Her er London-hotellene du skal bo på i år

Hvert år presenterer reisemagasinet Conde Nast Traveller «The Hot List». Listen angir verdens heteste nyåpnede hoteller, og magasinet som plukker ut hotellene er heller ingen hvem-som-helst. Conde Nast Traveller er verdens mest prestisjefylte reisemagasin, derfor stoler vi på deres ord om at vi skal velge disse hotellene på årets London-tur:

Shangri-La Hotel At The Shard

8035714_45_z

 

Hotellet okkuperer 34. til 52. etasje i et av Londons landemerker – Renzo Piano-bygningen. Dette gir deg selvsagt spektakulær utsikt fra alle rom, og i tillegg får du alt et luksushotell har å tilby.

Se mer om hotellet her.

Mondrian London

8466215_25_z

 

Tom Dixon-designede Mondrian London ligger langs Themsen. Den britiske designeren er tydelig inspirert av beliggenheten, samtidig som rosatoner og metalliske materialer styrer majoriteten av detaljer på hotellet. En perle! Spesielt for interiørentusiastene.

Se mer om hotellet her.

The Beaumont

9732709_29_z

 

Eierne bak dette hotellet er også blant Londons mest kjente restauranteiere. Det sier derfor seg selv at også dette hotellet må ha en spektakulær restaurant. Som resten av hotellet er interiøret i restauranten preget av elegant 1930-talls look, og den har fått navnet The Colony Grill. Rommene følger selvsagt det samme eksklusive interiøret, hvor du får følelsen av å bli satt tilbake i tid. Vi har aldri sett vintage mer elegant.

Se mer om hotellet her.

The Ham Yard

8171297_2_z

 

Her kan du velge blant 91 fargerike rom eller blant 24 leiligheter hvor noen har privat terrasse, midt i hjertet av kule Soho. Bryr du deg ikke om shopping og uteliv, men vil du holde deg innendørs er det nok av underholdning å velge blant. Hotellet byr på både bowlinghall og kino, og selvsagt bistro, cocktailbar og spa.

Se mer om hotellet her.

Se hele listen hos Conde Nast Traveller her.