Har du glemt leiebilen?

Skal du ha leiebil i sommer lønner det seg å forhåndsbestille, og bestille nå. 

Mange nordmenn leier bil på ferie, selv om man også er på chartertur. Problemet er at mange ofte da velger å leie direkte fra hotell, noe som kan bety mye større utlegg enn hvis du booker på forhånd.

Ett enkelt regnestykke viser nemlig at det kan være billigere å leie bil en uke hvis du har forhåndsbooket enn om du leier for kun en dag samt har flyplasstransport fra reiseselskap.

Her kan du søke hos de aller fleste leiebilleverandører for å sammenligne pris

Å leie bil en dag i 24 timer kan koste opp mot 800 kroner i Spania, hvis du leier fra et hotell. I tillegg kommer flyplasstransport for mange selskaper, en transport som kan koste opp mot 150-200 kroner per person. Når man samtidig kan leie bil for en uke for litt over tusenlappen blir regnestykket enkelt. Selv om du kanskje bare bruker bilen noen få timer vil du ha kjøpt deg en fleksibilitet og en mulighet hvis noe skulle skje, enten med feriedeltagerne eller været.

Selv om det er mange leiebiler som allerede er booket så er det fortsatt mulighet til å booke til gode priser. Da vi sjekket (10.juni) fikk vi en ukes leiebil for 1117 kroner i Alicante i Spania, og fant lignende priser andre steder.

Her kan du søke