Fordelsklubben nordmenn må bli kjent med

Vi elsker å reise, og med «nytt» fordelsprogram du kan reise enda mer.

Her hjemme sverger vi ofte til Hotels.com når vi skal booke hotell, men i Europa forøvrig er hotelltjenesten Expedia både større og mer utbredt. Det sier kanskje sitt at tjenesten nylig var blant de få nominerte til årets World Travel Awards, noe ikke Hotels.com var.

Kanskje fordi tjenesten er større og tilbyr alt fra hotell og vandrehjem, fly og pakkereiser til aktiviteter og leiebil.

Fordelsprogram m/ gratis frokost, spa og romoppgradering

I disse dager lanserer den nettbaserte reisetilbyderen et nytt fordelsprogram for sine brukere, som også vi her i Norge bør få med oss og registrere oss på nå.

For ikke bare får man som medlem spesielle tilbud ingen andre får, men også doble bonuspoeng hvis bestiller via Expedia nå. Eller rettere sagt – via Expedia+ som det nye programmet heter.

Her kan du også bli medlem av Expedia+

expedia høsttilbud

Etterhvert som du opparbeider deg poeng og status i programmet kan du nyte godt av goder som gratis frokost, gavekort på spa og gratis oppgradering av rommet.

Det er med andre ord tydelig at i fremtiden holder det ikke med å ha et gyllent kredittkort, men man må være aktiv deltager og VIP medlem for å få lov å fråtse i slike bekvemmeligheter. Men heldigvis ligger det der – tilgjengelig for oss alle.

 

Tjen poeng på høstferien

Skal du ut å reise i høst eller vinter kan det dermed lønne seg å benytte seg av tjenesten til å booke reisen, slik at du får doble poeng og en en skikkelig «flying start» på poengsamlingen. Før du vet ordet av det er det du som kan skryte av bo gratis i Paris, med gratis frokost og gavekort på spa…
Her kan du også bli medlem av Expedia+

Sjekk dagens tilbud med opptil 50% rabatt (Kun gyldig i 24 timer)

 

Alt på et sted

Reisetjenesten er som nevnt blant de største Europa og tilbyr både bed & breakfast, hostell, vandrehjem og 1-5- stjerners hoteller. I tillegg kan du booke alt på et sted her, fra hotell og fly, eller Sydenferie, til leiebil og aktiviteter.

aktiviteter expedia

Restplasser og spesielle reisetilbud har også, i tillegg til «Dagens Deal» så her er det også mulighet for å gjøre mange, gode kupp.

Liker du som oss, å få gjort alt på et sted, og ikke minst ha alle opplysninger samlet på et sted, er kanskje Expedia en tjeneste du bør sjekke ut i disse dager.

Her kan du bli medlem av Expedia+

 

Bestill med kredittkort

Ikke glem at ved å bestille reiser med kredittkort kan du i tillegg sikre deg ekstra poeng, rabatter og reiseforsikring gjennom kortet. Sjekk sammenligningsguiden under dersom du ønsker å bestille kredittkort.