Her er Stordalens nye stoltheter

Det er ikke bare superhotell som The Edge, og The Thief – eller Energy – som kommer fra Sirkus Stordalen, eller Choice-hotellene som man også kan kalle hans selskap.

Stordalen har også satset stort på sitt moderne hotellkonsept for bysentra, Hotel Xpress.

Dette er hoteller hvor du kan bo billig, effektivt og urbant som Choice sier selv. Disse nye hotellene har gratis trådløst nett, egen innsjekking og mulighet for sen utsjekk på søndager. Hele konseptet er at du kan ordne mest mulig selv, litt slik du sjekker inn på fly. Rast, kjapt og en god del rimeligere.

Her er hotellene:

main_comforthotelxpress

Hotel Xpress Youngstorvet (Oslo)

 

main_comforthotelxpresscentralstation

Hotel Xpress Central Station (Oslo)

main_comforthoteltromso

Hotel Xpress Tromsø (Tromsø)

 

Du finner alle Choice-hotellene her

Her kan du kjøpe Gunnar Stavrums nye bok

0Gunnar Stavrum, sjefredaktør i Nettavisen, har tidligere skrevet bok om både Kjell Inge Røkke og John Fredriksen. Nå er det en tredje kjent nordmann som får en uatorisert biografi, denne gangen Petter Stordalen.

Boken har fått den beskrivende tittelen Sirkus Stordalen.

Sjekk boken her

Petter Stordalen er en sjelden kombinasjon av høy risikovilje, høyt arbeidstempo og kjøpmannens fingerspitzengefühl for god handel- og forretningsdrift. I Gunnar Stavrums fortelling følger man Stordalen fra starten som jordbærselger i Porsgrunn, via tiden i City Syd, Steen & Strøm og et opphold hos Atle Brynestads Made in til han i dag troner som Nordens hotellkonge og en av kjendis-Norges mest profilerte personligheter. Stordalens historie er en berg- og dalbanefortelling med svimlende kast og vendinger og finansakrobatikk i ypperste klasse. Men like mye en underholdende titt inn i finans-Norges storstue.

Her finner du boken