Her får du sol og strand på budsjett

Du må ikke tømme bankkontoen for å få en opplevelesrik reise.

Lengter du etter varme når det er spådd minusgrader uke etter uke? Hvem drømmer ikke om om å ha sol og sand mellom tærne når kvikksølvet på gradestokken kryper stadig nedover. Det skal heldigvis ikke så mye til for å snu fra minusgrader til plussgrader; bytte ut skistaven med en paraplydrink!

Skal du også sikre deg sommerferien, lønner det seg å bestille nå som utvalget er størst.

I den anledning har Reisetips har plukket ut 9 billige turer for solhungrige nordmenn!

 

Sjekk hotellsalget på strand-destinasjoner fra Hotels.com

Apollo har billige reiser og sommerferie fra 1998,-

 

Les også: De beste lavbudsjetssferiene i 2016

 

Hotellsalget hos Hotels.com med opptil 30% på strand-destinasjoner

Pakketurer er vel og bra, men  noen ganger er det best å bestille hotell og flybilletter for seg selv. Man står blant annet mer fritt til å velge mellom tusenvis av hoteller, fremfor å bestille en pakkereise som allerede har bestemt hotell og fly for deg. Hotels.com har tusenvis av hoteller i hele verden, og med ofte gode tilbud og kampanjer hver måned. Velg mellom luksushoteller, barnevennlige, all-inklusiv eller hoteller på budsjett.

I denne saken har vi funnet frem noen av de beste hotellene fra salget:

Santorini, Hellas: Villa Fabrica Santorini i Thira

Flott hotell i gresk idyll. Leiligheter har eget kjøkken og balkong med spektakulær utsikt fra takterrassen og bassenget. Om du vil ha en avslappende ferie med garantert sol og romantisk atmosfære, anbefaler vi en av disse 8 leilighetene.

Les mer om hotellet.

Sjekk flere hoteller på salg.

 

Cannes, Frankrike: Hôtel Barrière Le Majestic

Våkn opp til svaiende palmetrær og turkistblått vann i fantastiske Cannes. Dette luksushotellet oppfyller alle dine drømmer; spa, utsikt, 3 restauranter, utendørsbasseng og egen nattklubb.

Les mer om hotellet.

Sjekk flere hoteller på salg.

 

Dubrovnik, Kroatia: Valamar Lacroma Dubrovnik Hotel

Dubrovnik er en vakker solby, og skal du først bo her bør du velge et riktig hotell som gjør ferieopplevelsen flere hakk bedre. Dette hotellet gjør nettopp det.

Les mer om hotellet.

Sjekk flere hoteller på salg.

 

Pafos, Kypros: Azia Resort & Spa

Resort på stranden med hele 5 restauranter, tennisbane, innendørs og utendørs svømmebasseng, 2 barer og en gratis barneklubb. Samtidig får du frokost, wi-fi og gratis parkering på kjøpet.

Les mer om hotellet.

Sjekk flere hoteller på salg.

 

Tenerife, Spania: Gran Melia Palacio de Isora

7 restauranter, 8 barer, spa med full service, innendørsbasseng, 3 utendørsbasseng, privat strand og nattklubb. Det beste av alt: en herlig utsikt over solnedgangen hver kveld.

Les mer om hotellet.

Sjekk flere hoteller på salg.

 

Kreta, Hellas: Cavo Spada Luxury Sports & leisure Resort & Spa i Platanias (all inclusive)

Her får du alt du trenger til en herlig strandferie. Privat strand, svømmebassenger, og 2 restauranter å velge mellom som spesialiserer seg på greske og internasjonale retter. Mat og drikke er inkludert i romprisen!

Les mer om hotellet.

Sjekk flere hoteller på salg.

 

Mykonos, Hellas: Casa Del Mar Mykonos Seaside Resort

Vakkert sted med 9 fantastiske villaer. Du får privat strand, eget kjøkken, innendørs basseng, spa og roomservice. Du bor i en perfekt beliggenhet, dersom du vil oppleve Mykonos’ to sider: den fredelige og livlige delen. Her får du fred og ro, borte fra byens liv og røre, men med kort avstand til sentrum der det skjer.

Les mer om hotellet.

Sjekk flere hoteller på salg.

 

Amalfikysten, Italia: NH Collection Grand Hotel Convento

Bo i stille og fredelige omgivelser med strand i nærheten. På dette hotellet får du en ordentlig bit av Italias sjarm og historie.Alle rommene har sjøutsikt.

Les mer om hotellet.

Sjekk flere hoteller på salg.

 

Pakkereiser fra Apollo

iStock_000069998705_Small

Få en uke med fly og hotell til Syden fra 1998 kroner per person! Har du med deg barn, kan de få reiser fra 998 kroner i sommer. Skal du kun kjøpe flybilletter, kan du få tur/retur fra 598 kroner til Spania.

