Gwyneth Paltrows favoritter i Los Angeles

Superstjernen har gitt sine favoritter i sin hjemby.

Gwneth Paltrow er ikke bare en superstjerne innenfor filmens verden. Hun er også kreativ direktør i Goop, et ukentlig magasin som leveres per e-post. Hun har også stått bak byguidene til magasinet som gis ut som apper. 

Nå har hun også gitt sine aller beste reisetips til sin egen hjemby, Los Angeles, i The Daily Telegraph. Vi gir deg noen av høydepunktene.

Favoritthotell: Shutters on the Beach

Dette strandhotellet i Santa Monica er Gwyneths absolutte favoritt, og hotellet hun anbefaler til sine kjendisvenner. Hun sier selv til Daily Telegraph at hotellet er vakkert, koselig og ikke alt for moderne.

Hotellet ligger i Santa Monica, utenfor Los Angeles, direkte på stranda. Det har også spa, utendørsbasseng, meget gode restauranter og en høy servicegrad.

Det tar rundt 20 minutter til Hollywood fra hotellet, hvor du muligens kan spise med nye venner.

Se nærmere på Gwyneths favoritthotell her

Hvis du vil henge rundt musikk-kjendiser mener Gwyneth at stedet å bo er Chateau Mormont i West Hollywood.

Innsidetips fra Gwyneth

Når det gjelder å gå ut anbefaler Gwyneth igjen Chateau Mormont, men sier at favoritten er å gå på konsert på Hollywood Bowl. Når det gjelder lunsj sier hun at mange elsker å se på kjendisene på The Ivy (både i LA og Santa Monica). Selv går hun helst på Ammo.

Shopping gjør Gwyneth på Just One Eye.

Når det gjelder favorittområde i byen så er Abbot Kinney Boulevard stedet. Der finner man blant annet baren The Other Room, hvor hun ofte går.

Restauranter får også ofte besøk av Gwyneth, og kanskje mest Providence som ligger rett ved Paramount Studios.