En ekstra uke sol og sommer?

Har du ennå ikke gått lei av sol og sommer, og drømmer om enda flere timer på solsengen? Her er løsningen.

Vi har nemlig fått et spesialtilbud til våre lesere som gjør det mulig for deg å unne deg enda en uke med sol og sommer.

På Kreta, nærmere bestemt på resorten Souri Village i meget kort avstand fra Vamos og Georgioupolis og kun 31 km fra Kretas nest største by Chania (37 km fra flyplassen), finner man nemlig 18 nyoppførte luksushus ledige til leie til en sterkt rabattert pris nå.

Tilbudet er så godt at det også bør vurderes av deg som kan kan jobbe «hjemmefra», har et jubileum å feire eller har lyst til å legge høstferien (eller nyttårsfeiringen!!!) til Syden.

Klikk her for å se video samt lese mer om resorten Souri Village

 

Tilbud t.o.m 31.12.2013:

Du får mulighet til å booke en leilighet til 4 eller 6 personer i en hel uke til kun 50% av ordinær pris.

2 roms leilighet med 4 sengeplasser kun kr 3 750 pr. uke  (Ordinær pris: Kr 7 500 ).
3 roms leilighet med 6 sengeplasser kun kr 4 250 pr. uke (Ordinær pris: 8 500 ).

Prisen er altså pr. leilighet pr. uke og inkluderer sengetøy, håndklær og rengjøring på slutten av oppholdet.

Leilighetene er smakfullt innredet med bl.a. et flott kjøkken m/spiseplass samt alle nødvendige husholdningsapparater, stor stue, flotte baderom, soverom med mye skapsplass og solrike terrasser.

Alle har også air-condition, tv, satellit, CD/DVD samt utendørsmøbler og moderne grill.


Et gresk paradis
Resortet Souri Village tilbyr fellesområder som parkeringsplasser, hyggelige stier med adgang til stort svømmebasseng for voksne, et separat svømmebasseng til barn, BBQ og mye annet.

Området er beplantet med vakre greske blomster, trær og planer som bidrar til en innbydende og livlig atmosfære. Viftende palmer, vakkert anlagte stier og blomsterbed og potter med farverike blomster er noe av det som er med på å gi stedet en behagelig atomosfære hvor alle sansene dine vekkes til live.

Resortet Souri Village er ganske enkelt et lite gresk paradis, hvor man kan nyte livet fult ut og få unike og livslange opplevelser.

Det anbefales at man leier bil, som man får billig på Kreta ( rundt 1000,- pr. uke på flyplassen). Da kommer du deg lettest til og fra nærmeste større handle- og badested, samt at du har muligheten til å oppdage mer av Kreta og besøke severdigheter som handlebyen Chania, palasset Knossos, øya Spinalonga med leprahistorien, dryppesteinsgrotter m.m.

 

Har du lyst på mer sol og sommer før kulden setter inn?

Send en mail til eli@erm-partner.com med ønsket dato for opphold og antall personer som er i reisefølget for å booke. PS: Her er det først til mølla som gjelder så vær rask for å sikre deg ønsket dato.

Oppgi «Bestillingskode: NETTAVISEN» for å få leilighetene til 50% rabatt!

Husk at du kan lese mer om stedet samt se video her