TheLangham

Artesian

Artesian, The Langham| London

Du har sikkert stått ved Topshop ved Oxford Circus en eller annen gang i løpet av et London-besøk. Neste gang kan du gå i motsatt retning av Piccadilly Circus på Regent Street i rundt 5 minutter. Du vil da komme til det legendariske hotellet The Langham. Et hotell med verdens beste bar. I 2013 ble baren kåret til nettopp det av Drinks International. Baren er Artesian og har det største utvalget av rom i London, og et cocktail-utvalg uten like. Her oser det av luksus, eleganse og overdådighet uten at det føles for mye.

OzoneOzone

Ozone Bar, Ritz Carlton | Hong Kong

Ozone Bar på Ritz Carlton i Hong Kong er noe helt for seg selv. Baren ligger i 118. etasje i Kowloon’s International Commerce Centre og er kjent som den høyeste baren i verden. Utsikten er som forventet uslåelig. Like fascinerende er det futuristiske interiøret, designet av Masamichi Katayama, som er ment å representere «et menneskeskapt naturmiljø i en fantasiverden». Garantert en uforglemmelig opplevelse!

Les mer om Ritz Carlton her

RoseBarRoseBar2
Rose Bar, The Gramercy Park Hotel | New York

Rose Bar har alt man forventer av en hotellbar av ypperste klasse, og litt til – overdådige drinker, elegante servitører og flotte omgivelser. Mens du nipper til en Wiskey Sour i den lune atmosfæren, kan du betrakte kunstverkene til Warhol og Basquiat som pryder veggene. Innredningen er forutsigbart slående, med spesialdesignede møbler av Julian Schnabel, åpen peis, og biljardbord. En A-list bar, uten tvil!

Du kan se nærmere på Gramercy Part Hotel her

SkyBar

SkyBar

Sky Bar, Lebua at State Tower Hotel | Bangkok

Bangkok er kjent for sine enorme skyskrapere, så det er derfor ikke rart at byen har så mange takbarer. Men få kan måle seg med Sky Bar på Lebua Hotel, som kalles for en av verdens høyeste utendørs barer i en av de kuleste områdene i hovedstaden. Plassert på toppen av den kolossale State Tower, Bangkok nest høyeste bygning, byr Sky Bar på blendende utsikt og utsøkte drinker.  Her kan du nyte en «Hangoveritini», som ble komponert spesielt for filmteamet til Hangover Part II.

Purificadora

Purificadora3

La Purificadora, Puebla| Mexico

Baren på La Purificadora er tegnet av den kjente meksikanske arkitekten Ricardo Legorreta. Den oppfyller alt man kan ønske seg av en trendy, og samtidig simpel hotellbar. La Purificadora ligger under åpen himmel på hotelltaket, med fantastisk utsikt over den historiske byen og kirken San Francisco. Et basseng med glassvegger gjør det mulig å ta en liten dukkert mellom barrundene. Et perfekt sted for enhver feiring!

Les mer om La Purificadora her