Disse tilbudene er rene gullkupp

Du kan spare mye på å bestille reisen nå. 

Kursen på den norske kronen har gått opp, og for deg som skal ut og reise er imidlertid en knallsterk krone en gladnyhet. Det gjør nemlig at feriebudsjettet rekker lenger, når norske kroner veksles om for å kjøpe varer med prislapp i euro.

Du kan spare mye på å bestille hotellovernatting nå, men du må være rask! Den store hotellbookingsiden Hotels.com har senket hotellprisene, så skynd deg. I tillegg har de slått på stortromma igjen.

Gigantisk salg

Hotels.com er i gang med sitt største salg noensinne. Du har muligheten til å gjøre et skikkelig hotellkupp og spare opptil 40 % på overnattingen. Du kan velge mellom 4000 hoteller i hele verden, blant annet Madrid, Roma, Lisboa, Miami, San Francisco, Buenos Aires, Singapore og Bangkok. Hva frister mest?

Du kan bo i Paris og London fra 694 kroner natten, i Chicago og Buenos Aires fra 540 kroner per natt, Shanghai og Pattaya fra 350 kroner natten.

Les nærmere om tilbudet her

Spennende destinasjoner i hele verden

For mange er hotellopplevelsen en viktig del av ferien, og det er fullt mulig å få tilgang til høy hotellstandard, uten at det koster skjorta. Du kan gjøre et kupp på toppdestinasjoner i Europa, Amerika, Asia og Stillehalvslandene, Midtøsten og Afrika.

NB: Hotellsalget varer frem t.o.m. 15. februar. De best hotellene går først, så det lønner seg å være rask!

Sjekk ut salget her

Madrid

Los Angeles

Beijing

Dubai