Hit reiser du for å spise

Vi har plukket ut noen av verdens beste hoteller for mat i noen av verdens beste byer for nettopp mat.

Noen byer i verden er bedre på mat enn andre. Vi har plukket ut de aller beste med hotellene som har best mat i byen. Da er det bare å bestille og glede seg…

 USA:

The St.Regis
San Francisco, California

I en rangering gjort av Askmen over verdens beste matbyer kom San Francisco øverst, og byen rangerer også øverst på de fleste kåringene for USA – kun slått enkelte ganger av byen under.

The St. Regis er et luksushotell med en restaurant som virkelig setter smaksløkene i gang: Ame. En restaurant som kombinerer ingredienser fra California med det ypperste av japansk kokkekunst laget på moderne amerikanske måter.

Et stort og moderne luksushotell med spa, basseng, treningssenter – og totalt 260 rom.

Se flere bilder fra hotellet her

Charleston Place
Charleston, South Carolina

Dette hotellet kommer ofte helt øverst på lister over hoteller med best mat i USA, og restauranten på hotellet – Charleston Grill – som en av de beste i en by som er regnet som en av de beste i USA å spise i.

Hotellet er ikke bare noe for magen, men også for resten av kroppen med et utrolig spa og noen virkelige luksusrom. Inne på hotellet finner du også butikker som Godiva og Gucci.

Mens du er i Charleston bør du også vurdere å spise på The Fat Hen, McCrady’s og frokost/brunsj på The Early Bird Diner.

Se flere bilder fra hotellet her

Trump International Hotel & Tower
New York

For de som har brukt litt tid på å finne gode restauranter i denne byen så er det nok ingen overraskelse at byen kommer langt opp i nesten alle kåringer av verdens beste matbyer.

Hotellet som oftest kommer øverst på kåringene av beste mat på hotell er tårnet til Donald Trump. Selvfølgelig nok et luksushotell, men restauranten Jean Georges og det noe rimeligere familiemedlemmet Nougatine er noe av det beste du kan finne av spisested i byen.

Det er muligens ikke veldig overraskende, men hotellet har også alt annet du kunne tenke deg av luksus som spa, supre treningsfasiliteter og et relativt ok business-senter (det skulle bare mangle).

Se flere bilder av hotellet her

Europa

Barcelona

Food and Wine kåret dette til en av de fem beste matbyene i verden, og det er det all grunn til å være enig i. En av de aller beste restaurantene i byen er Arola. Den befinner seg i andre etasje på hotellet Arts.

Hotellet er et virkelig luksushotell i Barcelona med alt du kan ønske deg av et hotell.

Se nærmere på det her. 

København

På listen til Food and Wine fant du også en by som slettes ikke er langt fra Norge, nemlig hovedstaden i Danmark; København.

I København er det ikke mange av hotellrestaurantene som scorer høyt rent generelt, men er det et sted du kan sjekke så er det Hotel Tivoli. Mest fordi Sticks ‘n Sushi ligger på toppen av hotellet.

Sjekk hotellet her

London

Du får ikke en kåring av de beste matbyene i verden uten at London er med. Det er nok ikke på grunn av britisk kokkekunst, men på grunn av alle de meget gode kokkene som har restauranter i byen.

I London er det slik at mange av de aller beste restaurantene ligger på hoteller. Dinner by Heston Blumenthal ligger på Mandarin. Marcus Wareing er på The Berkeley etc. etc. Vårt tips: Søk opp restauranten du vil spise på, sjekk om den er på ett av hotellene i byen og book der.

Vår favoritt? The Grill by Gordon Ramsey og The Savoy.

Paris

Hvis det ikke hadde vært en fransk by med på denne listen hadde den ikke vært kilobytene den tar på Internett, og det er Paris som er byen. Byen med flest restauranter med Michelin-stjerne er selvfølgelig.

En av verdens beste restauranter finner du på Hotel Plaza Athanee – Alain Ducasse.

San Sebastian

Denne kystbyen i Spania har flere Michelinstjerner per innbygger enn noen annen by i Europa, men nesten alle pixtobarer og restauranter her vil gi deg en veldig god matopplevelse.

Bo på Hotel Maria Cristina for en av de beste hotellfrokoster du kan tenke deg, og med en svært god kinesisk restaurant på hotellet.

Se nærmere på hotellet her