Er dette de kuleste hotellene i verden?

Ace Hotel-kjeden startet i 1999 da Alex Calderwood, Wade Weigel og Doug Herrick kjøpte en tidigere Frelsesarmeeen-bolig i Seattle som de gjorde om til et rimelig hotell som skulle appellere til kreative mennesker.

Deres andre hotell åpnet etter at de tre fikk med seg Jack Barron, og i 2007 åpnet man Ace Hotel Portland som befinner seg i en ombygget versjon av det legendariske hotellet Clyde Hotel (som blant annet kan sees i filmen Drugstore Cowboy).

Hotell nummer tre kom i 2009, Palm Springs. Denne gangen i et ombygget motell med en diner som er en ombygget Denny’s. Det fjerde hotellet ble åpnet i 2010 – i New York. Også dette var et tidligere hotell, Hotel Breslin.

I september i fjoråpnet kjeden sitt første hotell utenfor USA, ikke overraskende i London og i det som er i ferd med å bli det kuleste området i byen: Shoreditch.  Det sjette hotellet åpnet senere på høsten, i det tidligere American Trading Company-bygget i Panama.

Hotell nummer syv åpner i januar 2014, i Los Angeles.

Ace Hotel Downtown Los Angeles

Dette hotellet åpner nå i januar i den tidligere United Artists-bygningen i Los Angeles. Hotellet er designet sammen med Commune Design fra Los Angeles, som har jobbet med Barney’s i New York, Juicy Coutures butikker og flere andre.

Her kan du se mer ut av hotellet

American Trade Hotel Panama

Dette hotellet er det eneste av Ace-hotellene som også er uavhengig,  og befinner seg i en legendarisk bygning i Panama. Strålende gjennomført design i et hotell hvor det alltid skjer ting. Et virkelig rått område med svært mye kultur, og et hotell som virkelig oser design og en annerledes opplevelse.

Ace Hotel Shoreditch

Hotellet er et nybygget hotell med en av de beste kaféene i London og et ekstremt hyggelig brasserie. Blir omtalt som ett av verdens kuleste hoteller, og har store rom til å være i London. Kult område, kult hotell.

Her kan du se mer av hotellet

Ace Hotel New York

Ett annerledes designhotell i New York med effektive og kule løsninger. Galleriet på hotellet er også kult, men ikke like kult som restauranten med Michelinstjerne: The Breslin. Baren på hotellet er også en opplevelse.

Ace Hotel and Swim Club, Palm Springs

En nydelig opplevelse både når det gjelder service og mat, men også deres spa og utrolig kule stemning i det som altså var et slitt motell en gang. Hvis du noeng gang ville følt deg som om du var med i en eller annen amerikansk film så ville dette vært det.

Deres to siste hotell er disse:

Ace Hotel, Portland

Ace Hotel, Seattle