Elleville og morsomme reiseklager og reiseforsikringssaker

At turister kan klage på svært mye er det ingen tvil om.

491727109Slik som det nederlandske reiseselskapet som fikk en klage på at hotellet de bodde på ga de utrolig dårlig service og tvang selskapet å flytte dem til et dyrere sted. Det sa selskapet nei til og det ble en rettsak. I rettsaken kom det fram at datteren i familien hadde ligget med nesten alle  som jobbet på kjøkkenet på hotellet, noe som gjorde at hotellet måtte si opp svært mange av de ansatte.

Søk i hundrevis av flysider samtidig – finn beste pris og reisetid her

I Tyskland klaget et ektepar på at stranden ved hotellet også ble brukt av de som bodde på stedet de besøkte. Dommeren som fikk saken kastet den rett ut av rettssalen.

Her er noen av de morsomste klagene til reiseselskap:

– De burde ikke tillate toppløs soling på stranda. Det var veldig distraherende for min mann som bare ville slappe av.

– Vi dro på ferie til Spania og hadde problemer med taxisjåførene siden alle snakket spansk

– Ingen fortalte oss at det ville være fisk i vannet. Barna ble redde.

– Stranda var for sandete.

486920291– Under cruiset fikk vi ikke dagsferske aviser hver dag.

– Det tok oss ni timer å fly fra Jamaica til England, mens det tok amerikanerne bare tre timer å komme hjem. Det virker urettferdig.

Søk etter restplasser i vårt restplass-søk her

– Jeg sammenlignet størrelsen på vårt rom med ett soverom med våre venners med tre soverom, og vårt rom var mye mindre.

– Brosjyren hadde følgende utsagn: «Ingen frisører på resortet.» Vi er frisører under opplæring, og jeg tror at de som jobbet der visste det og det gjorde at vi fikk dårligere service.

– Min forlovede og jeg hadde skrevet at vi ville ha twin-beds da vi booket. Vi fikk king bed. Nå mener vi at reiseselskapet er ansvarlige for at jeg ble gravid, og vil ha tilbake pengene. Dette ville ikke ha skjedd hvis vi hadde fått en slik seng som vi hadde booket.

Og da tar vi ikke med historien om kvinnen som truet med å ringe politiet fordi hun var låst inne på rommet. Det var nemlig slik at noen hadde hengt et skilt med «Do Not Disturb» på innsiden av døra.

Det er ikke bare reiseselskapene som får klager. Det samme får selvfølgelig forsikringsselskapene.

Her er noen av de morsomste klagene til forsikringsselskap:

463045585– En mann på ferie i Afrika fikk hjerteinfarkt da han var med to prostituerte. Han prøvde å få forsikringsselskapet til å betale for moroa siden den ikke ble fullbyrdet.

– En britisk mann prøvde å få tilbake 10 000kr av forsikringsselskapet for to kokosnøtter han hadde mistet på veien hjem fra Karibien. Med tanke på at det er ulovlig å importere kokosnøtter som privatperson, og at kokosnøtter koster rundt 10 kroner per stykk så kan man si at det muligens var et noe dumt krav.

– En pensjonist fikk litt for mye å drikke på et cruise utenfor USA, og måtte besøke ripa. Da falt også gebisset ut. Forsikringsselskapet betalte ut for tapt bagasje.

Søk etter temareiser her

Denne meldingen kunne nok også mange ha sendt inn:

«På badeferie i Hellas. Ble frastjålet lommeboka. Søker også erstatning på grunn av kaldt badevann og manglende drag på damene.» Pengene og lommeboka dekket – ikke det andre

En mann fra Østlandet var på ferietur til Sverige da han fikk et flåttbitt på penis. Det satte han såpass ute av stand at han ikke kunne ha sex med konen. Han måtte derfor være avholdende, men var så omtenksom at han kjøpte inn sex-hjelpemidler til kona.  I tillegg til å kreve erstatning for innkjøp av sexleketøy, lurte han også på om det «er noen satser for ødelagt ferie-sex». Den uheldige østlendingen fikk dekket legeutgifter til behandling av flåttbittet , men ikke sexleketøy til kona, og heller ikke tapt feriesex.

Eller hva med at britiske turister har hevdet at de har mistet flere Rolex-klokker på Costa del Sol enn det noen gang har blitt laget.

Søk etter reiser:

Hoteller hos hotels.com – sjekk tilbud og salg

Leiebil hos Autoeurope – gode priser og løsninger

Finn restaurantbord her – søk i hundrevis av restauranter

Søk etter pakkereiser her – supre hoteller, fly og andre muligheter

Finn privat overnatting hos Airb’n b – sjekk prisene