I siste liten: Det er ikke for sent å bestille en uforglemmelig reise til nyttår. Foto: Unsplash

Her feirer du nyttår i siste liten

Frister med nyttårsfeiring under andre himmelstrøk? Her kan du reise i siste liten.

Nyttår skal by på spektakulære opplevelser, glitrende himmel og full fest. Om du fortsatt vurderer om du skal reise bort til nyttår, er det ikke for sent å bestille. Du trenger ikke reise langt for å feire nyttår i utlandet. Vi har funnet frem noen gode alternativer til deg.

Finn verdens beste hoteller på Laurel Nights.

København

Hotel D'Angleterre, Copenhagen, Uteområde

Flere og flere nordmenn velger å ta nyttår i København – den danske hovedstaden skuffer ikke. Du kan oppleve nyttårsgalla i Konserthallen, se fyrverkeri på Rådhusplassen og bli med på en ordentlig dansk hygge. Av hoteller anbefaler vi at du velger The Square med byens beste utsikt over Københavns havn og byens tak. D’Angleterre står også høyt på favorittlisten over hoteller i København. Vi garanterer at nyttårsfeiringen blir magisk og uforglemmelig.

Les også: De beste familiehotellene i København

Hotel D’Angleterre må oppleves. Les mer om hotellet her.

London

new year over the Big Ben in London

Vi nordmenn elsker London, og byen viser seg absolutt fra sin beste side på nyttårsaften. Best utsikt til fyrverkeriet får du under Big Ben, men husk på at du vil ha selskap av rundt 250 000 andre mennesker i nær omkrets. På grunn av dette velger mange andre metoder for å få med seg fyrverkerier og feiringen. Du kan for eksempel ta med familien nord for elven, og vandre gjennom vakre omgivelser rundt Palace of Westminster. På dagtid er Londons mange skøytebaner åpne, for eksempel ved Natural History Museum eller Alexandra Palace. Her serves også varm sjokolade og «mulled wine» for de voksne. Ved Southbank-senteret rett ved London Eye er det flere aktiviteter på nyttårsaften, med både live-musikk, spennende matopplevelser – samt en perfekt plass å se fyrverkeriet fra.

Ønsker du å bo I nærheten av Southbank og Big Ben er Hotell Park Plaza et hott tips. Coronthia Hotel er perfekt for deg som vil bo i nærheten av fyrverkeriet.

Les også: 10 hotellkupp i London

Få en uforglemmelig nyttårsaften i London på Hotel Park Plaza.

Paris

fy8drzf2wr8-jez-timms

Nyttårsaften i Paris med champagne og mange fremmede som gir deg kyss, Eiffeltårnet i all sin prakt. Det er to områder du kan vurdere i Paris for nyttårsaften. Er du ute etter å feste i gatene med mest mulig folk, så er det Champs Elysees som er løsningen. Hvis du heller vil nyte mindre steder med mye folk beveger du deg til Montmartre, eller bor der.  I jula finner du også mange julemarkeder, selv om det er mest før jul de er mest aktuelle. Du kan også gå på skøyter flere steder i Paris, og et besøk i julen bør også inneholde en tur til Notre Dame.

Bo på Hotel Marignan Champs Elsées med herlig utsikt over Eiffeltårnet – midt i Champs Elysees.

Wien

p6gln5infmi-alisa-anton

Dette er definitivt destinasjonen for de som ønsker seg en kulturell og kunstnerisk nyttårsopplevelse. Wien, som blant annet er kjent for sin vakre Stefanskatedral og Schönbrunn-palasset, kan også by på mange markeder og ikke minst en fabelaktig arena for musikk. Selv om det er nokså vanskelig å skaffe seg billetter til Nyttårskonserten i regi av Wiens Filharmoniske Orkester, vises konserten på mange storskjermer rundt om i byen.

Det er lettere å få billetter til keiserballet på Hofburg-slottet nyttårsaften, hvor en kan svinge seg i dansen med sin kjære. Bruk dagene på å utforske byens mange museer, populære kafeer, gallerier – og kanskje også Wien sjokolademuseum? Absolutt en elegant nyttårsfeiring!

Bo på staselige Grand Hotel Wien med luksuriøs innredning, eller gå for Motel One Wien-Prater om du liker det mer moderne og stilfullt.

Stockholm

Christmas Fair is held at St. Sophia Square every year. Artist and performers show theirs performance, cafes are open till last visitors. Local and tourists willing to visit the Christmas Market.

I Stockholm er det på Skansen som gjelder. Her samles folket for å høre klokkene ringe, høre kjendiser synge og se på fyrverkeriet klokken tolv. Det er bare kort flytur unna, og om du vil heller ta toget kan du ta hurtigtoget fra Oslo som tar 3,5 timer.

Bo på Nobis – et 5-stjerners hotell midt i Stockholm

For deg som vil feire i Oslo

Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo, Oslo, Hotellets front

Ta en weekendtur i siste liten i hovedstaden. Skal du ha utsikt til nyttårsrakettene så er Oslo Plaza et virkelig et fint sted å velge. Se til å få ett av rommene øverst oppe for den beste utsikten og for å bli en del av den store stemningen i byen. Skal du på fest kan du lese vår guide til Oslos beste utesteder her.

Bestill Oslo Plaza her og få Oslos beste utsikt.


…Godt nyttåår!!

Les også:

Hit vil vi reise i 2017

Billig pund gir billige luksusvarer

Dette er nordmenns feriefavoritt