Drømmeturer, vakre strender, romantikk, og skjulte skatter

Her er gavene som garantert ikke byttes.

Ingenting slår en reise i julegave. Bare noen timers flyreise unna ligger mange drømmesteder som bare venter på å bli oppdaget. Er du tom for ideer?

Vi gir deg våre beste tips og de reiseguidene med mest inspirasjon for deg.

Husk at du kan søke etter de billigste flybillettene her.

Romantikk

Høsten og vinteren er en tid for å dyrke romantikken. Gjerne på et godt, lunt og romantisk hotell.  Hvorfor reise til utlandet når Norge byr på så mange romantiske steder. Vi har plukket ut det vi mener er de 10 mest romantiske hotellene i landet vårt.

Eller hvorfor reise til utlandet når Norge byr på så mange romantiske byer med unik arkitektur og atmosfære, flotte spisesteder og overnattingalternativer som sjarmerer fletta av deg. 

New York – drømmebyen

En av de virkelige favorittbyene til nordmenn er The Big Apple. New York er mye for mange, men det kan være litt av en jobb å planlegge en tur til denne store byen.

Her er guiden som hjelper deg med å få  en skikkelig drømmetur til storbyen

Du kan også ta en titt på vår store guide til alle statene i USA, hvor du bør dra og hvorfor akkurat den staten er verdt å besøke.

Thailand

Det er mange grunner til å drømme seg helt bort til en tur til Thailand.

Å reise til det asiatiske paradiset under den kalde norske vinteren er ingenting annet en magisk. Mellom november og mai får du nesten garantert sol med god varme (aller varmest er det fra mars). Vi guider deg til de 12 beste resortene og hotellene (i forskjellige prisklasser) å bo i det som virkelig kan være et ferieparadis.

Sjekk vår guide her

Stemningsfulle Lisboa

Lisboa er som San Francisco, både storslått, vakker og sjarmerende rufsete. Og Europas vestligste hovedstad har mer å by på enn man skulle  tro. Det er heller ikke uten grunn at denne er en av de hotteste storbyene vi mener man bør oppleve. 

Her er våre beste tips til denne pittoreske perlen.

Spektakulære Santorini 

De fleste av oss har vært i Hellas en eller annen gang, men Santorini er et kapittel for seg selv. Dette er kanskje noe av det mest visuelt vakre du kan se i Europa. Og det sies at solnedgangen på den greske øya er en opplevelse alle bør få med seg. MINST en gang i livet.

Det er også flere grunner til så mange finner veien til Santorini.

Istanbul- Europas mest magiske by

Istanbul, byen som befinner seg i både Europa og Asia,  er magisk, forførende og eventyrlig. Dette er en smeltedigel av kultur og historie – byen hvor øst møter vest, gammelt møter nytt og kultur møter kaos. Istanbul vil garantert både overraske og forbløffe deg.

Her finner du den beste guiden for et møte med Orienten.

Six Senses Zighy Bay, Oman

Vakkert plassert i et eksotisk land få har vært i, er denne resorten noe av det heteste i øyeblikket. Og dette stedet vil overgå alle dine forventninger.

Sjekk den ut her

Flere spennende reisemål:

Alternative feriebyer

De kjente storbyene holder stand som reisemål. Og det er gode grunner til det. Men løfter du blikket, er alternativene mange. Spennende arkitektur, shopping, kultur, utsøkt mat og yrende uteliv finnes også i en rekke andre byer.

og disse byr på mange positive overraskelser.

Buda eller Pest?Budapest, uansett.

Det er ikke mange storbyer i Europa som er en så stor skjult perle for så mange nordmenn. Vi forteller deg hvorfor.

Roma- romantikk, historie og mat

Det er veldig mange grunner til å bli forelsket i Roma. Vi har funnet 20 av dem.

Gaudí, Picasso, Dali og Cervantes

Barcelona er blitt en sikker vinner blant nordmenn på storbyferie. Her kan du spise middag hos stjernekokker, se banebrytende arkitektur, bestige fjelltopper mitt i byen og flyte på ryggen i Middelhavet.

Du finner du den ultimate guiden

København

Denne vakre storbyen blir aldri lei av. Den har så mye å by på. Alt fra gamle dansker til litt yngre smørrebrød, priser som ikke engang kan si et lite bø til norske lommebøker, og så mange gode restauranter at det krever sin storspiser å oppleve dem på en helgetur. 

Vi guider deg til Københavns best bevare hemmeligheter, og skal du ha en uforglemmelig overnatting, så sjekk de kuleste hotellene her.

London- en klassiker

London er storbyen som vi vender alltid tilbake til. Men det er mye du ikke har oppdaget ennå. Sjekk den virkelig store London-guiden, og hvis du vurderer å reise bort til London i julen, må du lese her.

Her finner du de 10 beste hotellene i London.