Du kan fortsatt dra til varmen i påskeferien

Lyst til å reise til varmere strøk i påsken? Det er ikke for sent å bestille turen, men du bør ikke vente stort lenger nå!

Påsken er den perfekte anledningen til en liten ferie i varmen. Fra torsdag den 17.april til og med mandag den 21. er det helligdager, så du kan lett få en ukes ferie uten å måtte ta ut alt for mange fridager.

Sol og strandliv på Fuerteventura

riu-palace-tres-islas-17319614-1384943493-ImageGalleryLightbox

Tirsdag den 15.april kan du reise til Fuerteventura på Kanariøyene med Apollo, og du vil være tilbake igjen i Norge tirsdag den 22.april. Flere av hotellene med ledig kapasitet har til og med rabatterte priser, så her kan du gjøre et skikkelig kupp! Sjekk for eksempel ut lekre Las Marismas hvor du får en riktig god pris, eller Riu Palace Tres Islas for ekte luksus midt på stranda.

Les vår guide til Corralejo på Fuerteventura her. 

Et avbrekk på Gran Canaria

Reiser du onsdag den 16.april, kan du komme deg til flere av Gran Canarias mest populære reisemål. Du kan for eksempel tilbringe en uke på Sunsuites Lufesa i Puerto Rico, eller du kan legge turen til den livlige feriebyen Playa del Inglés.

gran-canaria-34141796-1394804888-ImageGalleryLightbox

Sjekk også ut Apollos billige restplasser her.

Til Mallorca på egen hånd

Du kan også bestille hotell og fly hver for seg i påsken, og selv om det krever litt mer planlegging kan du få riktig gode priser på denne måten. Du kan for eksempel få 7 netter på flotte JS Palma Stay på Mallorca for kun 5117 kr, med avreise den 14.april. Hotellet ligger perfekt plassert i  Playa de Palma, med kort avstand til Palma Aquarium og El Arenal strand.

Her finner du flere hoteller på Mallorca, med ledig kapasitet mellom den 14. og 21.april.

1133634_20_z

Her finner du de billigste flybillettene.

Et annet reisemål med behagelige temperaturer i påsken, er Tyrkia. Ta for eksempel en tur til Antalya med lowcostholidays, hvor du lett kan få en tur uten å blakke deg.

Eksotisk påske

Du kan selvsagt reise lenger enn til Kanariøyene og Mallorca, i påsken er det for eksempel perfekt å reise til Thailand. På Koh Samui kan du få en uke på hotell for bare et par tusenlapper, og det er fortsatt mye ledig i påsken. Sjekk ut hotellene her.   

474924867

Et annet alternativ til reisemål for deg som vil på eksotisk påskeferie, er vakre Kapp Verde. Kapp Verde ligger ikke så mye lenger sør enn Kanariøyene, men den lille øygruppen har et enda varmere klima og er mindre utbygd enn Kanariøyene. Reis hit hvis du drømmer om en avslappende badeferie i vakre omgivelser.

Et hotell med ledige rom i påskeferien er Oasis Praiamar på øya Praia – her kan for eksempel du og din kjære nyte en romantisk uke for 6240 kroner.

23923799

Sjekk flypriser her.

Har du noen andre tips til bra feriemål i påsken? Del ditt reisemål nedenfor!