Her kan du feriere som Jennifer Lopez

Hamptons eller Miami?

Superstjernen J.Lo vet hvordan hun skal feriere, og hun inspirerer oss veldig til å ta ferden til Hamptons eller Miami for å slikke sol, nyte de vakre strendene og bare slappe helt av. Og det beste av alt: prisene er overkommelige for de flestes lommebøker. Har du tenkt å bestille sommerferie i siste minuttet, eller planlegger du høstferien? Da er det greit å vite at Hamptons passer perfekt til sommerferien, mens Miami gir den deilige sommerfølelsen hele året.

New York er så mye mer enn byen New York City

Vi alle vet hvor fantastisk New York er, men om man trenger et avbrekk fra det hektiske livet i The Big Apple, så er det bare å leie en bil for en dag eller to og kjøre ut til Hamptons i sommer. Bilturen tar kun 2 timer, så om du er i New York City på ferie er det verdt å ta turen hit for å slikke litt sol og oppleve den andre siden av New York.

J.Lo har egen feriebolig verdt flere millioner i luksusområdet Water Mill, Hamptons. Det er et kjent ferieområde, og for de som har sett noen av seriene som er lagd i New York som for eksempel Gossip Girl og Keeping up with the Kardashians, så er det i hvert fall indirekte ganske så kjent. Her kan det koste millioner å bo, men det finnes andre billige alternativer for oss andre som ikke vil at det skal svi skikkelig i lommeboka.

Sjekk hoteller her.

 

 

Ting å gjøre i Hamptons:

1. Hovedstranda alle snakker om ligger i East Hampton. Perfekt hvitt sand, egen livredder, og ganske så rent og fint. Ved stranden er det egen snackbar hvor du kan kjøpe deg en sandwich og ta med deg til stranda.

2. Leie båt og cruise rundt i det idylliske vannet.

3. Spille golf i nydelige omgivelser. Hamptons har mange golfbaner for besøkende. Sjekk her.

4. Besøke vingård og vinsmaking. Hamptons har opptil 8 vingårder! Mange New York-restauranter serverer faktisk vin rett fra Hamptons. Så er det ikke verdt det å ta en tur og sjekke vingårdene ut?

Sjekk her.

5. Suffolk Thetaer i Riverhead. Arrangereres en rekke eventer. Sjekk her.

6. Surfing – Sjekk ut Aloha surf school.

 

 

Her bor du:

The Grassmere Inn

Bed & breakfast i nærheten av stranden i Westhampton.

Souhhampton Long Island Hotel

2,5 stjerners hotell i Southhampton.

 

Hvis du virkelig skal gjøre en tur ut av det kan du prøve å få et rom på Montauk Yacht Club Resort – helt ytterst på tippen av Long Island.

En egen privat strand, spa, basseng og annen luksus gjør at storbyferien kan få et ganske så nydelig avbrekk. En femretters på den gode restauranten koster under 200 kroner.

Sjekk hotellet her.

 

Miami, Florida

Bulls_000byk9b

Foto: Bullspix

Miami Beach er stedet hvor natten aldri slutter, fargene er litt sterkere og stemningen litt mer avslappet enn de fleste andre steder.

Nyt strandlivet sammen med solbrune, trente kropper på South Beach, dans deg gjennom natten med en mojito i hånden og gå shoppingbananas på Lincoln Road!

Miami Beach

186522589 2

Miami Beach er ikke en strand tilhørende Miami som man kanskje skulle tro utfra navnet, men et øyrike forbundet med storbyen via en fire kilometer lang bro. Miami og Miami Beach har til og med forskjellige ordførere, så det er tydelig at dette er to forskjellige byer. Men hvor skal du reise på ferie? Vi anbefaler at du legger turen til Miami Beach, og ta heller dagsturer inn til Miami. Miami Beach er kjent for sin fantastiske strand, sitt uteliv og spennende art deco-bygninger – du vil garantert ikke gå lei. Dette er også et av Lopez’ favoritt reisemål.

Finn ditt hotell i Miami Beach her.

