Et besøk her er ikke en ordinær opplevelse

Hotel du Cap Eden-Roc

 

I mer enn 140 år har den sydlige tippen av Cap d’Antibes vært hjemsted for det ultimate symbolet for det glamorøse jet sett livet på rivieraen, Hotel du Cap Eden-Roc og et besøk her er ingen ordinær reiseopplevelse. Tenk deg et palass fra nittenhundretallet og to private villaer omringet av 22 mål med pinjeskog og tropiske hager som hviler på platået over den franske riviera, med utsikt mot Juan les Pins og øya Lérin.

grønn

 

Hotel du Cap Eden-Roc er en av disse ikoniske landemerkene hvor det virker som tiden står stille og hotellets sjarm og evige chic minner om en historie fylt av det glamorøse og det famøse. Samlet i det hotellet kaller sin Golden Book finner du signaturene til Clint Eastwood, Sharon Stone, Jennifer Lopez, Colin Firth, Tom Hanks, Karl Lagerfeld, Tim Burton og Grace Jones. Den første Golden Book har til og med skriverier fra Chagall, Picasso, Ernest Hemingway, Fitzgeralds og Windsors. Hotel du Cap har lenge vært et tilfluktsted for kjendiser som søker tilflukt fra massene og unge håpefulle som søker stjernestatus, spesielt under den årlige filmfestivalen i Cannes.

De store hagene, en vakker allé ned mot havet, infinty pool, restaurant med Michelin stjerne, Bellini’s med utsikt over Middelhavet, dette er den essensielle Cote d’Azur opplevelsen.

Rommene

rom

Hotellet har 115 romslige og solfylte rom og suiter og to private villaer. Rom og Junior suites er tilgjengelig i fire ulike stiler. Tradisjonell, klassisk, superior og deluxe, rommene har enten utsikt mot rosehagen, parken eller mot havet. Suiter med et soverom kommer i tre ulike konfigurasjoner og med mulighet for privat terrasse. Den eksklusive Eden Roc suiten har fantastisk utsikt over Middelhavet, stor privat terrasse og utendørs Jacuzzi. Den storslagne Villa Elena kommer godt utstyrt med eget basseng og privat butler og den andre private villaen Les Cédres har egen utendørs Jacuzzi. Begge villaene ligger godt skjermet fra hovedbygningen og er omringet av trær som skjermer for innsyn. Alle kategorier har storslagne marmorbad og mer plass enn du trenger.

Nye flatskjermer og diskre teknologi gir et inntrykk av samtidsluksus, men dette hotellet tok ikke betaling med kredittkort før i 2005! Vi tror kanskje det hadde mer med hotellet syn på ”nye penger” enn dets teknologiangst.

Se flere bilder her 

Spa

Spa Eden Roc av La Prairie har fire luksuriøse behandlingsrom, sauna og dampbad. Du kan også velge å få dine behandlinger i en av de vakre hagene eller du kan benytte deg av to spa cabanas nede ved Middelhavet bredd.

Trening

Hotel du Cap Eden Roc tilbyr sine gjester gratis adgang til husets nyrenoverte sportssenter med høyteknologiske treningsapparater, personlig trenere og Yogatimer.

Bestill reisen her og doner samtidig 50% av summen til veldedighet

 

blå

Les også:

Nettavisen og Onelovehotels inngår samarbeid

Våre 4 beste storbyhoteller