FERIEHUS: Disse feriehusene er mest populære, og dette må du vite før du leier. Foto: iStock

De beste feriehusene bestiller du nå

Er du på jakt etter feriehus i Norge eller Europa sommeren 2018? Her får du tips til de beste husene i populære land, triks du bør kjenne til ved leie av feriebolig og informasjon om farene du må unngå.

Det viktigste rådet er å bestille feriehus så tidlig som mulig. De beste objektene blir nemlig utsolgt lang tid i forveien!

Skal du på ferie med barna eller vennegjengen, er feriehus en ideell overnattingsform. Man er jo mange og vil oppleve reisemålet som de lokale. Dessuten er prisene oftere vesentlig lavere fremfor å bestille hotell. Når dere leier feriebolig, får dere muligheten til å legge opp ferien akkurat slik dere vil.

Sikre deg et feriehus til sommerferien allerede nå! Klikk deg inn til Interhome her.


Feriehus i Danmark

Det er ikke en tilfeldighet at et stort antall nordmenn velger å leie feriehus i Danmark år etter år. Det er særlig hvite strender, vakkert naturlandskap og stabilt sommervær, kombinert med en flust av opplevelser som lokker. En badeferie i Danmark kan nesten være som å være i Syden, bare med en hel annen stemning. Du finner like gjerne hvit sand, store sanddyner og det reneste badevannet i Danmark som i sydligere strøk. Samtidig er Danmark et perfekt reisemål hvis man vil på en bilferie, og ikke måtte reise langt.

Og uansett hvor dere er i Danmark, så har de fleste sommerbyene korte avstander til fornøyelsesparker og andre morsomme opplevelser for både store og små.

Noen av de best populære feriehusene i Danmark:

Feriehus Lyngsbæk Strand, Ebeltoft

Feriehus Lyngsbæk Strand, Ebeltoft

Feriehus Ahl Strand, Ebeltoft
Feriehus Gilleleje, 
Gilleleje

Se flere feriehus i Danmark her!


Feriehus i Norge

Mulighetene for å leie feriehus og hytter i Norge er mange. Enten du skal ha hus med basseng, ved sjøen eller hytte på fjellet. Ved å leie dette får du oppdage Norge på en hel annen måte! Norges vakre naturlandskap tilbyr vakre strender, praktfulle fjorder og fjell. Fra hele verden kommer det folk for å oppleve Norges ikoniske reisemål, så hvorfor ikke gjøre det samme?  Bo i et hus på det idylliske Vestlandet, der de vakreste fjordene som Hardangerfjorden, Sognefjorden, Nærøyfjorden og Geirangerfjorden ligger. Eller hva med en tur til dyreparken på Sørlandet med hele familien?

Er du mer opptatt av å bo i nærheten av Norges vakreste kyst? Det får du dersom du bor på Nordland – med populære Vega, Lofoten og Kjerringøy som turistmagneter.

Noen av de mest populære feriehusene i Norge:

Feriehus Dalen, Jørpeland

Leiligheter Måndalen, Måndalen

Feriehus Sodefjed, Kristiansand

Feriehus Hjelmeland, Hjelmeland

Feriehus Lofoten, Leknes

Se flere feriehus i Norge her!


Feriehus i Kroatia

Mange har oppdaget det vakre landet som ligger øst for Adriaterhavet. Og mange nordmenn som skal til Kroatia velger å heller booke feriehus fremfor hotell, da man vil leve som de «lokale». Lokal gjestfrihet, krystallklart vann, deilig klima og spennende severdigheter lokker flere og flere til Kroatia.

Les også: Reiseboom til Kroatia

Å feriere i Kroatia er i tillegg mye billigere enn de fleste andre landene i Europa, så hit kan du ta med hele familien uten å bruke opp hele feriebudsjettet. Hvis du ikke har lagt planer for sommerferien, vil vi anbefale deg å virkelig anbefale deg å vurdere Kroatia. Byer som Dubrovnik, Pula og Split er de mest kjente, men Kroatia er vakkert uansett hvor du befinner deg.

Noen av de mest populære feriehusene i Kroatia:

Feriehus Angelica, Istria

Leiligheter Lavica, Podstrana, Sentral-Dalmatia

Feriehus Svilla, Drasnice, Sentral-Dalmatia

Feriehus Ivanini, Dubrovnik

Feriehus Bila, Istria, Rovinj

Se flere feriehus i Kroatia her!


Feriehus i Spania

Spania er nok best kjent for sol, strandliv og tapas, men landet byr på opplevelser for alle sanser. Få land tilbyr et så variert ferietilbud som Spania: himmelsk klima, flotte strender, kulinariske opplevelser blandet med kultur, natur og storby. Det er stort tilbud av feriehus i Spania med privat basseng og hva enn du måtte ønske deg.

De fleste eiendommene tilbyr privat eller offentlig utendørsbasseng, med plass for hele familien. Bo i villa eller hus i nærheten av stranden! Av reisemål er det Marbella og Mallorca som skiller seg ut. Mens Marbella er kjent for å være en «rikmannsby» som passer mer for vennegjengen eller par, er øya Mallorca mer familievennlig med tilgang til badeland og flere barnevennlige aktiviteter.

Noen av de mest populære feriehusene i Spania:

Leiligheter La Alcazabilla, Malaga

Leiligheter Luz del Mediterraneo, Costa Blanca

Feriehus Trebol, Calpe Calp, Costa Blanka

Feriehus Casa Stella, Denia, Costa Blanka

Leiligheter La Mesana, Marbella

Se flere feriehus i Spania her!


Feriehus i Italia

Å leie feriehus i Italia er noe helt spesielt! Bo midt i et slående vakkert landskap, nydelige strender, vingårder og en kjempesjarmerende atmosfære.

