Her er favorittstedene til ungdommen

Syden er ikke hvor som helst når man er ung, vill og gal.

Sol, bad og strand er viktig, men det er en ting som teller mer når de yngre får bestemme hvor de skal reise.

Fest, fest og atter fest er et kriteriet som teller mer enn noe annet, selv om det er deilig med sol, strand og bad også da.

Her er favoritt destinasjonene til ungdommen:

Ayia Napa, Kypros

Ayia Napa er en by sørøst i Kypros som tiltrekker seg et stort antall med turister, stort sett fra Europa.

Byen er kjent for det ville utelivet sitt og den turkise vannkanten. I tillegg til festingen kan du utnytte deg av vannaktiviteter som vindsurfing, vannski, dykking og kanopadling. Alt kan bestilles direkte på stranden.

Hotelltips:

Soho Hotel Apartments

Soho Hotel Apartments er et hotell ikke langt fra sentrum med rimelige priser. Hotellet har bassengbar på uteplassen ved bassenget.  Ikke langt unna ligger hovedstranden i Ayia Napa, Grecian Bay Beach og sentrum.

Klikk her for å booke rom

 

 

Kavos, Hellas


På Korfu finner du kystlandsbyen Kavos som er populær blant unge reiselystne sjeler. Korfu er en gresk øy blant De joniske øyer. Byen kan sammenlignes med Ibiza men uten de ville kostnadene når du er ute på byen.

Hovedgaten i Kavos ligger parallelt med kystlinjen, som består av restauranter, butikker, hoteller og barer der folk som er interessert i å sosialisere og liker å nyte utelivet samler seg.

Hotelltips:

Konstantina Apartments

Konstantina Apartments har gåavstand til Kavos sentrum. Det tilbyr renslige hotellrom til under 500 kroner natten, noe som passer fint for ungdommer på tur. På Konstantina Apartments kan du lett holde kontakten med dine venner over internettet uten noen kostnader, og personalet hjelper deg gjerne med bestilling av guidede turer eller utflukter.

Klikk her for å booke

 

Sunny Beach, Bulgaria


Sunny Beach er kanskje det mest kjente stedet for ungdommer på jakt etter et bra uteliv og mye sol.

Byen har den lengste og bredeste strandlinjen i hele Bulgaria, som turistene og ungdommene fyller opp hver sommer.  Ellers er det her mulighet for å dra til vannparker og eller bedrive  vannaktiviteter på stranden.

Hotelltips:

Hotel Avenue

Et rent og pent hotellrom til en billig penge. Hotel Avenue har ikke basseng, bar eller restaurant, men de samarbeider med hotellet rett over gaten og hvis du har bruk for noe av dette er det bare å gå over dit. Likevel er det ikke nødvendig med basseng, for stranden ligger rett i nærheten. På dette hotellet får du det du betaler for, og i en partyby som dette er det ikke nødvendig med mer enn et sted å sove før du drar på stranden om morningen.

Klikk her for å booke rom

 

Magaluf, Spania


Magaluf er et reisemål for mange turister. Store familier, gamle mennesker og ikke minst festglade ungdommer.  

Byen er kjent for sine ville nattklubber, og har hatt besøk av DJer som blant annet David Guetta, Calvin Harris, Basshunter og Tinie Tempah.

Magaluf er en by på den spanske middelhavsøya Mallorca, med en lang og hvit sandstripe langs kysten. Her kan du se den beste guiden til klubber i Magaluf.

Hotelltips:

Hotel Residencia Sutimar
Dette er et hotell midt i hjertet av Magaluf. Hotellet har fasiliteter som badebasseng, hårføner, vinduer som kan åpnes og de har gratis internett.

Klikk her for å booke rom

 

Ios, Hellas

 

Ios er en sjarmerende øy i Hellas, som tilbyr fantastiske utsikter og fine strender, men forandrer seg til den råeste partyøyen når solen går ned. Tiden for å dra hit er fra rundt den svenske midtsommerfeiringen til midten av august, men hvis du vil reise billig kan det være lurt å styre unna dette tidsrommet.

Hotelltips:

Homer’s Inn Hotel
Dette hotellet har et stort basseng og utsikt over store deler av Ios. I bassengområdet er det restaurant og bar, i tillegg til et røykeområde. Det ligger ikke langt unna sentrum og personalet skal visst være veldig hyggelige og hjelpsomme.

Klikk her for å booke rom