Hit reiser bare ekte menn – gutteturene uten sidestykke

Det finnes mange gutteturer man kan velge. Gutteturer til sydlige byer for å drikke rosa paraplydrinker, kjøpe skreddersydde dresser og kose seg på spa.

Dette er ikke en oversikt over den typen gutteturer.

For mange vil denne guiden være en veldig politisk ukorrekt guide. Her lar vi nemlig, som Vi Menn sa, menn være menn.

Finn billigste ferie her

Selv om vi er de første til å innrømme at det finnes mange typer menn, og at det heller ikke er noe fasitsvar på hvordan en mann er så har vi likevel laget denne guiden. Så får det helle være at folk som Ottar eller meningsfeller av Ottar vil synes denne guiden er en vedderstyggelighet.

Her blir det nemlig drikke, dårer og dåser. På en eller annen måte.

lasvefas

Guttetur med lysshow: Las Vegas


Når:
Når som helst, men tirsdag-torsdag er de billigste dagene for hotell året rundt rent generelt. Samtidig: Hotell er ikke dyrt i Las Vegas. Noen gang.

Hva: Gamble, drikke, se show, få roomservice, gå på bar… du skjønner vel greia. Det er forresten en sjokkerende lik kjønnsfordeling her.

Hvorfor: Det som skjer i Las Vegas forlater ikke Las Vegas, men sannheten er at Las Vegas kan egentlig by på det meste. Du kjenner sikkert til gamblingen allerede, men byen kan også by på Pinball Hall of Fame hvor du og dine venner kan spille gamle flipperspill, drikke deg gjennom det store whiskey-utvalget på Craftsteak (du kan spise også), sjekk ut Stratospheres opplevelser, spis gigantiske burgere på M&Ms Soulfood, hopp på Sky Zone, gå ut på Moon og ta berg-og dalbanen New York New York. For å nevne bittelitt.

Hvordan komme seg dit: Fly. Det beste kan være å fly til New York fra Oslo, og så videre til Las Vegas. Eventuelt med mellomlanding i London. Sjekk flypriser og muligheter her.

Hvor bør du bo?

https://thumbnails.trvl-media.com/K7DFRsFYsLVrK1ibB4SRJH_5g7I=/773x515/smart/filters:quality(60)/images.trvl-media.com/hotels/1000000/800000/792500/792446/792446_94_z.jpg

Palms

Sjekker du anmeldelser for Palms på Tripadvisor og andre sider vil du se at det er andre hoteller som får høyere ranking, men for en tur med gutta kan du nesten ikke velge noe bedre.

Det er ganske enkelt forklart: Hvis du skal til Las Vegas og ikke har som mål å kunne rusle bort til et svømmebasseng fylt til randen med modeller, feste hele natten på de kuleste barene eller for den sakens skyld ikke liker poker så bør du selvfølgelig styre unna.

AskMen kåret dette til det beste stedet å bo i Las Vegas for menn på guttetur av en grunn. Konserter med kjente artister, supre utesteder (Rain, Moon og Ghostbar) og heftige rom. Et supert sted å være med gutta på tur.

Priser fra litt under 500 kroner per natt.

Sjekk rommene og hotellet her

Guttetur uten setebelte: Liverpool


Når:
Fotballsesongen

Hva: Se fotball, høre på musikk og drikke øl. Og feste.

Hvorfor: Liverpool har to gode fotball-lag: Everton og Liverpool. I tillegg har byen et vidunderlig uteliv og historien til Beatles. Husk en tur innom Cavern, og spis på Il Forno.Liverpools barer er fylt til randen hver eneste helg, og damene i Liverpool? De sjekker deg, og går kledd som om de spiller i en eller annen amerikansk film fra hylla bak svart plastikk.

Hvordan kommer du dit: Ta fly direkte, eller reis til Manchester (som er nabobyen). Du kan også reise til Stansted og leie bil, turen er ikke veldig lang.

Her bør du bo:

https://thumbnails.trvl-media.com/PXtKX1gAxRwAnH1E21IY6B2TSnc=/773x515/smart/filters:quality(60)/images.trvl-media.com/hotels/5000000/4320000/4319100/4319061/02cee222_z.jpg

Hotel Indigo Liverpool City Centre

Sentralt plassert hotell som gir deg gåavstand til utelivet og bylivet, og en kort taxitur til den av de to fotballstadioene du eventuelt skal på. Finfine rom, god frokost og masse hyggelig rundt hotellet. Det at du klarer å krype fra utestedene opp hit er en veldig stor fordel.

Her finner du hotellet

california

Guttetur i vinglass: Sonoma (California)

Når: Når som helst fra april til november.

Hva: Kjøre fort og drikke vin

Hvorfor: Den gamle meksikanske byen Sonoma, og området rundt (Sonoma County) er en opplevelse for mange sanser. Byen var også stedet hvor California erklærte seg fritt fra meksikansk styre, så det er også en historisk signifikanse (hvis du trenger en unnskydning). Og, ja, damene er California girls.

Bakgrunnen på Windows XP (skyer og gresshøyder) er tatt rett utenfor Sonoma.
I Sonoma County kan du også kjøre biler som går ekstremt fort, blant annet på Simraceway. En perfekt ting å gjøre dagen før (ikke dagen etter) et besøk på for eksempel Jarvis vingård.

Golf kan du spille på Bodega Bay, vidunderlig biff får du på Stark’s, og en av verdens kuleste kinoer finner du også (i hvert fall foreløpig). Skal du kjøpe god vin, og god mat så besøker du Sonama’s Best – som lever opp til sitt navn. Bade kan du selvfølgelig også gjøre.

OG: Du leier selvfølgelig nok bil. Dette er USA, hvor du bruker bil for å besøke butikken rundt hjørnet.

Slik kommer du dit: Fly til San Francisco, lei bil.

Her bør du bo:

https://thumbnails.trvl-media.com/kXxLBpb649jLi7AE3vbyAr9pmi4=/773x515/smart/filters:quality(60)/images.trvl-media.com/hotels/1000000/1000000/994200/994175/c5487674_z.jpg

MacArthur Place

Skal du dra til Sonoma skal du lete lenge etter et kulere sted å bo. På mange måter vil det være vanskelig å skjønne at du er i USA, og ikke i en gammel engelsk koloni.

Luksus for alle pengene, og selv om hotellet også er et spa-hotell er det et vidunderlig sted å slappe av etter at man har hatt en lang dag på racerbanen eller smakt seg gjennom alle vinene på en vingård.

Rommene er som små luksushus (totalt 64 rom), restauranten på hotellet er etter sigende det stedet du kan få den beste biffen i California (Saddles Steakhouse, kåret av California Beef Council) og vinutvalget der har fått flere utmerkelser.

Hvis du for øvrig lurer på hvor mye den beste biffen i California koster så er prisen 28 dollar for Filet Mignon (170 grams biff). For deg som tror at spa bare er for kvinner kan prøve Adam-behandlingen på det veldig gode spaet der. Etterpå vil du skjønne at det ikke er slik.

Se flere bilder her