Her er det fokus på kropp og sjel

Dette er hotellene for deg som ønsker en uforglemmelig ferie for både kropp og sinn

Er du lei av å ligge meningsløst på solsengen med en drink i hånden? Ønsker du at din neste ferie skal ha fokus på velvære, kropp og sinn? Vi har plukket 2 velværehoteller i Europa som fokuserer nettopp på dette. Enten du er på utkikk etter en sporty ferie eller har lyst å finne roen og meditere, kan dette være din neste destinasjon.

Bikini Women Surfers & Surfboards Sunset Beach

36 km fra byen Bayir finner du D-Hotel Maris. Landsbyen er verdenskjent for sine 2500 år gamle trær som har blitt et symbol for et lengre liv. Det sies at ved å gå rundt treet tre ganger vil forlenge en liv. Da er det ganske passende at dette fortryllende hotellet legger vekt på helse og velvære.

D-HOTEL MARIS, TYRKIA

PicMonkey Collage

Søk og sammenlign flyreiser fra mer enn 800 nettsider

På det tyrkiske halvøya Datca finner du det imponerende velværehotellet D-Hotel Maris. Hotellet har en privat strand, 4 restauranter og 4 barer, innendørs basseng, nattklubb og 4 tennisbaner. Men det er noe annet som gjør dette hotellet til en perle.

Les også: De mest spektakulære hotellene i Lav Vegas

Bestiller du ferie ut i fra hotellet? Bor det et luksusdyr i deg, bør du se på listen over hoteller på Laurel Nights. Her finner du kun det beste.

Hørt om Bodyism?

Denne treningsformen har tatt verden med storm og kjendiser har lagt sin elsk på Bodyism. Treningen gir Lara Stone, Rosie-Huntington-Whiteley og Elle Macpherson lange, slanke, atletiske og sunne kropper. Hvem vil vel ikke stille i samme liga som disse damene?

D-Hotel Maris har Bodyism lansert Europas første Clean & Lean konsept. Med de beste trenere fra London, får gjestene den ulitimate treningsopplevelsen som vil få svetten til å sile. På hotellets nettside kan du lese mer om alle valgmulighetene. Du kan velge forskjellig treningstimer, stretch-timer, svømmeøkter og utendørstrening. I tillegg kan du se en introduksjonsfilm om Bodyism på hotellets hjemmesider.

I tillegg til Bodyism tilbyr det luksuriøse hotellet et spa-anlegg med en rekker behandlinger. Her for kropp og sinn en eksklusiv opplevelse. Velg mellom ansiktsbehandlinger, kroppsbehandlinger, massasjer og detox-pakker.

Finn mer informasjon og se bilder av D-Hotel Maris

Når du har fått den pleien du trenger, er det en rekke vannaktiviteter du kan fylle dagene med. Lær deg å surfe, bruk dagen på å lære å dykking eller lek deg på vannski. Er dere en vennegjeng bør dere unne dere en dag på en yacht. Seil mellom vakre småøyer, besøk nærmeste bukter og fiskerbyer og slikk solen på dekk.

En opplevelse dere seint vil glemmer. Les mer om dette fantastiske hoteller her

Søk de beste og billigste flybillettene her

Frister det med en aldri så liten og varm ferie? Her er listen over hotellene i Tyrkia

Aguas de Ibiza Lifestyle & Spa

Plassert på den magiske øya Ibiza finner du dette 5 stjernes-hotellet som kombinerer ferie, trening og velvære. Du kan slappe av og nyte luksuriøse fasiliteter som flotte restauranter, avslappende spa, butikker av lokale designere, takterrasse med bar og nydelige rom. Her ser du flere bilder av hotellet

PicMonkey Collage14

Du finner flere hoteller på nydelige Ibiza her

Ibiza er en av øyene du burde oppføre på din ønskeliste. Her leser du hvorfor

Tid for deg selv

For at du som gjest skal få en uforglemmelig ferie tilbyr hotellet et treningskonsept som er ulikt noe annet. Hotellet er kjent for tegningspakken som blant annet inneholder den mye omtalte 38 degrees North treningen. 38°N, tilbyr deg ro i kropp og sjel ved hjelp av trening. Fitness-selskapet, utviklet av James Davis, har fokus på fitness, vekttap og Yoga på Ibiza siden 2011. Davis har den siste tiden inngått et samarbeid det DNAFit, som skal hjelpe alle med å nå sitt ultimate genetiske potensiale ved hjelp av riktig trening og kosthold.  Les mer om dette her

Du kan velge mellom forskjellige pakker som for eksempel Fusion Fitness som innebærer kickboxing, rooftop-yoga, meditasjon ved solnedgang, brettpadling og fjellturer.

Kort fortalt så er dette et fullverdig og variert treningskonsept som uten tvil vil gi deg kunnskap, motivasjon og synlige resultater.

Søk og sammenlign flyreiser fra mer enn 800 nettsider

Ønsker du å finne ro og balanse i hverdagen kan en Yoga pakke være noe for deg. Det tilbys både gruppetimer og private økter, samtidig som du kan være med på en frukt og grønnsaksdetox, chakra cleansing og mye mer som skal bidra til en sunnere og friskere kropp og en god start til en mer balansert hverdag.

Søk og sammenlign flyreiser fra mer enn 800 nettsider

Aquas de Ibiza Lifestyle & Spa et et flott hotell uansett om du ønsker å satse på 38°N treningen eller ikke. Vil du ta livet litt mer med ro har du mer enn nok å velge mellom. Et spa-anlegg, 3 innendørs svømmebassenger og 3 utendørst svømmebassenger, samt takterrasse og helsestudio gjør at du kan fylle dagene på ferien til akkurat det du vil. Alabastro Restaurant på Aguas de Ibizas tilbereder retter fra Middelhavet og italiensk mat.

Overnattingsstedet skilter også med restauranten Vi Cool, som har en terrasse og serverer typisk spansk mat og tapas.Etter en god middag kan kvelden tilbringes på hotellets nattklubb eller i Ibiza sentrum som er kun 20 minutters kjøretur fra hotellet. Stranden Santa Eulalia og den private klubben Nikki Beach ligger 1 kilometer unna.

Les mer om dette imponerende hotellet her

 

Les også:

Sunset view of the blue dome churches of Santorini, Greece

London-hotellene som skriker luksus

Slik opplever du en ekte Oktoberfest

Dette stedet er fantastisk om høsten