Noen forbinder kanskje fortsatt Miami med kriminelle, gangstere og narkotika, men de lokale myndighetene har jobbet hardt med å senke kriminaliteten de siste 20 årene. Flere og flere legger turen til Miami og Miami Beach, og hvert år inntar hele 10 millioner turister den spennende byen i Florida.

Her kan du sammenlikne priser og finne de billigste flybillettene.

Art deco og luskushoteller

For deg som liker spennende arkitektur og lekre hoteller, er Miami Beach litt av et mekka. Legendariske hoteller ligger på rekke og rad, inkludert ikoniske Fontainebleau hvor Sean Connery har nytt late dager ved bassengkanten og Marilyn Monroe har hengt i hotellets egen Bleau Bar. Hotellet er «over the top» på den helt riktige måten, og har både en egen sjokoladefabrikk, verdensberømte restauranter og selvfølgelig et stort svømmebasseng.

Se nærmere på Fontainebleau her.

Sjekk også ut rålekre Delano, med et bassengområde som vil få deg til å ville legge deg ved bassengkanten og aldri forlate stedet. Andre gode hotellalternativer er nye og spennende The Redbury, Metropolitan by COMO og The Anglers Miami South Beach.

Ved South Beach ligger Miami Beach sitt særegne art deco-distrikt, hvor de spennende 20-talls bygningene tar deg med tilbake til en svunnen tid. Her snakker vi pasteller, runde kurver, glass, krom og skip-liknende silhuetter. Om du vil kan du bo på et hotell i ekte art deco-stil, som for eksempel Clevelander eller The Raleigh Hotel.

Fantastisk mat og drikke

Yardbird

Det er ikke vanskelig å finne god mat i Miami Beach. I følge Tripadivisor er Cafe Prima Pasta, Pied a Terre og Yardbird de tre beste restaurantene i Miami – men det kommer selvfølgelig an på hva slags mat du foretrekker. For gode drinker og yrende liv, bør du ta turen til South Beach (kjent som SoBe på folkemunne), hvor barene ligger på rekke og rad. Sjekk ut Liquid, Nikki Beach Club, eller Lost Weekend hvor du kan spille biljard og nyte kjempegod barmat.

Cameo

Miami Beach er selvfølgelig også stappfull av hotte klubber, som Cameo med sine verdenskjente DJs, LIV på Fontainebleau og Mynte Lounge hvor du fort kan få øye på en rockestjerne eller supermodell. Eller J.Lo.

Ta også turen innom martinibaren til The Raleigh Hotel, og Living Room Bar på hotel W South Beach.

 

Legendariske strender

4316934334_8abb0d017e_b

Ta med deg bikini, solkrem og kamera, og legg turen til en av de lekre strendene Miami Beach har å by på. Dra til partystranden South Beach som du garantert har sett på tv og i filmer, jogg langs Miami Beach central eller nyt en litt roligere stranddag på North Beach. Strendene er like fine alle sammen, det er mer typen mennesker og hvor mye liv det er som varierer.

På South Beach kan du for eksempel bo på The Betsy – et hotell på Ocean Drive med direkte adgang til stranden, mens du på North Beach bør sjekke ut Canyon Ranch Hotel & Spa Miami Beach

Et annet alternativ er Mandarin Oriental Miami, som ligger ved en privat strand litt utenfor Miami.

Bulls_000ddvii

J.Lo under en musikkvideoinnspilling i Miami Beach. Foto: Bullspix.se

 

 

 

Når og hvordan

Miami Beach er et perfekt feriemål sommer som vinter. Når det er vinter for oss er det høysesong i Miami – da er det behagelige sommertemperaturer, svært lite regn og mye som skjer. Selve høysesongen er fra januar til april, mens mai og oktober til desember er en mellomsesong. Det betyr ikke at det er dumt å dra i lavsesongen juni-september – det er enda varmere enn i høysesongen, men kan regne litt nå og da. I disse månedene er også luftfuktigheten svært høy, så du må regne med å være ganske svett. Tåler du det, er det ingen ting i veien for å besøke Miami Beach i sommerferien.

Det går direktefly fra Oslo til Miami med Norwegian.

Finn flybilletter og sammenlikn priser her.

Her finner du leiebil til turen.

 

LES OGSÅ:

Slik får du drømmeturen til New York

69 grunner til at New York er verdens beste by