Her er storbyene du bør besøke i påsken

4 storbyer med herlig påskevær.

Påsken er nær og det er tid for å planlegge tidenes ferie. Hva med å komme bort fra den typiske påskeferien på hytta, og heller dra utenlands?

Du kan nå velge mellom flere europeiske storbyer på Hotels.com og få opptil 40% rabatt på en rekke hoteller. Se hele oversikten her. 

Her er våre reisetips:

 

Tallinn, Estland

Skal man til Estland er det vel først og fremst Tallinn man bør se.

Hovedstaden med sine 401 000 innbyggere er en fascinerende hansaby med en god stemning og en bykjerne som tar én tilbake til middelalderen. Byen er også Estlands eneste havneby og det går båter hit både fra Helsinki og Stockholm, for den som foretrekker å reise med det.

Les mer om Estland her. 

Det er kjempebillig å fly til Tallinn, du kan sjekke flyprisene her. 

Anbefalt hotell: Hotel St. Petersbourg

 Les mer om hotellet her


Riga, Latvia

Latvia er et sjarmerende og lite land, faktisk et av de minst befolkningsrike og minst tett befolkede landene i EU, men større enn Estland med sine 2,5 millioner innbyggere. Hovedstaden er Riga og det offisielle språket er latvisk.

Du kommer veldig billig til Riga fra Norge. Sjekk priser her. Her bør du besøke de mindre historiske landsbyene litt lengre unna byen, men ellers er det gode muligheter for billig shopping, mat og nattliv.

Les mer om Riga her. 

Anbefalt hotell: Welton Central Hotel

 Les mer om hotellet her.


Dublin, Irland

Dublin er en sjarmerende by med hyggelige puber, deilig øl, livlig tradisjonell musikk, samt spennende kulturhistorie. Dublin er fult av attraksjoner som er verdt å se. Dublin Castle, Saint Michan’s Church er noen av de mest besøkende turistattraksjonene. Vil du gjøre litt annerledes,så anbefaler vi å besøke Old Jameson Destillery – et whisky museum , eller den store vakre og ydillske parken Phoenix Park. Les mer om hva du kan finne på i Dublin her. 

Anbefalt hotell: Sandymount Hotel

 Les mer om hotellet her. 


London

Å besøke London i påskeferien er et sikkert reisemål – det er billig, kort flytur og mange ting å finne på. Om du har sett de fleste attraksjonene, og sett alle de severdigheten som «alle må se», så kan du sjekke ut denne artikkelen for å finne Londons hemmelige perler. 

Anbefalt hotell: Pestana Chelsea Hotel 

https://thumbnails.trvl-media.com/KSLmF0g7tXCNWrSLF2z-aeZccW0=/773x515/smart/filters:quality(60)/images.trvl-media.com/hotels/4000000/3300000/3296200/3296165/3296165_165_z.jpg

 Les mer om hotellet her. 


Finn billige flybilletter her

Slik får du best og billigst leiebil