Dette tilfredsstiller de norske forretningsreisende

I den nyeste utgaven av Kapital Reise, finner vi en undersøkelse gjort hos de største reisebyråene, Berg-Hansen og Via Egencia, om vanene til norske forretningsreisende. Resultatene fra undersøkelsen viser at det er en rekke elementer norske forretningsfolk verdsetter når de er på reisefot. Vi viser deg hva undersøkelsen viser som det viktigste for forretningsreisende når de velger hotell, hva som er favorittkjeden og hvilke reisemål som er hottest for forretningsreisende.

Bestill de rimeligste flybillettene her

Det viktigste ved valg av hotell

480195163

De aller fleste av oss har noen preferanser når det kommer til valg av hotell, enten det er krav om inkludert frokost, balkong, tilgang til treningssenter eller annet. Men hva er det de forretningsreisende verdsetter? I Kapital Reise, reiseheves det at de opplever beliggenhet som det viktigste grunnen til valg av hotell. Deretter følger kriterier som god frokost, god luft, velfungerende wifi, gode senger, lite støy og høy standard på renhold. Vi har plukket ut en rekke hoteller med perfekt beliggenhet – og som selvfølgelig tilfredsstiller de andre kravene også.

Hvis du skal overnatte i Oslo kan dette superflotte hotellet by på alt fra god beliggenhet til fantastisk frokost. Når det gjelder Stavanger bør du velge enten dette flotte Radisson Blu hotellet som ligger meget sentralt, eller dette hotellet som ligger nært Sola flyplass. I Bergen er dette hotellet klart favoritten, mens i Trondheim er dette hotellet et veldig godt alternativ.

Les også: Dette er de beste kurs-, konferanse- og forretningshoteller i Norge

Favorittkjeden for forretning i Norge

176987665

Har du en favorittkjede du stadig vender tilbake til når du skal ha overnatting? Det har de forretningsreisende, og det er ikke overraskende Nordic Choice. Nordic Choice har en rekke unike hotellprodukter med ekte engasjement og personlig service. En kjede vi selv vil anbefale – til både forretningsreisende og for andre formål som f.eks weekend-, familie- og kjæresteturer. Dette er våre topp tre hoteller i Oslo-området:

1. Comfort Hotel Grand Central

co_grand_central_nsd_10

 

2. Clarion Hotel Royal Christiania

cl_christiania_fa_02

3. Clarion Colletion Hotel Folketeateret

ccn_folketeateret_deluxe_double_room_04

Les også: Dette er de beste konferansehotellene på Gardermoen

Bestill de rimeligste flybillettene her

De hotteste reisemålene for forretning

hotel

Så, hvor går turen for de forretningsreisende? Legger de kurs, konferanser og forretning innenlands eller utenlands? I Kapital Reise kommer det frem i resultatene av undersøkelsen gjort av Berg-Hansen og Via Egencia, at destinasjonen som topper listen for hvor turen går, er København. Dernest følger Oslo, Stockholm, London, Amsterdam, Aberdeen, Brussel, Bergen, Stavanger og Paris. Vi viser dere de råeste konferansehotellene i København, London og Amsterdam.

Les også: Dette er verdens beste forretningshoteller

København

Radisson Blu Royal Hotel – her finner du hotellet

25382_94_z

København Admiral Hotel – her finner du hotellet

6329_102_z

London

The May Fair – bestill hotellet her

7606_65_z

Park Plaza Westminister Bridge London – bestill hotellet her

3113039_116_z

Amsterdam

Park Plaza Victoria – bestill hotellet her

19430_83_z

NH Amsterdan Barbizon Palace – her finner du hotellet

11293_135_z

Bestill de rimeligste flybillettene her