Foto: Istock

Her er de beste norske hotellene for jul og nyttår

Fem beste hoteller å feire jul og rope "godt nytt år!" på.

Juleferien for mange starter fra onsdag 22.desember til tirsdag 1.januar. Uansett om man har fri hele jula og nyttår er det mange dager som gir mulighet til å ta en skikkelig pause. En pause på hotell hvor man får servert mat, slipper å rydde, vaske og bare kan slappe helt av. Eller trenger du kanskje et hotell når du er å besøker familien eller venner til jul?

Det er et begrenset antall hotell som har ledige rom i jul og nyttår, og vi har sett på de aller beste hotellene som har ledige rom. Skal du ha plass, bør du nok booke relativt fort!

1.Norefjell Ski & Spa

Her kan man virkelig få den gode vinterstemningen. Midt i bakken med alle fasiliteter og super stemning. 1,5 time fra Oslo og Gardemoen. Enten du liker å gå på bortoverski eller stå på nedoverski, eller bare slappe av på spa er dette et veldig fint valg.

Se nærmere på hotellet her.

Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, Oslo, Hotellets front

2.Oslo Plaza

Skal du ha utsikt til nyttårsrakettene så er dette virkelig et fint sted å velge. Får du ett av rommene øverst oppe så ser du mange, mange raketter. Og er midt i Oslogryta for å bli en del av den store stemningen i byen.

Sjekk priser og tilgjengelighet her.

3.Clarion Hotel The Edge, Tromsø

I 2009 ble Tromsø kåret til verdens tredje beste juleby av travelandleisure.com, og det er mye sannhet at det er en deilig jul i Tromsø. Clarion The Edge er egentlig et konferansehotell, men det betyr at alle fasiliteter er strålende. En juniorsuite her til jul og nyttår er en nordlansdrøm.

Sjekk prisene her.

Radisson Blu Royal Hotel, Bergen, Bergen, Suite, 1 soverom, Gjesterom

4.Radisson Blu Royal Hotel, Bergen

Bergenserne kan å ha det gøy, og nyttår i Bergen er en super opplevelse. Dette hotellet ligger på Bryggen, og gir deg god tilgang til festligheter og utsikt til fyrverkeri.

Sjekk prisene her

Scandic Victoria, Lillehammer, Sitteområde ved lobby

5.Scandic Victoria, Lillehammer

Det er ikke bare avdanka amerikanske mafiabosser (nei, vi snakker ikke om OL-pamper) som kan kose seg på Lillehammer. En vinterby som få andre i Norge, og med så mye sjarm at det er et virkelig godt valg. Sentral plassering på hotellet midt i smørøyet.

Sjekk prisene her.


Les også:

Dette er Norges beste julebyer

Juleshopping på lavbudsjett

Juleshopping i London

 


Prøv vårt reisesøk her for å finne fly, restplasser, hotell og temareiser!

Finn Norges aller beste hoteller på Laurel Nights

Slik får du best og billigst leiebil