Her ferierer noen av verdens hotteste kjendiser

Sommertid betyr ferietid – men hvor legger egentlig kjendisene ferien sin?

Vi har sjekket alt fra sosiale medier til presse, og kan med sikkerhet fortelle deg at både kjente skuespillere, modeller, fotballstjerner og TV-personligheter har for lengst startet sommerferien. Som for mange av oss dødelige er det varme, vakre strender og krystallblått hav som lokker de fleste.

Paris og Nicky Hilton – Malibu

177106421

Malibu er en by vest i Los Angeles County i den amerikanske delstaten California. Byen er mest kjent for sine vakre strender og ikke minst for å være feriedestinasjonen for rike og berømte – der i blant arvingene av Hilton-formuen Paris og Nicky Hilton som har et sommerhus i området.

Sisters Nicky and Paris Hilton celebrate the 4th of July at a party in Malibu

Nicky og Paris tar gjerne en fest i Malibu (photo: alloverpress.no)

Legger du ferieturen til Malibu, bør du sjekke ut stranden Zuma, ta en lang lunsj på Maliby Family Wines, en middag på the Reel Inn eller rett og slett gjøre det byen ønsker at du skal; trekke pusten dypt, slappe av og nyte stemningen. Malibu er også det perfekte utgangspunktet for en utflukt til blant annet praktfulle Hollywood, Los Angeles by, Santa Monica, Manhattan Beach og Beverly Hills.

Når det gjelder overnatting ved kysten i Los Angeles, finnes det en rekke flotte hoteller å velge i mellom. Sjekk ut fantastiske Malibu Beach Inn hvis du ønsker å bo i luksuriøse omgivelser, eller Ocean Beach Club Hotel i Santa Monica hvis målet er å tilbringe mest mulig tid på stranden.

Bestill de rimeligste flybillettene her

Supermodellene Naomi Campbell og Kate Moss – Ibiza

154288652

To av tidenes mest ettertraktede supermodeller, Kate Moss og Naomi Campbell, ferierte nylig sammen med venner på vakre Ibiza – en øy som bare må oppleves! Utrolig vakre strender, frodige landskap, pittoreske byer og landsbyer – hvorav mange er gjennomsyret av fascinerende historie – en overflod av topp kvalitet restauranter og mat, og med en hel rekke aktiviteter for både kropp og sinn.

PicMonkey Collage

Kate Moss og Naomi Campbell i Ibiza (photo: alloverpress.com)

En lang periode fikk Ibiza et ufortjent rykte på seg å være stedet kun for glamorøst uteliv og hedonistiske fester, men dette har imidlertid endret seg de siste årene. Enten du skal på familietur, rolig tur med kjæresten eller party-tur med vennegjengen – Ibiza er øya som tilfredsstiller de fleste formål. Planlegger du en reise hit, kan det være greit å se på øya som todelt: det er strendene i og omkring Ibiza by, hvor de fleste festene holdes, og det er resten av øya som er preget av helt alminnelig familieturisme.

Ser du etter familiehoteller i Ibiza, bør du sjekke ut både Hotel Torre Del Mar og Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa. Reiser du på party-tur, er THB Los Molinos (kun for voksne!) eller Hotel Garbi Ibiza Spa hoteller for deg.

Will Smith – Formentera

476393523

Kun en liten fergetur fra Ibiza, ligger den harmoniske og vakre naboøya Formentera som Will Smith la ferien til denne sommeren. I kontrast til Ibiza, er denne naboøya et rolig alternativ uten de store turistmaskiner.

Bestill de rimeligste flybillettene her

Will Smith on holiday in Formentera, Spain - 11 Jul 2014

Will Smith nyter livet på Formentera, photo: alloverpress.com

Heller er Formentera et sted der du kan nyte små privateide og sjarmerende hoteller med én stjerne eller to. Etter hippietiden er fremdeles øya preget av en avslappet atmosfære, og selv om øya har få kulturelle og historiske serverdigheter, har den områder perfekt for spaserturer, sykling, seiling, bading og ikke minst dykking.

Overnatting? Sjekk ut Gecko Beach Club– et trendy boutiquehotell med en tilhørende strandklubb, spesialtilpasset hotellets voksne klientell. Og drinkene sies å være utsøkte. 

Justin Bieber – Miami

160526785

Bieber-feber! Den unge, mye omtalte, popstjernen Justin Bieber feiret i år USAs uavhengighetsdag (4. juli) på feire i Miami, og det gjorde han lurt av: det er nemlig umulig å dra til Miami uten å komme i godt humør. Sterke farger, smilende mennesker, langstrakte strender og et pulserende byliv – her får du alt du kan drømme om. Legger du ferien til Miami kan du til og med ta båt over til Bahamas for en billig penge, og oppleve to fantastiske steder på en ferie.

