Hit reiser bare ekte menn – gutteturene uten sidestykke

Det finnes mange gutteturer man kan velge. Gutteturer til sydlige byer for å drikke rosa paraplydrinker, kjøpe skreddersydde dresser og kose seg på spa.

Dette er ikke en oversikt over den typen gutteturer.

For mange vil denne guiden være en veldig politisk ukorrekt guide. Her lar vi nemlig, som Vi Menn sa, menn være menn.

Finn billigste ferie her

Selv om vi er de første til å innrømme at det finnes mange typer menn, og at det heller ikke er noe fasitsvar på hvordan en mann er så har vi likevel laget denne guiden. Så får det helle være at folk som Ottar eller meningsfeller av Ottar vil synes denne guiden er en vedderstyggelighet.

En vis nabo av oss sa en gang at hvis man ikke likte noe kunne mann bare la være å gjøre det. Så hvis du ikke liker denne guiden foreslår vi at du leser noe annet. Slik som dette.

Her blir det nemlig drikke, dårer og dåser. På en eller annen måte.

lasvefas

Guttetur med lysshow: Las Vegas


Når:
Når som helst, men tirsdag-torsdag er de billigste dagene for hotell året rundt rent generelt. Samtidig: Hotell er ikke dyrt i Las Vegas. Noen gang.

Hva: Gamble, drikke, se show, få roomservice, gå på bar… du skjønner vel greia. Det er forresten en sjokkerende lik kjønnsfordeling her.

Hvorfor: Det som skjer i Las Vegas forlater ikke Las Vegas, men sannheten er at Las Vegas kan egentlig by på det meste. Du kjenner sikkert til gamblingen allerede, men byen kan også by på Pinball Hall of Fame hvor du og dine venner kan spille gamle flipperspill, drikke deg gjennom det store whiskey-utvalget på Craftsteak (du kan spise også), sjekk ut Stratospheres opplevelser, spis gigantiske burgere på M&Ms Soulfood, hopp på Sky Zone, gå ut på Moon og ta berg-og dalbanen New York New York. For å nevne bittelitt.

Hvordan komme seg dit: Fly. Det beste kan være å fly til New York fra Oslo, og så videre til Las Vegas. Eventuelt med mellomlanding i London. Sjekk flypriser og muligheter her.

Hvor bør du bo?

Palms

Sjekker du anmeldelser for Palms på Tripadvisor og andre sider vil du se at det er andre hoteller som får høyere ranking, men for en tur med gutta kan du nesten ikke velge noe bedre.

Det er ganske enkelt forklart: Hvis du skal til Las Vegas og ikke har som mål å kunne rusle bort til et svømmebasseng fylt til randen med modeller, feste hele natten på de kuleste barene eller for den sakens skyld ikke liker poker så bør du selvfølgelig styre unna.

AskMen kåret dette til det beste stedet å bo i Las Vegas for menn på guttetur av en grunn. Konserter med kjente artister, supre utesteder (Rain, Moon og Ghostbar) og heftige rom. Et supert sted å være med gutta på tur.

Priser fra litt under 500 kroner per natt.

Sjekk rommene og hotellet her

Chatting friends having stag party wearing stetsons

 

Guttetur uten setebelte: Liverpool


Når:
Fotballsesongen

Hva: Se fotball, høre på musikk og drikke øl. Og feste.

Hvorfor: Liverpool har to gode fotball-lag: Everton og Liverpool. I tillegg har byen et vidunderlig uteliv og historien til Beatles. Husk en tur innom Cavern, og spis på Il Forno.Liverpools barer er fylt til randen hver eneste helg, og damene i Liverpool? De sjekker deg, og går kledd som om de spiller i en eller annen amerikansk film fra hylla bak svart plastikk.

Hvordan kommer du dit: Ta fly direkte, eller reis til Manchester (som er nabobyen). Du kan også reise til Stansted og leie bil, turen er ikke veldig lang.

Her bør du bo:

Hotel Indigo Liverpool City Centre

Sentralt plassert hotell som gir deg gåavstand til utelivet og bylivet, og en kort taxitur til den av de to fotballstadioene du eventuelt skal på. Finfine rom, god frokost og masse hyggelig rundt hotellet. Det at du klarer å krype fra utestedene opp hit er en veldig stor fordel.

Her finner du hotellet

california

Guttetur i vinglass: Sonoma (California)

Når: Når som helst fra april til november.

Hva: Kjøre fort og drikke vin

Hvorfor: Den gamle meksikanske byen Sonoma, og området rundt (Sonoma County) er en opplevelse for mange sanser. Byen var også stedet hvor California erklærte seg fritt fra meksikansk styre, så det er også en historisk signifikanse (hvis du trenger en unnskydning). Og, ja, damene er California girls.

Bakgrunnen på Windows XP (skyer og gresshøyder) er tatt rett utenfor Sonoma.
I Sonoma County kan du også kjøre biler som går ekstremt fort, blant annet på Simraceway. En perfekt ting å gjøre dagen før (ikke dagen etter) et besøk på for eksempel Jarvis vingård.

Golf kan du spille på Bodega Bay, vidunderlig biff får du på Stark’s, og en av verdens kuleste kinoer finner du også (i hvert fall foreløpig). Skal du kjøpe god vin, og god mat så besøker du Sonama’s Best – som lever opp til sitt navn. Bade kan du selvfølgelig også gjøre.

OG: Du leier selvfølgelig nok bil. Dette er USA, hvor du bruker bil for å besøke butikken rundt hjørnet.

Slik kommer du dit: Fly til San Francisco, lei bil.

