Her kan du fremdeles bestille vinterferie

Det er kanskje i siste liten, men det er ikke for sent.

green-garden-resort-3111655

Charterselskapet Apollo har fremdeles en del reiser igjen med avreise i vinterferieukene. Har du lyst til å reise til Gran Canaria får du en god pris med avreise 16. februar her dersom du kan ta deg en ekstra uke fri. Har du litt mer å gå på er dette et fint hotell for barnefamilier på Tenerife. Dersom du kunne tenke deg å reise helt til den Dominikanske Republikk får du en god pris dersom du tør å reise uspesifisert.

Se flere restplasser her.

Essaouria

Dersom du har tid til å sette sammen din egen ferie, får du en mye mer personlig reise, standarden er gjerne bedre på overnattingen, totalprisen kan fort bli langt rimeligere og reisemålene mer eksotiske enn dersom du bestiller en pakkereise. Dersom du vil reise til varmere strøk, men vil unngå de største turistfellene kan vakre Essaouria i Marokko være et alternativ. Byen er perfekt for barnefamilier som ønsker å tilbringe dagene på stranden, og samtidig bo billig og bra på et idyllisk sted. Velg for eksempel eksotiske Océan Vagabond eller Kardemomme by-aktige Hotel Riad Villa Maroc.

Vil du reise til Essaouria kan du fly til Marrakesh. Byen ligger bare en to timers kjøretur øst for Essaouria, og det er også verdt å få med seg et par dager her. Les mer om Marrakesh her.

marokko

Jordan

Vil du bade i Dødehavet og beskue et av verdens syv nye underverker, Petra, kan du reise til Jordan. Bor du på luksushotellet Jordan Valley Marriott Resort & Spa kan du også reise på dagsutflukt over den israleske grensen til Jerusalem. På Dead Sea Spa Hotel er det ikke bare barnebasseng, men også vannsklier ungene kan kose seg med. En ferie i Jordan er et bra alternativ til for eksempel Egypt. Det er langt færre turister, mer eksotisk og prisnivået er lavt.

Her finner du flybillettene

454406635

Madeira

Madeira har rykte på seg for å være et pensjoniststed. Men øya er fantastisk vakker og et perfekt reisemål for folk i alle aldre. Her er naturen frodig og i øyas sentrum, Funchal, finner du både butikker, restauranter og barer. På Madeira kan du bo på Cabo Girao Aparthotel, et praktisk leilighetshotell med barnebasseng og store balkonger hvor de voksne kan kose seg når barna har lagt seg. Eller kanskje det barnevennlige luksushotellet Quinta Jardins do Lago passer bedre for din familie?

Madeira er perfekt å utforske med bil.
Leiebilen finner du her.

madeira

Malta

Malta har også behagelige temperaturer i februar, og kan skilte med nydelig arkitektur og vakre strender. Og at havet er litt kaldt gjør ingenting så lenge du bor på The Westin Dragonara Resort for her finnes oppvarmet utendørsbasseng for store og små. Hotellet har også en barneklubb hvor ungene kan leke, mens mor og far nyter voksentid. Radisson Blu Resort i St. Julians ligger like idyllisk til og er også familievennlig, men ligger litt lavere i pris.

Les også:

15 romantiske hoteller
Disse feriene gjør deg slankere

malta

Dette er vinterferiene i 2014:

Uke 6: 3. – 7. februar 2014: Noen kommuner i Finnmark.

Uke 8: 17. – 21. februar 2014: Akershus, Oslo, Møre og Romsdal, Nord-Trøndelag, Sogn og Fjordane, Sør-Trødelag, Telemark, Vestfold og Østfold.

Uke 9: 24 – 28. februar 2014 : Buskerud, Hedmark, Nordland, Rogaland, Hordaland og Oppland. I Finnmark har noen skoler har bare fri man 24. – ons 26. februar, andre torsdag 6. og fredag 7. mars – sjekk den enkelte skoles nettsider.

Uke 10:  3. –  7. mars 2014: Aust-Agder, Vest-Agder og Troms.