Justin Bieber gets on a boat with friends ahead of the 4th of July in Miami

Justin Bieber feiret 4. juli på båt i Miami (photo: alloverpress.com)

I Miami finner du en rekke flotte hoteller, og det kan være rimelig vanskelig å plukke ut det perfekte. Vi anbefaler imidlertid disse tre hotellene:

The Beacon Hotel South Beach

The Standard Spa Miami Beach

The Savoy Hotel

Lyst på flere ferietips fra Miami, og spesielt Miami beach? Da bør du lese denne artikkelen:

Bli med til Floridas kuleste by

Cara Delevingne – Bali

480401195

Cara Delevingne, den engelske modellen, skulespilleren og sangeren, tilbrakte nylig late dager på den frodige paradisøya Bali. Øya bli gjerne omtalt som en av de aller vakreste indonesiske øyene, på grunn av sine vakre strender, tropiske vekster, fargerike blomster, vidtrakte rismarker og mektige vulkaner.

Usikker på hvor i Bali du bør legge ferien? Reis til Ubud for å oppleve Balis kulturelle sentrum med tradisjonell kunst og seremoni, eller velg øst- og vestkysten for de beste strendene. Ser du for deg en drink i solnedgangen er Turban, Kuta, Legian eller Seminyak perfekte steder, mens den morgenglade som drømmer om soloppgangen bør heller velge Sanur eller Nusa Dua. Foretrekker du der i mot rolige små steder med fascinerende atmosfære, bør du sjekke ut Candidasa og Lovina, begge vakre steder nord på øya.  Når det gjelder overnatting, kan du på Bali bo meget luksuriøst til en overkommelig pris. Sjekk for eksempel ut disse hotellene:

hvjul

Sofitel Bali – Mulia Resort – Marriott Bali 

Kim Kardashian- Mexico

177138665

Kimberly Noel «Kim» Kardashian er en amerikansk TV-personlighet, forretningskvinne, modell og skuespiller – som nylig giftet seg med kjente plateprodusent og rappern Kanye West. På Instagram viser Kim feminine former ved vannkanten av bassengen i Punta Mita i Mexica – strandlandsbyen som ligger på norddelene av Banders Bay, i den mekiskanske delstaten Nayarit. 

Bestill de rimeligste flybillettene her

Grunnen til at du bør reise til Mexico er enkelt og greit fordi det spennende landet tilbyr en herlig blanding av sol, bad og urgammel indiansk kulturdeilig mat, verdens vakreste strender og hyggelige mennesker. Spesielt er den karibiske siden ideell for oss nordmenn, med «korte» flyturer og selvsagt idylliske reisemål – kritthvite strender som kantes av et indigoblått hav, med herlige dykkeforhold og enestående naturopplevelser. Høydepunktene i landet, og som du virkelig bør vurdere å besøke, er i midlertid TulumIsla Holbox og Chichen Itza.

Her kan du finne drømmehotellet i Mexico

Robin van Persie – Barbados

100835660

Fotballstjernen Robin Van Persise ferierte med venner og familie på Sandy Beach i Barbados. Barbados er en selvstendig øystat beliggende øst i det karibiske hav og Karibia. Øya tilhører det som kalles de små Antillene, hovedstaten heter Bridgetown og det offisielle språket er engelsk.

Footballer Robin van Persie is spotted on Sandy Lane Beach with family and friends while on holiday in Barbados

Robin van Persie vet hvordan fylle dagene på Barbados (photo: alloverpress.com)

Det bor rundt 285 600 mennesker på Barbados og levestandarden er blant de høyeste i verden, med en arbeidsledighet på under 10%. Takket være det behagelige klimaet og de flotte sandstrendene kan hele 75% av innbyggerne leve  av turistnæringen. Romproduksjon, fiske, landbruk og industri sysselsetter resten av befolkningen. Barbados byr turister på goder som kritthvite sandstrender, svømming med skilpadder, vannsport, spa-behandlinger, et fargerikt nattliv og et klima som er behagelig og varmt året rundt – kan det bli bedre?

 I Barbados bør du bo på The Club, Crystal Cove eller The Crane – hoteller som ligger i henholdsvis St. Peter, St. James og St. Phillip.

Jessica Alba – Tyrkia

464957551

Den Amerikanske skuespilleren Jessica Alba ferierte denne sommeren i Tyrkia – lurer du på hvorfor?

Her gir vi deg 20 gode grunner til å reise til Tyrkia. 

… og skal du ha hotell i Tyrkia, finner du de beste hotellene ved rivieraen her.