Bo på alt fra storslåtte villaer med basseng ved kysten av Toscana til moderne leiligheter i storbyer som Firenze, Roma og Venezia. Du kan handle inn ferske råvarer fra det lokale markedet og bare nyte det italienske kjøkken i ditt «eget» hus. Du tar alt i eget tempo og bestemmer selv hvordan feriedagene skal planlegges. Hva med et feriehus ved den italienske riviera – eller en skiferie i de italienske alper? Det er mange som mener at byen Cortina er verdens vakreste skisted. I Italia finner du noe for alle.

Noen av de mest populære feriehusene i Italia:

Leiligheter Terra Rossa Residence, Sicilia, Taormina

Feriehus Bulleri, Chianti, Toscana

Leiligheter Tize, Veneto,

Feriehus La Rosa, Firenze

Leiligheter Tulipano, Chianti, Toscana

Se flere feriehus i Italia her!


Feriehus i Sverige

Sverige er et allsidig reisemål som er like flott om vinteren som på sommeren. Om du har tenkt å leie feriehus om sommeren, frister Sverige med mer enn sol og badeturer. Det finnes mange fornøyelses- og dyreparker rundt omkring i Sverige; Skansen, Liseberg, Skara Sommerland, Tomteland, Astrid Lindgrens Verden, Tomteland – og mange flere. Flere feriehus er også lokalisert i områder hvor du kan oppleve vinteren i Sverige på sitt beste. Når det gjelder strandsteder, er det Öland, Skåne og Halland som er de mest populære stedene.

Noen av de mest populære feriehusene i Sverige:

Feriehus Strömstad, Västra Götaland

Feriehus Väjern, Kungshamn, Västra Götaland

Feriehus Nya Skaraborg, Norrbotten – Lappland

Feriehus Agunnaryd, Kronoberg

Feriehus Åhus, Skåne

Se flere feriehus i Sverige her!


Feriehus i Frankrike

Den unike atmosfæren i Frankrike – landet som er kjent for kjærlighet og lidenskap – lokker mange nordmenn til landet. Ja, dét og førsteklasses vin og mat, samt et rikt kulturliv. Interhome tilbyr mange feriehus i attraktive feriedestinasjoner i Frankrike. Enten du vil oppleve de franske alpene ved Rhône Alpes eller slikke solen på en solseng ved bassenget ved den franske riviera. Vil du heller oppleve en fantastisk øyferie? Da er Korsika det perfekte stedet, som er Frankrikes største ferieøy. Du kan til og med leie en ferieleilighet i Paris om du vil.

Noen av de mest populære feriehusene i Frankrike:

Leiligheter Vieux Nice, Cote d’Azur

Feriehus Les Cades, Cote d’Azur

Leiligheter Foncet, Cote d’Azur

Leiligheter Golf Valescure, Cote d’Azur

Feriehus Le Belvedere, Cote d’Azur

Se flere feriehus i Frankrike her!


Dette bør du huske på ved leie av feriehus, ifølge Interhome:

1. Ha reisedokumentene dine tilgjengelige, enten elektronisk eller printet ut.

2. Sett deg inn i Interhomes leiebetingelsene på forhånd og om det eventuelt skal betales et skadedepositum ved innsjekking.

3. Husk å registrere dine ankomstdetaljer via pre-checkin-skjemaet fra Interhomes lokale servicekontoret eller kontakt nøkkelansvarlig på destinasjonen noen dager før avreise med informasjonen.

4. Ved eventuelle språkutfordringer på med nøkkelansvarlig ved ankomst (spesielt for Sør-Europa) der Interhome ikke har eget lokalt servicekontor: Kontakt Interhomes kundeservice, så hjelper de gjerne til.

5. Er det noe i ferieboligen som ikke er i orden, snakk først med det lokale servicekontoret eller nøkkelansvarlig på plass, slik at det kan utbedres. Bærer det ikke frem, kontakt Interhomes døgnåpne kundeservice.


Foto: iStock


Interhome anbefaler: 5 tips og triks ved leie av feriehus

1. De beste ferieboligene går først, så bestill i god tid

Interhome har mange unike feriehus og leiligheter med fantastisk beliggenhet. Disse er veldig populære og bookes opp veldig fort av kunder som allerede har bodd der tidligere og har funnet sin egen favoritt eller har fått anbefalinger av gode venner eller på nett. Så vær ute i ekstra god tid, særlig om du vet at du skal besøke populære destinasjoner under høysesong. I lav- og mellomsesong er det enklere å finne drømmeferieboligen, og da også ofte til en rimeligere penge.

2. Bo som en av lokalbefolkningen

Ved leie av feriebolig har man en unik mulighet til å komme i kontakt med lokalbefolkningen. Husk å benytte deg av fordelen dette bringer med seg. Snakk med lokalbefolkningen, Interhomes lokale servicekontor, nøkkelansvarlig eller huseier på stedet for å få unike tips til severdigheter, steder å besøke, aktiviteter, gode restauranter, forslag til lokale matretter osv.

3.Ved leie av feriehus slipper du kampen om solsengen

Samtidig har du alt du trenger rundt deg, uten støy fra andre feriegjester.

4. Undersøk hvilke kundefordeler du har ved leie av feriehus med Interhome

Det er ofte gode rabatter på transport og attraksjoner.

5. Husk å bestille sengetøy, håndklær og sluttrengjøring der dette ikke er inkludert.


Sikre deg et feriehus til sommerferien allerede nå! Klikk deg inn til Interhome her.

 

Les også:

De beste hotellene i Oslo

Bergens mest populære hoteller

Vil du oppleve nordlys og fantastisk natur? Her bor du i Tromsø