Drømmereiser du kan bestille nå

Har du ikke sommerferien klar? Fortvil ikke.

Noen ganger kan det lønne seg å være litt sent ute. Vi har funnet noen nydelige reiser du kan bestille nå.

…men hva med å pakke din egen ferie sammen?

Danskene har skjønt det. Britene også. Svenskene begynner å skjønne det, men vi ligger etter. I hva da? Å pakke sammen vår egen perfekte ferie. Selskapet som øker mest på feriefronten er lowcostholidays.  Hvorfor? Jo, ved å bruke alle mulige flytider, hotellmuligheter og transfermuligheter kan du få en ferie akkurat slik du vil ha det. Billigere, også. Storbyferier fra 800 kroner, Mallorca i en uke fra 1 500kr? Ja, det er mulig. Spesielt siden det alltid er restplasser tilgjengelig!

Sjekk priser og muligheter til å pakke alt sammen selv her

Uansett, vi har tatt på oss pakkehanskene og funnet fem ferier du kan vurdere. Vi gjør oppmerksom på at prisene og mulighetene ble sjekket søndag 15.juni. Vi har sjekket turer i fellesferien (7.juli til 25.juli).

2228315_154_b1. En uke med luksus i Malaga

Denne turen er med direktefly fra Gardermoen til Malaga og overnatting på luksushotellet Vincci Seleccion Estrella Del Mar. Totalprisen (inklusive fly) for to er på litt under 18 000kr, men det er da på et virkelig godt femstjerners hotell.

Hotellet ligger nære tre strålende golfmuligheter, og det er finfine muligheter for alt fra sol til gode matopplevelser og mye mer i nærheten.

Denne turen ble sjekket hos Expedia

2. En uke med kos og bading på Mallorcaimage_2249_9_v2

Fly fra Moss(Rygge) til Palma, og bo på gode Alcudia Hotel som ligger 150 meter fra en av de aller beste badestrendene på Mallorca. Prisen for en uke? Nesten ikke til å tro: 4 500kr. Hvis du senker standarden på hotellet noe kan du også kombinere så prisen blir så lav som 3 500kr for en uke. Hotellet har barnebasseng og voksenbasseng, samt underholdningsshow, lekeplass og mye mer – alt man forventer fra et godt «syden»-hotell.

Prisen ble sjekket på Lowcostholidays

mythos-beach-resort-31994628-1393957299-ImageGalleryLightbox3. Chartersalg gir Rhodos-kupp

Charteroperatøren Apollo selger nå ut sine siste turer denne sommeren på salg, og du kan gjøre gode kupp. Vi sjekket blant annet en tur fra Bergen midt i fellesferien til Rhodos med all inclusive til 7 500kr per voksen. Hotellet var Mythos Beach, et 4+ hotell med barneklubb og svømmeskole. Et supert resort til en super pris.

Hotellet fikk Certificate of Excellence av Tripadvisor i år. Kun få rom igjen!

Du kan sjekke salget til Apollo her

4. Storbysol i Barcelona2241284-Avenida-Palace-Hotel-Exterior-1-DEF

Avenida Palace ligger sentralt til i sentrum av Barcelona, og en ukes tur med fly koster 4 000kr per person midt i fellesferien.

For deg som liker storby er Barcelona et perfekt valg siden du også får strender og mye sol.

Hotellets perfekte plassering gjør det mulig å oppleve mye av Barcelona til fots uten hjelp av taxi. I tillegg har hotellet en veldig god atmosfære.

Vi sjekket prisen hos ebookers

1723702_4_b5. Opplevelser i Dublin

Hva med en tur til Irland i sommer? Dublin er en super by på sommeren med sitt yrende folkeliv og veldig vennlige befolkning. Lær historien om hvordan byen ble grunnlagt av vikinger og slå av en prat med en ire på en lokal pub.

Selv om du kanskje ikke vil tro det i utgangspunktet er også Dublin en super by for å bade. Portmarnock Blue, for eksempel. Strendene rundt Dublin er enkle å nå med tog/buss.

En tur til Dublin med opphold på det fine Louis Fitzgerald Hotel blir prisen med fly rundt 3 000kr i sommer for en uke. Løp og kjøp!

Vi sjekket prisen hos lowcostholidays

 

NB! Sjekk også vårt restplass-søk her!