Her bør du bo:

MacArthur Place

Skal du dra til Sonoma skal du lete lenge etter et kulere sted å bo. På mange måter vil det være vanskelig å skjønne at du er i USA, og ikke i en gammel engelsk koloni.

Luksus for alle pengene, og selv om hotellet også er et spa-hotell er det et vidunderlig sted å slappe av etter at man har hatt en lang dag på racerbanen eller smakt seg gjennom alle vinene på en vingård.

Rommene er som små luksushus (totalt 64 rom), restauranten på hotellet er etter sigende det stedet du kan få den beste biffen i California (Saddles Steakhouse, kåret av California Beef Council) og vinutvalget der har fått flere utmerkelser.

Hvis du for øvrig lurer på hvor mye den beste biffen i California koster så er prisen 28 dollar for Filet Mignon (170 grams biff). For deg som tror at spa bare er for kvinner kan prøve Adam-behandlingen på det veldig gode spaet der. Etterpå vil du skjønne at det ikke er slik.

Se flere bilder her

 

De 10 beste stedene for one night-stands

Sexy and lazy

Hvis målet for en tur er å skaffe en midlertidig – eller eventuelt en noe mer langvarig –  partner har vi laget en liten guide.

Les også: 6 hoteller som sier sex

Så, da er det bare å komme med stedene hvor du bør dra.

Sjekk flere hoteller her

Finn de laveste flyprisene her

Under er uansett de ti byene, basert på statistikk og annen løgn, som skal være de ti beste. Så får det være en diskusjon om man kan bruke uttrykket best. I tillegg: Ja, vi har prøvd oss på litt humor.

Reykjavik, Island

De drikker mer enn oss på Island. De går mer ut enn oss på Island.  Og islendingene har i snitt ganske mange seksualpartnere  i løpet av livet (flere enn oss i Norge). I tillegg har eksperter på Island, altså folk fra den lille øya, fortalt oss at det er omtrent like vanskelig å sjekke opp noen på Island som det er å gi bort Marc Jacobs-vesker på Frogner i Oslo.


View 20 grunner til å reise til Irland in a larger map

Hotellet du bør velge bør selvfølgelig være i sentrum, og da er dette anbefalt.

Du flyr dit, for det er for langt å svømme.

Helsinki

Finske kvinner er de som har flest sexpartnere i året. På en delt førsteplass med oss i Norge. Åtte av ti finner mener for øvrig at sex er helsemessig bra, rent generelt, og det er noe av det høyeste i Europa. Enkel matematikk, en vodka og et godt hotellrom er vel resten av ligningen.

Vi ville bodd her

Selv om du kan kjøre bil så er det lurt å fly.

Bodø

Norske kvinner har flest sexpartnere i året sammen med finner. Det er visstnok ikke en myte at det er lettere å sjekke opp alenemødre/alenefedrepå byen enn andre, og det er i Nord-Norge du finner flest av dem. I Nordland er 9,1 prosent av alle mødre enslige. Siden vi hadde statistikk en gang på 80-tallet så tror vi også at det er en sammenheng mellom enslige mødre og enslige fedre.

Sentralt i Bodø kan du bo her

Les også: 6 hoteller som sier sex

Tromsø

Universitetet i Tromsø utfører seksualvanestudier for Folkhelsesinstituttet. Vi tror ikke på tilfeldigheter, og går ut fra at det er en grunn til at det gjøres fra Tromsø. Hvis det er greit med en dyp samtale først kan du jo prøve en student i kjønnsstudier. I Troms er 12 prosent av alle mødre enslige, og Troms fylke er på en god andreplass i sexlyst i Norge.

Her kan du bo godt

Hammerfest

I Finnmark er over 16 prosent av alle mødre såkalte enslige mødre, i tillegg har byen generelt en høy andel av såkalt aleneboende.

Oslo

Oslo er den byen i Norge med flest single, i rent antall altså (1 av 4). Og som alle som har litt peiling på odds vil fortelle deg: Jo flere du kan velge blant, jo større sjanser har du. Apropos studenter, så er 61 prosent av studentene ved Universitetet i Oslo kvinner så kanskje et besøk i august? Tar du også med at undersøkelser har vist at single i Oslo er de som er mest glad i sex i Norge så blir det vel oss to i Oslo…

Særlig mer sentralt enn dette finnes ikke

Bergen

Undersøkelser viser at de som studerer økonomi, spesielt høyere studier innen økonomi, er de studentene som har flest sexpartnere. I Bergen har de Norges Handelshøyskole, så hvis du synes det er greit at du muligens blir satt inn i et Excel-ark etter endt samleie så kan det være fint å reise hit. I tillegg regner det relativt mye så det er store grunner til å holde seg inne, i senga.

Her kan du sove

Les også: Opplev en ferie i alkoholens tegn

Liverpool

Det er ikke mange byer i verden hvor det er slik at kvinner er mer aggressive enn menn på sjekkefronten, og hvor det er helt greit. Det er gode nyheter for begge kjønn. Bare ta et lite kurs i den noe spesielle formen for engelsk før du drar dit.

Her kan du finne steder å sove

København

De er glad i boller i København, men det betyr altså noe annet på dansk. Danskene er kjent som lettsindige i kondombruk, men samtidig også relativt lettsindige i seksualpartnerskap. Svenskene tuller med at jentene i København ikke vet betydningen av ordet «nej,» men det er selvfølgelig en god svenskevits siden danskene knapt forstår et ord svensk.

Sjekk her hvor du kan bo for å ha det bra

Moskva

Fire av fem russere har sex ukentlig, og alle russere er ikke i forhold. Du klarer vel matten selv?

Kos deg her