Her finner du best, billigst og flest hotellrom

Du kan spare mange penger på å sjekke ut de forskjellige bookingsidene. Vi har sett på antallet hoteller, fordeler og garantier fra de forskjellige bookingmotorene, samt hvem som egentlig står bak dem.

Toptenreviews har gjennomført en prisundersøkelse som sammenligner hotels.com med flere av de andre store amerikanske hotellsidene, der kom siden best ut på pris sammenlignet med blant annet booking,com og expedia.com.
Frommers hadde en test av i 2014 hvor de kåret Booking.com og Hotels.com til de to beste bookingtjenestene.

124818253Hotels.com

Den mest populære søkemotoren for hoteller i verden har over 240 000 overnattingssteder, og har et bonusprogram hvor du får hver 11. hotellovernatting gratis (deres Welcome Rewards) .Hotels.com er eid av amerikanske Expedia, og har drevet på siden 1991 (først per telefon, senere på nett). Hotels.com har prismatch. Finner du hotellet billigere noe annet sted vil de matche prisen.

Her kan du besøke Hotels

Booking.com

Den største søkemotoren i antall overnattingssteder med over 600 000 overnattingsteder (inkludert en del private hjem.). Siden er eid av selskapet PriceLine, og har sitt hovedkvarter i Nederland.

Her kan du besøke booking.com

Hotelopia

Denne hotellsiden er drevet av TUI-gruppen (som er ett av verdens største reiseselskap), og tilbyr over 55 000 hoteller over hele verden. Det er ingen kortgebyrer eller tilleggsgebyrer på hotellsiden, og man har også en prisgaranti på hotellrom. Du kan også bestille transfers fra flyplass og billetter til attraksjoner på siden. Siden har drevet på siden 2003

Her kan du besøke Hotelopia

AirB’nB

Den mest populære søkemotoren for leie av private hjem. En av de største reisesuksessene de siste årene er et privateid selskap. Har over en million utleiehjem.

Her kan du besøke AirB’nB

124818114Expedia

Siden til selskapet som eier Hotels.com. Expedia har over 150 000 overnattingssteder, og tilbyr også fly og leiebil. Expedia har eksistert siden 1996, og deres nettside ble lansert i 1998. Siden tilbyr ofte gode pakkepriser hvis du bestiller fly og hotell samtidig.

Her kan du besøke Expedia

LowCostHolidays

Søkemotor som har spesialisert seg på pakketurer med rutefly. Kan gjøre sydenturen svært billig.

Her kan du besøke LowCostHolidays

Venere

Denne siden er også eid av Expedia, har over 200 000 hoteller, og svært ofte mange spesialtilbud. Siden kan ofte tilby gode priser på hoteller, spesielt i Europa.

Her kan du besøke Venere

124819277

CheapOStay

Amerikansk søkemotor som har veldig rimelig overnatting.

Her kan du besøke CheapOStay

Ebookers

Denne siden er eid av det store reiseselskaper Orbitz. Tilbyr pakkepriser på fly og hotell, og hotell alene.

Her kan du besøke Ebookers

GotoGate

Denne norske siden ble lansert i 1999, og er nå eid av eTraveli. Selskapet er det største nettreisebyrået i Europa. Tilbyr rimelige pakkepriser på fly og hotell, men du kan bestille både fly og hotell samtidig.

Her kan du besøke GoToGate

SuperSaver er for øvrig nå den samme siden, men altså med sitt eget brand. Du kan besøke Supersaver her.