Ekstragaven til deg selv og partneren

Vi kan love deg at dette vil du bli glad for når julen er over.

Julen er endelig her med jobbfri, familiebesøk, middager, pakker og kos. Og deretter nyttår med fest og venner og fyrverkeri.

Det kan nesten bli litt for mye av det gode. Men vi trenger også å slappe skikkelig av, og kanskje aller helst sammen med kjæresten. Derfor slår vi et slag for ekstragaven du har sjansen til å gi nå.

Bestill en liten helgetur på nyåret og gi det bort i ekstragave nå, til deg selv og partneren. Her er noen smarte alternativ som ikke koster for mye.

 

 

OSLO

Bor du utenfor hovedstaden er Oslo det perfekte alternativet for en liten avstikker. Nyt shopping, kulturtilbud og folkeliv, eller bare bruk timer på å tusle i byen og ta en kaffe eller to på et av byens hippe kaffebarer.

Grand Hotel, Oslo

grand-hotel-oslo

Et ærverdig hotell både forfatteren Henrik Ibsen og popstjernen Michael Jackson har bodd på, er selve Grand Hotel. Drøm deg tilbake til fordums tider og unn deg et luksusopphold på et av hovedstadens eldste og grande hoteller.

Pris pr natt fra kr 1483,- (13-14. feb.)

Klikk her for å se nærmere på Grand Hotel

 

 

…eller kanskje du vil bo her. Selv Oslofolk drømmer om å bo her:

 

Scandic Holmenkollen Park Hotel

 

Holmenkollen-Park-utsikt-Os

På toppen av Holmenkollen ved inngangen til Nordmarka og med utsikt over hele den flotte hovedstaden finner du fantastiske Holmenkollen Park Hotel. Stillhet, vakker natur og utsikt og den beste maten du kan tenke deg i skjønn forening, er en gave du stolt kan i bort til noen som fortjener det. Pris kr 1045,- pr. natt p.r dobbeltrom (13 – 14 feb.).

Klikk her for å sjekke ut Scandic Holmenkollen Park Hotel

 

 

Eller så er det mulig å få den beste utsikten over Oslo midt i byen også…

 

Radisson Blue Plaza Hotel

Hotell-Plaza-Oslo

På Plaza selvfølgelig. Her kan man kombinere hotelliv og flott utsikt med shopping og byopplevelser. Kanskje kan noen andre bidra med billetter til en spennende forestilling i Operaen som ligger et steinkast unna, så blir jo julegaven en riktig stor suksess.

Pris kr 1196,- (13 – 14 feb.)  Klikk her for å kikke på Plaza

 

TROMSØ

 

Et du ifra Nord-Norge så reis til Sør-Norge, og er du ifra sør så reis til nord! Tromsø, eller Nordens Paris som det også kalles, er den største byen i Nord-Norge, og byr på spennende opplevelser som en by alltid gjør; cafeer, restauranter, shopping og spennende severdigheter. I tillegg får du nyte godt av vakker natur som vårt flotte land heldigvis har mye av.

Radisson Blue Tromsø

 

Tromso-Radisson-Blue

 

Det populære Radisson Blue Tromsø finner du midt i sentrum av byen, men allikevel med vakker utsikt mot norskehavet og kanskje Nordlyset. Benytt deg av hotellets treningsstudio, dra å se Ishavskatedralen, bli med på hundesledekjøring eller bare ta livet helt med ro. Uansett hva du velger vil dere få en minneverdig opplevelse i den flotte byen i nord.

Pris for dobbeltrom (13-14 feb): 1036,- Klikk her for å lese mer

 

Clarion Collection Hotel Aurora

 

Clarion Collection Hotel Aurora
Et annet flott og rimelig hotell vi anbefaler er Clarion Collection Hotel Aurora. Klikk her for å se mer på det

 

Trondheim

 

Besøk Nidarosdomen, Kristiansten festning, kunstmuseet eller Rockheim, og nyt deretter hverandres selskap ut i de små timer på en av Trondheims hyggelige restauranter og barer. Og lurer du på hvor du skal bo?

 

Radisson Blue Royal Garden

 

Radisson Blue Royal Garden
Besøker du trøndernes hyggelige hovedstad anbefaler vi det fine hotellet Radisson Blue Royal Garden.

 

Flere byer i Norge

 

Det er mange fordeler ved å feriere i eget land. Du trenger ikke å bekymre deg over høy kronekurs, du kan snakke ditt eget språk, menyen på restauranten er lett å forstå og språket står heller ikke i veien om dere vil se en film. I tillegg er de norske hotellfrokoster blant de beste i verden.

Vi slår et slag og minner om at Stavanger, Bergen, Ålesund, Molde,  Lillehammer, Fredrikstad og Alta også har sitt å friste med for den som bare vil nyte kjæresten, litt fri og god mat.

 

Utenlands?

Har du fortsatt lyst til å reise utenlands? Her er våre topp tre romantiske feriemål ikke for langt unna.

 

 1. Riga

latvia

Rimelig, hyggelig, lite og overkommelig, samtidig som byen er full av historie, moderne spisesteder og hyggelige kneiper. Og selvfølgelig et rikt utvalg av Spa-behandlinger.

Sjekk de mest populære hotellene i Riga her!   Vi anbefaler dette!

 

2. Reykjavik

 

Reykjavik

Fascinerende landskap, nydelig mat, Den blå lagunen og geysirer. Det er i hvert fall det du rekker på en helg, men vi lover det er inntrykk nok. Og litt tid til å nyte den gode maten, hvor lam, sjøkreps og hest står på menyen.

Her kan du bo!

 

3. Stockholm

Stockholm

 

Mange av de samme fordelene som ved å feriere i eget land finner du også ved å feriere i Sverige. Men er du litt lei av Gøteborg er Stockholm et vel så fristende alternativ, nå som man kan ta tog til den svenske hovedstaden på kun 4 timer.

Gamla Staden, Shopping og dyreparken på Skansen, Vasamuseet, Moderna Museet og Nasjonalmuseet er tips på hva du kan fordrive tiden med, når du ikke spiser på en av byens stilige restauranter eller beundrer Stockholmerne i smug på hjemmebane.

Her bør du bo!

Her kan du bo!