Her får du ferien alle elsker

Å planlegge en ferie er ikke alltid like enkelt. Ofte skal mange behov dekkes, spesielt når hele familien skal reise sammen. Barna vil ha lek og moro, tenåringen ønsker seg aktiviteter og kanskje noen nye bekjentskaper. De voksne setter pris på god mat og drikke, ønsker seg en avslappet ferie og vil unngå unødvendig stress.

Det er faktisk mulig å få alt dette i én og samme pakke. I skoleferier forvandles Color Lines båter mellom Oslo og Kiel til «Familieskipet». Det vil si at du kan reise med Color Magic eller Color Fantasy, og få en reise spekket med opplevelser tilpasset både store og små. I skoleferien reiser barna gratis, og om bord får de møte Captain Kid – skipets egen maskot.

Det beste av alt er at reisen med Familieskipet i seg selv er en ferie. Glem lange bilkøer, trange flyseter, dårlig flymat og urolige unger. På Color Magic og Color Fantasy får du maks ut av tiden. Feriekosen starter med det samme, det er bare å lene seg tilbake og nyte to døgn på sjøen med alt skipet har å tilby.

Book 2-døgns Cruise her.

Mat og drikke

Maten er et høydepunkt om bord på Color Magic og Color Fantasy. Faktisk jobber selveste Wolfgang Schlereth som kjøkkensjef. Han er tidligere daglig leder ved det som kanskje er Oslos aller beste sushirestaurant, Alex Sushi. Ikke rart det smaker fantastisk.

Du kan velge og vrake blant 12 serveringssteder restauranter. Her finnes noe for enhver smak – pizza, tapas, burger eller gourmet, buffet og a la carte. Og selvfølgelig finner du også mat tilrettelagt for de minste, med egen Captain Kid-meny.

For deg som setter ekstra pris på kvalitet, kan Color Line skilte med mat av ypperste klasse. I gourmetrestaurantene Cosmopolitan og Manhattan får du 5- til 7-rettersmenyer laget på sesongens beste råvarer med spesielt tilpassede viner. Gourmetrestaurantene er uhyre populære, og du bør booke bord i god tid før avreise.

Underholdning for store og små

Opplev Norges mest sette show i teatersalen Show Lounge. Her ser du musikalartister i verdensklasse i to forrykende show på henholdsvis sydgående og nordgående seiling.

– Vi plukker kun de beste av de beste: De fantastiske sangerne som kan danse, og de fantastiske danserne som kan synge, forteller Håvard Bøe som er prosjektleder for showene på Color Magic.

I skoleferier er det egen omvisning backstage for tenåringsklubben «teens», hvor ungdommene får et innblikk i hvordan man setter opp en forestilling og hva som skjer bak scenen. Og dette er bare en av få ting tenåringene om bord kan få med seg. I den nye aktiviteten Labyrinten får tenåringene satt både fysiske ig teoretiske ferdigheter på prøve. I «Teens Plaza» kan de henge med andre ungdommer, spille TV-spill og dart, synge karaoke, drikke slush og spise popcorn.

De minste barna kan få ansiktsmaling, oppleve Captain Kid Show og delta på rebusløp. Mens de litt eldre barna, mellom 8 og 12 år kan være med å løse et detektivmysterie, svinge seg på disco’n og delta i oppsetningen av et eget show sammen med andre barn om bord på skipet.

Les mer om aktiviteter om bord her.

Shopping og velvære

Mens barna leker kan de voksne gjøre noen skikkelige kupp på promenaden – en 160 meter lang handlegate. Her finner du et bredt utvalg innen mote og skjønnhet, leker og elektronikk, alkoholholdig drikke og matvarer, sjokolade og annet godteri. Fordelen med å velge shopping til sjøs er at alle prisene er tollfrie, noe som gjør handelen 30 prosent rimeligere.

Etter en shoppingrunde kan du ta turen forut på dekk 13 for å senke skuldrene og nyte tilværelsen. Her finner du Color Spa & Fitness Center med fullverdig treningssenter, boblebad, badstue og behandlingsrom. Velg i en meny med et bredt utvalg av behandlinger. Massasje, ansiktsbehandlinger og innpakninger – valget er ditt, men det kan være lurt å bestille behandling i forkant.

I Aqualand trives hele familien. Her finnes det både boblebad, babybasseng og vannsklie. I badelandets lounge kan de voksne slappe av med forfriskninger, og samtidig holde et øye med barna.

Lugarer

Lugarene velger du etter behov. Om bord er det overnattingsmuligheter som passer de fleste lommebøker og størrelser på reisegrupper. Color Magic og Color Festival har både innvendige lugarer, lugarer med utsikt til shoppingpromenaden i skipet og utvendige lugarer. Er dere mange som reiser sammen kan dere få sammenkoblete familielugarer. På alle Color Class-lugarer og suiter er det fri minibar og frokost inkludert, og booker du en suite får du også prioritert innsjekk og fri entré til spa- og fitness-senteret.

Blir fort fullt

I skoleferien er det mange familier som planlegger miniferier til fornøyelsesparker og badeland. Reisene består ofte av mange timer i bil, eller mas og tjas på folksomme flyplasser, stress med bagasje og forsinkelser. På Familieskipet er selve reisen ferien, og det er nettopp derfor så mange velger Color Magic og Color Fantasy når familien skal tilbringe kvalitetstid sammen i skoleferien. En ulempe er at skipene dessverre ikke har plass til alle, og det lønner seg derfor å være tidlig ute med å booke. Husk at det også er gratis for barna å reise med Familieskipet i skoleferien, så her er det ingen grunn til å vente med bestillingen.

Bestill 2-døgns Cruise nå.