Foto: iStock

Julegaven «alle» vil ha

En spahelg er den perfekte julegaven til den som har alt.

Hva med å overraske den du er glad i med en avslappende spahelg? Med vinterværet her til lands, trenger de fleste av oss et avbrekk fra kulden og mørketiden.

Og når travle og krevende hverdager tapper batteriene, kan et spaopphold være løsningen.

Her er fem fantastiske spahoteller i Norge:

 

Grand Hotel, Oslo

Grand Hotel, Oslo, Spa

Oslos mest elegante og historiske hotell som huser kjendiser, verdens ledere og Nobels fredspris vinnere. Hotellet åpnet sine dører for første gang i 1874, og har i over 140 år vært en favoritt for både nasjonale og internasjonale gjester. Grand Hotel har blitt oppgradert opp gjennom årene og er en god blanding av det moderne og historiske. Her får du gratis wi-fi og frokost, samt kan du benytte deg av treningsstudioet og takterrassen.

Ikke minst er spa-avdelingen en perfekt avslutning på dagen. På Artesia Spa Grand Hotel kan du velge mellom syv eksklusive behandlingsrom, inkludert et duo behandlingsrom. Spafasiliteter er oppvarmet svømmebasseng som holder ca 30 grader, steambad og badstue.

Sjekk hotellet her.

 

The Thief, Oslo

The Thief kan skryte på seg mange prestisjefulle priser. Deriblant Nord-Europas beste hotell i 2016 og på listen over verdens beste 150 hoteller i «The Gold List 2016».

Det Stordalens luksushotell kanskje er mest kjent for er sitt eksklusive spa-anlegg. Spa-avdelingen kan skryte på seg å ha Norges dyreste behandling; Carita Diamond til svimlende 6195 kroner- en behandling der huden smøres inn med ekte diamantstøv. Stjel deg og din utvalgte ut av hverdagen på The Thief!

Les mer om hotellet her.

 

Farris Bad, Larvik

Farris Bad, Larvik, Basseng

Dette er Nordens største spa-hotell med en idyllisk beliggenhet og ved Larviksfjorden. Anlegget er på 2500 kvm med spa-areal etablert på en ekte mineralholdig kilde. Velg mellom kroppsinnpakninger, algebehandlinger og luksusskrubb – i tillegg til en rekke duobehandlinger for den som vil ha en romantisk opplevelse med kjæresten.

Bestill oppholdet ditt her.

 

Kragerø Resort, Kragerø

På Kragerø Resort får du det meste av drømmefasiliteter, uttalelige opplevelser og inntrykk midt i en naturfylt ramme. Hotellet skilter med fasiliteter som svømmebasseng, badstuer, steambadstue og boblebad, i tillegg til behandlinger som kurbad, stempelmassasje og yogabehandling.

Bestill hotellet her.

 

Norefjell Ski & Spa, Norefjell

Norefjell Ski & Spa er kåret til Norges beste skihotell 3 år på rad av World Ski Awards. Hotellet ligger midt i idylliske omgivelser, ca 1,5 timer fra Oslo. På spa-anlegget kan du finne igjen roen i en setting du neppe har opplevd før. En rekke behandlinger er inspirert av nordisk natur, og i ene etasjen får du også forskjellige badstuer, eventdusjer, fotbad og boblebad. Her kan du og din kjære sitte i det varme boblebadet ute med bobler i glasset. Super-romantisk!

Les mer om hotellet her.

 

Les også:

Luksusreiser: En uforglemmelig gave til den reiseglade

Den perfekte gaven til jul