Dette spa-hotellet er et av Norges beste

... og det ligger på et av Norges flotteste sommersteder.

Vakre Son ligger idyllisk til ved Oslofjorden og er kjent for sine smale gater og vakre trehusbebyggelse. Dette er en ekte sommerby hvor man selvsagt kan nyte sol og bading. Her er det perfekt for deg som liker vannsport og typiske sommeaktiviter. Det lokale selskapet Camp Soon tilbyr arrangerte aktiviteter i skjærgården som fridykking, kajakk og jolleseiling. For den actionlystne er det perfekt med en tur på en rib eller regatta.

Sentrum er full av små koselig butikker og caféer, og middagen inntar du på Son Kro som ligger på torget nesten ved bryggekanten. Kroa har en terrasse du kan nyte om vårsola, og en peisestue for kaldere dager. Lokalene er sjarmerende og menyen har godt utvalg av variert mat.

Son Spa

Dette hotellet i Son er verdt et besøk i seg selv. Det er kjent for å ha en av Norges beste spa-avdelinger, og beliggenheten er idyllisk ved vannkanten, fem minutters gange fra Son sentrum og 40 minutters kjøretur fra Oslo. Her finner du det du trenger og ønsker deg av fasiliteter som en fin restaurant med stor uteservering, en deilig spa-avdeling og et treningssenter. Hotellet har også en egen gjestebrygge for deg som kommer med båt.

Les mer om hotellet her.

Rommene

http://sonspa.no/assets/suiter-med-balkong.jpg

Hotellet har 148 rom, hvorav 74 er suiter. De fleste rommene har sjøutsikt, og er dekorert i en maritim eller spa-harmonisk stil. Her sover du i deilige Jensen senger, og i mange av rommene kan du ta morgenstrekken på balkongen.

Book et rom på Son Spa her.

Spa-avdelingen

http://sonspa.no/assets/Par-suite-1000x672.jpg

Hotellet har en av Norges beste spa-avdelinger med varmekulp, steambadstu, fargedusj, fotbad, spapakker og enkeltbehandlinger. Fra menyen kan du velge blant annet voksbehandlinger, lysterapi, massasje ved hjelp av lavasteiner og mer klassiske behandligner som manikyr, pedikyr og klassisk massasje.

Son Magic Circle

Dette er en spa-behandling som du utfører på egenhånd. Du får utlevert et kit med syv produkter fra Decleor, og skal rense kropp og ansikt før du starter. Deretter skal du gjennom elleve stasjoner som starter med vannfall med fotbad og lysterapi, og ender med å slappe av og beskue utsikten over Sonkilen og Oslofjorden fra utsiktbenken.

Les mer om Son Magic Circle her.

Restauranten

Her får du mat laget av førsteklasses råvarer, og på solskinnsdager kan du nyte en deilig lunsj utendørs mens du nyter synet og lukten av Oslofjorden. Om sommeren har hotellet et eget husband utendørs, og booker også flere kjente artister til å spille her.

Les mer om hotellet her.

 

Les også:

Hit reiser du for billig spaluksus

Norges beste badeland

Dette må du aldri gjøre i Norge

Norges beste hoteller 2016