Her booker du ferien

Det har aldri vært senere hotell og feriebestilling enn i år, noe som betyr både at det er mange ledige hotellrom – men også at det er slik at veldig mange kommer til å bestille sine ferier nå.

Vi gir deg en guide til de forskjellige bookingmotorene som sikrer deg ferien på 1–2-3

Flysøk: Finn billigste flyreise med søk i over 800 flysider samtidig

Hotels.com

Den mest populære søkemotoren for hoteller i verden har over 500 000 overnattingssteder, og har et bonusprogram hvor du får hver 11. hotellovernatting gratis (deres Hotel Rewards) .Hotels.com er eid av amerikanske Expedia, og har drevet på siden 1991 (først per telefon, senere på nett). Hotels.com har prismatch. Finner du hotellet billigere noe annet sted vil de matche prisen. Det betyr at uansett vil du få hotellet billigst også her. Hotels har både forhåndsbetaling, og betaling ved opphold.

Her kan du besøke Hotels

Norske hotellsider med gode tilbud:
Nordic Choice Hotels – supergode tilbud for sommeren
First Hotels – mange nye hoteller i Spania
Scandic – har supert sommerferietilbud (har også alle tidligere Rica-hoteller)

Vil du på luksusferie – da bør du sjekke ut guiden til de beste luksushotellene i verden, Laurel Nights. 

Booking.com

Den største søkemotoren i antall overnattingssteder med over 600 000 overnattingsteder (inkludert en del private hjem.). Siden er eid av selskapet PriceLine, og har sitt hovedkvarter i Nederland. Boking com har betaling under oppholdet.

Her kan du besøke booking.com

Hotelopia

Denne hotellsiden er drevet av TUI-gruppen, og tilbyr over 55 000 hoteller over hele verden. Det er ingen kortgebyrer eller tilleggsgebyrer på hotellsiden, og man har også en prisgaranti på hotellrom. Du kan også bestille transfers fra flyplass og billetter til attraksjoner på siden. Siden har drevet på siden 2003

Her kan du besøke Hotelopia

AirB’nB

Den mest populære søkemotoren for leie av private hjem. En av de største reisesuksessene de siste årene er et privateid selskap. Har over en million utleiehjem.

Her kan du besøke AirB’nB

holidays_2
Expedia

Siden til selskapet som eier Hotels.com. Expedia har over 150 000 overnattingssteder, og tilbyr også fly og leiebil. Expedia har eksistert siden 1996, og deres nettside ble lansert i 1998. Siden tilbyr ofte gode pakkepriser hvis du bestiller fly og hotell samtidig.

Her kan du besøke Expedia

Apollo

Det er både restplasser og mange reiser igjen hos denne leverandøren av «sydenreiser.»

Sjekk her

Venere

Denne siden er også eid av Expedia, har over 200 000 hoteller, og svært ofte mange spesialtilbud. Siden kan ofte tilby gode priser på hoteller, spesielt i Europa.

Her kan du besøke Venere

kollasj

CheapOStay

Amerikansk søkemotor som har veldig rimelig overnatting.

Her kan du besøke CheapOStay

Ebookers

Denne siden er eid av det store reiseselskaper Orbitz. Tilbyr pakkepriser på fly og hotell, og hotell alene.

Her kan du besøke Ebookers

GotoGate

Denne norske siden ble lansert i 1999, og er nå eid av eTraveli. Selskapet er det største nettreisebyrået i Europa. Tilbyr rimelige pakkepriser på fly og hotell, men du kan bestille både fly og hotell samtidig.

Her kan du besøke GoToGate

SuperSaver er for øvrig nå den samme siden, men altså med sitt eget brand. Du kan besøke Supersaver her.