Hit reiser du med familien i sommer

Hva med litt innendørs moro? På Quality Hotel Sarpsporg er det fokus på hele familien - særlig de yngste.

Annonsørinnhold i samarbeid med Quality Hotel Sarpsborg

Vi alle vet at været i Norge både kan være ustabilt og skifte fort fra solskinn til byger. På Quality Hotel Sarpsborg trenger du ikke bekymre deg over dette, for her kan du kose deg uansett årstid.

Å ta med hele familien på ferie er alltid en uforglemmelig opplevelse, men du kan også fort finne ut at det er mer jobb enn det er hjemme. Hva om du finner et sted med alt du trenger under samme tak? Du slipper å finne aktiviteter som passer både mor, far, bestemor og lille Ole på 5 år. Det er altså ingen tilfeldighet at vi kåret Quality Hotel Sarpsborg til ett av de beste familiehotellene i Norge 2016.

Hotellet tilbyr et stort lekeland, badeland og vitensenteret Inspiria i og rundt hotellet. Det er spamuligheter for de voksne, og selvfølgelig fine familierom. I tillegg er det under en halvtime til Sverige og kun 50 minutter fra Oslo. Og som om det ikke er nok, tilbyr hotellkjeden Nordic Choice nå en sommerferie-kampanje. Nå kan du bestille deg en rimelig pakke, som inkluderer alt fra overnatting og inngang til Superland til en super pris!

Badeland og Superland

Opplevelsesrike Superland består av et innendørs område med aktiviteter som passer alle aldre. Du kan velge å besøke enten Superland «på land», eller både på land og i vann. Barna kan blant annet hygge seg med klatrevegg, ballbinge, minigolf og lekelabyrint. Badeland er på 2000 kvadratmeter og består av mange forskjellige attraksjoner, som svømmebasseng, boblebad, strømkanal, sklier og installasjoner. Her er det lagt godt til rette for aktiviteter for både barn og voksne.

Bestill hotellet her.

Hver kveld er det barneaktiviteter, og hotellets maskot – Piccolo – kommer på besøk til frokost. En av de morsomste barnemenyene i Norge serveres i restauranten (skolisser med ketchup for eksempel).

I Restaurant Østfoldstuene serveres alle hotellets måltider. Det er også anledning til å leie lokalene for selskap, om det så er familiefeiring eller forretningsmiddag. Restauranten er delt opp i forskjellige stuer av varierende størrelse, og tilbyr dermed mange muligheter for alle anledninger. De voksne kan ellers tilbringe tiden på hotellets spa eller pianobar.

Bestill hotellet her.

Hva skjer i Sarpsborg i sommer?

http://clk.tradedoubler.com/click?p=93758&a=1910542&g=19058382&epi=sarpsborg&url=http://www.sarpsborg2016.no/Kalender/Festuka/

Foto: Nordicchoice

Sarpsborg feirer 1000 år i 2016

Sarpsborg har vært et pulserende sentrum helt siden området steg opp av havet for 7.000 år siden. Tettstedet oppstod i krysset der raet møter fossen. I 2016 feirer Norges tiende største by 1000 år og det kan feires med stil. Mellom 3.til 12.juni kan du ta med hele familien, vennegjengen, din kjære, eller bare ditt eget selskap til festuka i byen.

Se hele programmet her.

Sarpsborgsfestivalen

Den 2. og 3. september 2016 kan du booke deg inn på Quality Hotel Sarpsborg for kun 1605 kroner per natt, og i prisen er selvfølgelig festivalplass inkludert.

Sarpsborgsfestivalen kan friste med artister som; CC Cowboys, Sivert Høyem, Karpe Diem, Jarle Bernhoft & The Fashion Bruises, Lars Vaular, Kari Bremnes og Kakkmaddafakka.

Les mer om pakketilbudet her.