Her kan du feire hyttejul på fjellet

Ta med hele familien og opplev en magisk jul på et av disse høyfjellshotellene.

Snart er det jul igjen! Kombinér herlige dager i skibakken med god mat, avkobling og andre spennende aktiviteter på et høyfjellshotell. Hva med å feire nyttår her i samme slengen? Det finnes en mengde høyfjellshoteller i Norge – alt fra de historisk godt bevarte, til de mer moderne med tilgang til spa og skianlegg. Få en storslått opplevelse på et av disse høyfjellshotellene som ligger på idylliske omgivelser:

 

 Hemsetunet Apartments, Hemsedal

Hemsetunet Apartment er lokalisert i Hemsedal sentrum med det meste av fasiliteter i umiddelbar nærhet. Norske à la carte-retter serveres på Kjøkkenkroken restaurant, after-ski arrangeres på T-Kroken, mens skiutstyr kan leies ved Hemsedal Skishop.

Hemsedal sentrum er kun 2 km fra Hemsedal Skisenter. Gjester kan benytte gratis skibuss, avgiftsfri parkering og leiligheter med fullt utstyrt kjøkken. Det er gratis tilgang til Wi-Fi i leilighetene. Alle leilighetene har sittehjørne, peis og flatskjerm-TV. På kjøkkenet finner du komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin. De fleste leilighetene har egen badstue og tilgang til felles balkong.

Bestill hotellet her.

Sjekk ut Laurel Nights for verdens beste hoteller.

Skarsnuten Hotel, Hemsedal

På kanten av en fjellhylle 1000 meter over havet, finner du Skarsnuten Hotell. Hotellet er idyllisk plassert med en spektakulær utsikt over Hemsedal og fjellene.
Med et moderne skandinavisk design, er hotellets fasader preget av naturlige materialer.

Skisenteret er hotellets nærmeste nabo, som er perfekt for deg som vil ha en skiferie på samme tid. Hemsedal ligger i hjertet av den norske fjellheimen, midt mellom Oslo og Bergen. Det er mange muligheter for transport til hotellet, alt fra kollektivtrafikk til innleide konferansebusser.

Bestill hotellet her.

Sjekk ut Laurel Nights for verdens beste hoteller.

Valdres Høyfjellshotell, Etnedal

Valdres Høyfjellshotell har utmerkede langrennsløyper fra hotellet, med Valdres Alpinsenter kun 20 minutter unna med bil. Alle rommene har egen TV og bad, og de fleste rommene har egen balkong. Restauranten serverer tradisjonell norsk mat, og på kveldstid kan gjestene kose seg i festsalen. Andre fasiliteter på hotellet er peisestue, badstue og bar.

Bestill hotellet her.

Sjekk ut Laurel Nights for verdens beste hoteller.

Grotli Høyfjellshotell, Grotli

Grotli Høyfjellshotell er en ombygd fjellhytte fra 1860, som ligger rett ved siden av den vakre nasjonalturiststien, Gamle Strynefjellsvegen. Her tilbys norsk mat, tradisjonell innredning og romslige rom med gratis Wi-Fi. Restauranten har en åpen peis, antikke møbler og en herlig atmosfære.

Rommene på det familiedrevne hotellet har tilgang til balkong med panoramautsikt over Strynefjell. Benytt deg av badstuen eller ta deg en skitur på en av skibakkene som ligger omtrent 5 minutter unna. Stryn Sommarskisenter ligger 19 kilometer unna.

Bestill hotellet her.

Sjekk ut Laurel Nights for verdens beste hoteller.

Quality Resort & Spa, Norefjell

Quality Resort & Spa er kun 1,5 time fra Oslo og Gardermoen. Hotellet tilbyr mange spennende opplevelser, alt fra spa til svømmebasseng og til alpinbakker. Området består av 244 rom i hotellet hvorav 121 er dobbeltrom og 123 leiligheter, samt 161 leiligheter i landsbyen.

Hotellet har 14 møterom med maks kapasitet til 700 personer. Over 800 moh. kan du benytte deg av hotellets Velvære Spa med utsikt over fjellene. Norefjells alpinbakker er kun noen stavtak unna, hvor hele familien kose seg i bakkene, og med egen heis som bringer dere tilbake til de luksuriøse leilighetene og hotellrommene.