Sjekk flybilletter her.

Her finner du massevis av restplasser

 

Få sommerferie fra 1998,- for 1 uke i april/mai/juni

Til Kreta

Til Rhodos

Til Sunny Beach

Til Alanya

 

Få sommerferie fra 4198,- for 1 uke i juli

Til Lefkas

Til Sozopol

Til Kreta

Til Alanya

 

Nye reisemål fra Apollo i 2016

hellas

En fordel med å bestille pakkereiser, er at at du noen ganger kan du spare mye på å bestille fly og hotell samtidig. Når du kjøper en pakkereise blir du også automatisk dekket av Reisegarantifondet.

Sjekk ut vår egen reisesøkemotor!

 

Apollo har mange charterreiser til nordmenns favoritter; Hellas, Bulgaria, og ikke minst Kroatia. Nå har de åpnet nye charterreiser til nye destinasjoner som venter på å bli oppdaget.  Fra Oslo kan man reise til over 40 ulike reisemål med Apollo i sommer, men reisearrangøren fortsetter å storsatse på Hellas i sommer 2016.

Den gamle feriefavoritten Pula blir ny destinasjon, i tillegg til idylliske Porec og Rovinj. Direkte på strandlinjen i Makarska åpner også Apollo dørene til sitt splitter nye konsepthotell for familier: Romana Beach Resort. Her er det store leiligheter med plass til opptil 7 personer.

Les også: Santorini – en gresk idyll

I tillegg blir også Faro i Portugal og Kypros, nyheter hos Apollo til sommeren, som kan friste med fantastiske strender, flotte hoteller og spennende attraksjoner.

 

1.Paxos, Hellas

Lakka på Paxos

Apollo har lagt til et nytt reisemål for 2016; den uberørte øya Paxos. Vil du feriere på en av Hellas’ mer «hemmelige» øyer, så skal du dra til Paxos. Øya er den minste i Det joniske hav og er ikke turistinfisert. Her får du fantastisk og frodig natur, og krystallklart vann. Her lener du deg tilbake og tar dagene som de kommer med sol og sjø.  Med mange lange strender, er det umulig å ikke kunne nyte ferien fullt ut. Faktisk er de fleste strendene rullesteinsstrender kantet med trær som gir litt skygge. Perfekt mulig for deg som vil få med deg en av verdens vakreste solnedganger. Om du er ute etter liv og røre, er ikke Paxos en typisk party-øy, men heller for deg som vil finne igjen hvilepulsen.

Populære hoteller i Paxos:

Paxos Beach

Paxos Club

Glyfada Beach Villas

 

2.Pula, Kroatia

Amfiteateret

En reise til Pula på Istria-halvøya gir deg et innblikk i hverdagslivet i historiske Kroatia. Adriaterhavet skiller byen fra Italia, og det merkes på flere måter. Matkartet består av mye pasta og pizza sammen med delikate fisk- og skalldyrsretter.

I Pula opplever du en herlig blanding av kroatisk dagligliv, historiske bygninger og krystallklart vann. Det sies at Pula minner om en miniversjon av Roma, da særlig på grunn av hovedgaten Giardini, med sine brede fortau og mange koselige kafeer og restauranter på rekke og rad. Pula er ikke særlig stort, og du kan oppleve det meste til fots. Samtidig har du stranda på halvøya Verudela, cirka fem kilometer sør for Pulas sentrum. Dette er ingen barnevennlig strand, men flott for voksne som vil ha litt fred og ro borte fra den historiske sentrum.

Populære hoteller i Pula:

Park Plaza Histria

Park Plaza Arena

Marin

 

3. Rovinj, Kroatia

Rovinj på Istria-halvøya i Kroatia

Rovinj er den vakreste byen i den nordlige delen av Kroatia med sin vakre natur og sjarmerende atmosfære. Rovinj er en kystby med smale brosteinsgater, fargeglade hus og mange badebrygger. Dette er ingen stor by, men stor nok for deg som er ute etter en avslappende ferie med mye kultur, historie, matopplevelser og strender.

Flere av Apollos hoteller i Rovinj ligger i rolige og frodige omgivelser like sør for byen. Det tar cirka et kvarter å spasere inn til gamlebyen, men vil du lenger av gårde, så lei en sykkel. Biltrafikken er begrenset inne i byen.

Populære hoteller i Rovinj:

Istra

Amarin Resort

 

 

Sjekk hotellsalget på strand-destinasjoner fra Hotels.com

Apollo har billige reiser og sommerferie fra 1998,-

 

Les også: Hit vil vi reise i 2016

 

Ute etter leiebil? Her finner du de billigste og beste leiebilene.

 

Kilder: Apollo