Knallpris til Syden i påsken

Har du lyst på sol og varme for hele familien bør du slå til nå.

Costa del Sol kan skilte med hele 300 soldager i året. I april kan du regne med over 20 varmegrader på Spanias solkyst, og det er perfekt for deg som vil bytte ut ski og Kvikk lunsj med bading og paraplydrinker.

Bestiller du påskeferien hit for 2015 nå får du et helt unikt tilbud. Du og familien flyr til Malaga og blir tatt med videre til hyggelige Benalmadena hvor du finner både strand, en livlig marina og strandpromenade med caféer, barer og restauranter.

Et paradis for voksne og barn

Du bor på Hotel Holiday Polynesia i junior suite, og har alt av mat og drikke inkludert i de 8 dagene dere er gjester her. Hotellet kan skilte med 4 stjerner og har både tropiske hager, havutsikt og et bra utvalg av fasiliteter som restauranter, barer, bassenger og aktiviteter for store og små.

H BEACH CLUB (4) 1600x1200

 

Rommene har møblert og romslig terrasse, separat soverom med to senger, oppholdsrom med kjøkken, spiseplass og sovesofa til to personer. Perfekt for familieferien.

NOK 23.185,- for 2 voksne & 1 barn under 12 år i junior suite

NOK 29.780,- for 2 voksne & 2 barn under 12 år i junior suite

Dette får du for prisen:

  • Direkte fly Oslo- Malaga t/r
  • Transport fra Malaga lufthavn – hotell t/r
  • 7 netter i junior suite på 4-stjerners hotell
  • All Inclusive (alle måltider & adgang til Beach Club)

Bestill reisen her og bruk koden: Nettavisen

Du kan også bestille reisen over telefon hos Samson Travel ved å bruke samme kode som nevnt over. TLF 984 27 800

I Benalmadena kommer du deg raskt til andre destinasjoner i regionen Andalucia. Disse reisemålene er perfekte for en dagsutflukt:

Malaga

malaga

 

Malaga er hovedstaden på Costa del Sol, og Spanias femte største by. Mange reiser hit kun fordi byen gir enkel tilgang til andre destinasjoner på Costa del Sol og til byer som Sevilla og Granada. Men det er verdt å tilbringe litt tid i Malaga. Byen er faktisk fødestedet til selveste Pablo Picasso, og huser derfor et Picasso-museum hvor du kan finne rundt 200 av hans verker. Museet har siden det åpnet i 2003 blitt et av Spanias mest populære turistmål, og er verdt et besøk for alle kunstinteresserte. Museet ligger i Malagas historiske sentrum hvor du også kan se Det romerske teater som ble bygget i det første århundret etter Kristus.

Les også: 15 grunner til å forelske seg i Picassos hjemby

Ronda

ronda

 

Ronda er en av Spanias eldste byer, og tyrefektingen skal ha sin opprinnelse herfra. Når du besøker byen er det også verdt å ta turen innom Plaza de Toros som er den eldste tyrefekterarenaen som fremdeles er i bruk i Spania.

Men attraksjonen som trekker turistene er det berømte El Tajo, oversatt til «hugget» på norsk, en 120 meter dyp kløft som deler byen i to. Over kløften går det tre broer, hvorav utsikten er spektakulær fra den vakre broen Puente Nuevo.

Almeria

1280px-Alcazaba_de_Almería

 

I Almeria kan du oppleve ørkenlandskapet som har vært innspillingssted for en rekke spaghetti-western filmer. Byen har Europas høyeste årlige gjennomsnittstemperatur på 19 grader, og er også kjent for sine naturiststrender. På toppen av listen over «må-se-attraksjoner» finner du Alcazaba som er den nest største muslimske borgen i Andalusia.

Lyst på en påske ved Spanias solkyst?
Bestill reisen her og bruk koden: Nettavisen

Granada

alhambra

 

Denne byen var arabernes siste utpost i Spania, og har som følge av maurernes styre på 1200- og 1300-tallet fått en av Spanias aller største turistattraksjoner. Palasset Alhambra er det mest fullendte eksempelet på maurisk kunst fra den siste europeiske tidsalder, og bygget står på UNESCOs verdensarvliste.

Palasset ligger på et platå litt utenfor bykjernen. Her har man utsikt over hele Granada og fjellkjeden Sierra Nevada. Alhambra er alene en grunn til å besøke Granada, men i byen kan det også være verdt å besøke en av mange arabiske badehus, såkalte hamams. Du må få med deg gratis tapas på en eller flere av byens mange barer, hvor konseptet er en gratis tallerken med tapas for hver runde man bestiller drikke. Et flamencoshow bør også stå på listen når man besøker Andalusia som er flamencoens hjemsted, og Granada har de perfekte rammene for å oppleve flamencoen akkurat i denne byen.

Marbella

marbella

 

I turistbyen Marbella finner du «The Golden Mile» – en veistrekning spekket med luksuriøse resturanter, 5-stjernershoteller og hippe utesteder. Byen er i tillegg kjent for sine mange trendy strandklubber og sin «flashy» marina, Puerto Banús, hvor yachtene ligger som perler på en snor.

På en annen side er Marbella en by med vakre rammer der den ligger omringet av fjellet Sierra Blanca og Middelhavet. Byen har også en lang historie, og noe av den kan du få et innblikk i ved å rusle rundt i trange gater og smug i vakre casco antiguo, gamlebyen.

Lyst på en påske ved Spanias solkyst?
Bestill reisen her og bruk koden: Nettavisen