Bestill hotellet her.

Sjekk ut Laurel Nights for verdens beste hoteller.

Vestlia Resort, Geilo

Vestlia Resort er et lunt og koselig lodgehotell på Geilo som passer for hele familien. Her kan du velge mellom enkeltrom til luksusleiligheter. Du kan kombinere et avslappende og sporty opphold med eksklusivt SPA- og fitness-senter.  Barna kan kose seg med et av Norges råeste hotell-lekeland. Geilolia Skisenter passer for hele familien og tilbyr et stort antall førsteklasses bakker og langrennsløyper for alle ferdighetsnivåer.

Bestill hotellet her.

Sjekk ut Laurel Nights for verdens beste hoteller.

Hovden Høyfjellshotell, Hovden

Hovden Høyfjellshotell i Setesdal har perfekt beliggenhet i skibakkene i Hovden med tilgang til 30 løyper i alpinanlegget og over 170 kilometer med langrennsløyper.

Hotellets restaurant, Snøkrystallen, tilbyr tradisjonell norsk mat som du kan nyte med spektakulær utsikt over fjellet. Om du har tenkt deg på familietur, er dette et ideelt hotell. Hovden Høyfjellshotell har 13 familierom i to størrelser, med plass til 4 eller 6 personer. I tillegg tilbyr hotellet aktiviteter for barna med skileker, lekerom og spillrom hvor man kan spille bordtennis. I Hovden finner du også Hovden badeland & Spa, hvor man kan bade året rundt. Andre fasiliteter er innendørs svømmebasseng, badstue, bar, lekerom, spillerom og gratis Wi-Fi.

Bestill hotellet her.

Sjekk ut Laurel Nights for verdens beste hoteller.

Gaustablikk Høyfjellshotell, Rjukan

Ved foten av Sør-Norges høyeste fjell, Gaustatoppen, finner du Gaustablikk på 960 m.o.h. Det som i 1970 startet som en liten fjellstue, består i dag av hotell, leiligheter, store flotte fjellhytter og et komplett skisenter.

Opplev Gaustablikk Skisenter, som i dag har 12 heiser, derav 2 stolheiser og over 30 km med nedfarter i ulike lengder og vanskelighetsgrader. I tillegg kan du unne deg med stor varmestue, kafeteria og afterski, skiutleie med skiservice og skiskole.  Med utendørsbelysning  holder skianlegget også åpent for kveldkjøring.

Bestill hotellet her.

Sjekk ut Laurel Nights for verdens beste hoteller.

Storefjell Resort Hotell, Golsfjellet

Storefjell Resort Hotel ligger ved siden av Storefjell Ski- og Akesenter, bare 20 km fra Gol sentrum. Her tilbys avgiftsfri, privat parkeringsplass og tilgang til svømmebassenget, treningssenteret og badstue.

På rommene har du tilgang til klimaanlegg, TV, minibar og gratis Wi-Fi, og med flott utsikt.  I helgerestauranten, som også er åpen i visse høysesonger, kan du nyte à la carte-retter. Matpakke er tilgjengelig etter avtale.

Ferieanlegget har skibod, lekeplass for de aller minste og et spillrom hvor du kan slå et slag bordtennis og biljard. I tillegg er det muligheter for å stå på ski i området.

Bestill hotellet her.

Sjekk ut Laurel Nights for verdens beste hoteller.

Dr. Holms, Geilo

Du kjeder deg aldri på Dr. Holms Hotel. Her er det tilgang til 3 restauranter, spa med full service, nattklubb, innendørsbasseng og treningsstudio, i tillegg til Geilo skisenter rett utenfor døra. Også perfekt hotell for familier, med egen barnepass. Gratis frokostbuffé, wi-fi og henting fra togstasjonen er inkludert.

Bestill hotellet her.

Sjekk ut Laurel Nights for verdens beste hoteller.

Finn de beste hotellene i verden på Laurel Nights!

 

Les også:

Dra på juleshopping i Gøteborg

Her kan du få en magisk julefeiring

Slik finner du de billigste flybillettene