Her er det nye i London

Vi har kikket på det som er nytt i nordmenns favorittby London. De beste nye restaurantene, de beste nye butikkene og de beste nye hotellene.

Finn billige flybilletter til London her

De nye butikkene

En av de kuleste nye butikkene i London er Adidas Originals, en butikk som blant annet hadde Samuel L.Jackson på åpningen den 16.august. Butikken har den klassiske Adidas-linjen av klær (den som du ser her). Butikken ligger i Soho (15 Floubert’s Place, gå inn fra Regent Street mot Carnaby Street mellom Gap og Jaeger-butikkene). Over på Savile Row i Mayfair (nummer 8, for å være nøyaktig) så er en ny luksusbutikk for menn åpnet; Hardy Amies. Butikken åpnet 1.oktober. Ta med kredittkortet.

Litt tidligere i år åpnet Foot Locker Approved, en butikk som bare har de aller beste skoene fra de store sportsmerkene. En virkelig kul butikk med supert utvalg. Adressen er 109 Oxford Street, omtrent midt i mellom t-banestasjonene Oxford Circus og Tottenham Court Road. Også i Oxford Street finner du Warehouse Flagship Store (264 Oxford Street), en butikk som åpnet 1.mars i år. Dette er et London-merke som merkelig nok er mer populært utenfor London enn i sin hjemby… Sjekk også ut Goat hvis du vil ha varme, gode klær som også Victoria Beckham bruker. Adressen er 4 Conduit Street, motsatt vei av Adidas Originals som nevnt over fra Regent Street.

En av de kuleste motebutikkene som har åpnet i det siste er etter det de som vet alt The Goodhood Store, en butikk for både ham og henne. Butikken ligger i Shoreditch-området, som vi skrev om i denne guiden. Adressen er 151 Curtain Road, rett ved London College of Fashion – som betyr at mange av de som handler her er studenter ved nettopp den skolen.

Noen andre butikker det kan være verdt å sjekke ut er Victoria Beckhams butikk på Dover Street, John Varvatos-butikken på Conduit Street. og på King’s Road kan du sjekke ut Leny G. På Sloane Street kan du sjekke ut Club Monaco. Den kule Simply Be har også åpnet en ny butikk på Oxford Street. Er vesker greia bør du sjekke ut Delvaux på Bond Street.

De nye stedene å spise og drikke

Ett av våre favorittsteder fra i år åpnet i januar, og bærer navnet Oslo. Livemusikk, godt drikke og god mat – og et veldig kult sted. Helt ny er ikke Quaglino’s, men den er nyoppusset og ganske fresh – som det kalles. Du kan booke bord her. Liker du god italiensk mat bør du sjekke ut Cicchetti ved Covent Garden.

En restaurant som begynte som pop-up både her og der, men har funnet fast tilholdssted nå er Bunny Chow. Eller restaurant og restaurant, det er mer street food servert godt og bra. Liker du burgere bør du sjekke ut Tommi’s Burger i Chelsea, åpnet i januar. Liker du cocktails bør du dra til Soho, og Basement Sate. Eventuelt Muki. 

En god restaurant for deg som vil se at nordisk mat kan være veldig spennende er Nattura.Drar du til Shoreditch bør du sjekke ut Spiritland og London Cocktail Club. Mer sentralt finner du Beaufort Bar på Savoy.

De nye hotellene

London er en av de byene, om ikke den byen, med høyest belegg av hotellnetter. Det betyr at det stadig åpner nye hoteller i byen. Her er seks av de aller nyeste, enten helt nye eller nyoppussede:

Mondrian London 

Conrad London St.James

Ham Yard 

Shangri La at the Shard

Rosewood

South Place Hotel

 

Les også:

Det er ikke shopping som driver folk til London

Nå kan du overnatte som Harry Potter

Dette er Londons hotteste område