Her får du luksushotell til superpris

Få eksklusive tilbud rett til din e-post, og spar tusenlapper.

Tjenesten Secretescapes.no er en skattekiste for alle reiselystne. Som medlem mottar du hver uke nye tilbud på luksushoteller og pakkereiser over hele verden med opptil 70 prosent rabatt. I tillegg kan du få ekstragoder med på kjøpet som gratis romoppgradering, spabehandlinger, middag og velkomstgaver.

Utvalget er stort nok til at du kan velge mellom en rekke destinasjoner etter din smak og ditt behov, men samtidig på et nivå som gjør at tilbudene er både eksklusive og gode. Utvalget spenner seg fra storby og norgesopphold, til eksotiske stranddestinasjoner og fjell-landsbyer.

Populært blant skandinavere

Nettsiden har raskt blitt populær blant kvalitetsbevisste skandinavere, med over en halv million medlemmer bare i Norge, Sverige og Danmark. Tilbudene er kun tilgjengelige for medlemmer, og medlem kan du bli helt kostnadsfritt. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg med din epostadresse på nettsiden Secretescapes.no. Når du har gjort dette får du tilgang til de uslåelige tilbudene som også gjør at du slipper å bruke tid på å lete etter de beste dealene neste gang du skal booke en reise.

Her er fem hoteller som du kan få ekstra gode kupp på akkurat nå:

Vedana Lagoon Resort & Spa Hue Vietnam

flash03

 

Romantisk villa med privat basseng ved et rolig femstjerners hotell i Vietnam, inkludert frokost, spa og velværeaktiviteter. Denne vakre oasen skyter ut i det stille vannet i lagunen som er omkranset av hundrevis av palmer. Her finnes det nok av bungalower med stråtak, ideelle for en seanse med Tai chi eller yoga, blikkstille basseng som frister til et bad og massevis av aktiviteter tilgjengelig for den som ønsker litt mer bevegelse. Du kan fylle dagene med alt fra kajakkpadling til tennis og volleyball, eller du kan hengi deg fullstendig til avslapning med en skreddersydd massasje og dyptrensende ansiktsbehandling. Uansett hva dine ønsker er vil du finne salig ro ved dette idylliske spa- og velværestedet.

 

Kviknes Hotel Balestrand

kviknes

 

Om du er glad i å feriere i eget land, har du her muligheten til å oppleve noe av det beste Norge har å tilby. Kviknes Hotel i Balestrand ligger vakkert plassert med Sognefjorden som nærmeste nabo, omgitt av dramatisk vestlandsnatur på alle kanter, og du er garantert utsikt til både fjord og fjell uansett hvilken romtype du velger.

Hotel Platine Paris

22983063

 

Trendy firestjerners hotell i gangavstand til Eiffeltårnet, inkludert frokost og adgang til spa. Med interiør i Hollywood-tema og et sjarmerende frokostområde i amerikansk diner-stil, har dette trendy hotellet bøttevis av retro filmsjarm.

Hotel Forum Roma

18367223

 

Ved Romas Hotel Forum venter de gode opplevelsene på deg som perler på en snor. Her finner du rom som er badet i naturlig lys og en takterrasse du både kan innta frokosten på om morgenen og betrakte solnedgangen fra om kvelden. Det er mye her som underbygger påstanden om at italienerne kan å underholde. Her er det mye på plakaten også i etasjene under takterrassen, ikke minst 80 hotellrom som blander eleganse og komfort på perfekt vis, såvel som en restaurant med en meny fylt til randen av italienske delikatesser.

 

Santa Barbara Golf & Ocean Club Hotel Tenerife

tenerife

 

Et avslappende opphold i en moderne, selvbetjent leilighet med plass til fire personer på sørkysten av naturskjønne Tenerife. Hvite og delikate Santa Barbara Golf & Ocean Club er bygd i stil med tradisjonell morisk arkitektur og holder til på sørkysten av Tenerife med utsikt over Atlanterhavet. Her kan du høre palmesus i brisen fra havet, du finner en idyllisk golfbane i nærheten, i tillegg til det turkise bassenget som venter på deg midt på det stilige hotellområdet.

Finn drømmehotellet ho Secret Escapes. Registrer din epost her.