Her blir det deilig pooling

Et skikkelig godt pool kan gjøre mye for en hotellopplevelse, slik som på nydelige DoublePool Villas i Phuket.

Vi har plukket ut fem hoteller med skikkelig bra pool. Så vet vi godt at det kan kalles svømmebasseng på norsk, men det høres veldig ut som det vi ble kommandert i av gymlæreren vår som 12-åringer for å drive med såkalte vannsporter. Et pool er noe du slapper av i, koser deg med og kanskje noen ganger nyter en liten drink i.

Ute etter luksushoteller? Sjekk de beste hotellene i verden på laurelnights.no

Uansett, vi har plukket ut fem for virkelig deilig pooling.

lbp_1200_spa_pool_

Luksuspooling i Paris

Dette er visstnok den eneste rooftop-poolingsmuligheten du har i Paris (selv om det forsåvidt er litt innendørs også), og det er jo også litt av et hotell. Koster en skjorte og en arm, men det er kanskje verdt det.

Se prisene her

4099756_34_z

Ørkenpooling i Israel

Dette kan være det absolutt kuleste, tøffeste og råeste poolet i verden. Det ligger høyt oppe med en vill utsikt. Beresheet Hotel er navnet.

Se nærmere på hotellet her

4012958_52_z

Barcelona-pooling

Det beste poolet på et tak i Barcelona er det nok Ohla Hotel som kan skryte på seg. Veldig kult hotell sånn ellers også, om man blir lei av pooling. Kult sted, kul pool og kult område. Litt sånn kinderegg, bare med pooling.

Se nærmere på hotellet her

3681052_250_z

Rooftop-pooling i New York

Det er flere steder hvor man kan poole på toppen av hotell i New York, men siden vårt favoritthotell i byen faktisk har et slikt lite pool så anbefaler vi jo det. Hotellet er The James, som befinner seg i Soho. Et lite pool, men med rooftop-bar noen få skritt unna er dette virkelig strålende.

Se nærmere på hotellet her

150468_293_z

Tysk kraftpooling i Berlin

Du vet du har kommet til et godt sted for pooling hvis du sjekker ut Grand Hyatt Berlin. Solterrassen med pool har en super utsikt. Skulle alt gå galt i poolingen her så kan du spise veldig godt i restauranten deres. Deilige rom også, for øvrig.

Her finner du hotellet