Fem flotte hoteller til fantastisk pris

Høsten er høytid for weekendturer til Europas hovedsteder. Mange populære reisemål viser seg fra sin beste side i denne fargerike årstiden, og da passer det perfekt at hotels.com har høstsalg! Her finner du mange flotte hoteller til redusert pris, slik at du kan nyte byen til fulle. Vi har valgt ut fem hotelltilbud som vi tror vil gjøre ferien din enda bedre:

 

 WESTIN GRAND BERLIN

 

Westin Grand Berlin ligger midt i smørøyet: Her har du gåavstand til mange av de mest populære severdighetene i Berlin, som Checkpoint Charlie og Brandenburger. Får du lyst til å oppleve resten av byen, er undergrunnsstasjonen rett utenfor hotellet. I tillegg har de en frokostbuffét du ikke vil gå glipp av!

 

 

COPENHAGEN STRAND HOTEL

 

Dette hotellet oser dansk hygge, med innredning i lun, nordisk stil. Hotellet ligger i en stille bakgate, men har utsikt over sjøen og kort gåavstand til Nyhavn og andre fasiliteter.

 

Copenhagen Strand Hotel, Copenhagen, Restaurant

 

 

HOTEL LE LAVOSIER PARIS

 

Dette sjarmerende boutiquehotellet ligger i 8th arrondissement, ikke langt fra Louvre og Champs Elysees. Både Metro og buss er lett tilgjengelig. Ta deg gjerne en tur i det nærliggende området og nyt et måltid i en av de mange stemningsfulle kafeene!

 

Hôtel le Lavoisier, Paris

PARK PLAZA HOTEL LONDON

 

Park Plaza ligger nærme London Eye og har gode transportmuligheter til resten av byen. Hotellet er i en moderne og minimalistisk stil, og her kan du ta deg en treningsøkt mellom slagene hvis det friser- eller bare nyte den flotte utsikten hotellet har å by på.

 

Park Plaza London Waterloo, London

 

ART’OTEL AMSTERDAM

 

Dette trendy hotellet er virkelig verdt et besøk! Her kan du nyte både badstue og treningsstudio, og i underetasjen holdes det ofte kunstutstillinger. Hotellet ligger i hjertet av Amsterdam, og nærhet til togstasjonen gjør det enkelt å komme seg til og fra flyplassen.

 

art'otel amsterdam, Amsterdam, Resepsjon