Konferansekrigen på Gardermoen

Hvilke av hotellene på Gardermoen med kurs- og konferansemuligheter skal du velge?

Gardermoen har utviklet seg til å bli et av de største kurs-og konferanseområdene i Norge, hvor flere av hotellene ekspanderer i størrelse for å mette den stadig økende etterspørselen. Hvilke konferansehoteller finnes, og hvem skal du velge? For å hjelpe deg et skritt på veien i utvelgelsen, har vi listet opp flere av hotellene i området.

Thon Hotel Oslo Airport

thon2

thon1

Thon Hotel Oslo Airport har du en rekke valgmuligheter for både større og mindre konferanser. Hotellet har kongressal, 20 møterom og 9 grupperom. Møterommene rommer fra 2 til 1050 deltagere, hvor samtlige møterom har klimaanlegg og topp moderne AV-utstyr. Thon hotell fokuserer på å ha konkurransedyktige priser, profesjonelle koferanseverter, gode matopplevelser og et stort utvalg av aktiviteter.

På hotellet er det 435 rom tilgjengelig for overnatting.

Se nærmere på hotellet her

Clarion Hotel Oslo Airport

clarion1

clarion2

Clarion Hotel Oslo Airport har du 40 møtelokaler i varierende størrelser til disposisjon. Med en totalkapasitet på 3000 deltagere, der det minste lokalet tar 10 personer og det største 1100, vil du her kunne tilrettelegge for alle typer arrangement. Merk at hotellet i august åpner et helt nytt kongressenter som får et netto etasjeareal på hele 13.000 kvadratmeter som skal brukes til messer, kurs og konferanser.

På hotellet er det 432 rom tilgjengelig for overnatting.

Se nærmere på hotellet her

Radisson Blu Airport Hotelradisson2

radisson1

Radisson Blu Hotel Airport Hotel kan tilby 31 møterom som dekker 1990 kvadratmeter og har plass til 1100 gjester. Alle møterommene kommer med det aller beste audiovisuelle utstyret, gratis høyhastighets, trådløst Internett og lydisolering for å forsikre stille fasiliteter. Hotellet har også store fellesområder for forfriskningspauser og mottakelser. Tilgjengelige møtetyper er årsmøter, konferanser, konfidensielle møter, kongresser, hurtigmøter, lanseringer, show, småmøter, team-building, opplæring og kurs.

På hotellet er det 500 rom tilgjengelig for overnatting.

Se nærmere på hotellet her

Park Inn by Radisson Oslo Airport

park inn

park inn2Park Inn Hotell tilbys det fleksible møtealternativer som passer alle behov; fra en sammenkomst i siste øyeblikk til møter med losji, og alt der i mellom – møte per time, halvdagsdelaker, fulldagsdeltaker, residential (inkluderer tre-retters måltid) og tilpassede alternativer som større arrangementer, gallamiddager og mottakelser.

På hotellet er det 300 rom tilgjengelig for overnatting.

Se nærmere på hotellet her

Best Western Oslo Airport Hotel

bw2

bw3

Best Western Oslo Airport hotel kan du velge enten mellom møterom, styrerom eller hall/lounge. De 7 lyse og hyggelige møterommene finner du i størrelsesordene 2-40 personer. Styrerommene har plass til 22 personer i klasseromoppsett, i et lokale som har 6 meter takhøyde, lyst og luftig. I hoveddelen på hotellet i 1. etasje finner du et stort området fordelt på lounge, bar, restaurant og resepsjon. Dette området egner seg godt til messer, utstillinger, serveringer og som samlingspunkt for både mindre og større grupper. 

På hotellet er det 152 rom tilgjengelig for overnatting.

Se nærmere på hotellet her

Rica Hotell Gardemoen

rica2

 

rica

Rica Hotell Gardemoen har de en egen konferanseavdeling med flere møte- og grupperom med fleksible løsninger. De har en konferansekapasitet fr a8-150 personer, i gruppe- og møterom med godt dagslys og god ventilasjon. I tillegg har de en egen kursresepsjon og kursverter er tilgjengelig, samtidig som du her også har mulighet for middag og selskaper i eget lokale.

På hotellet er det 135 rom tilgjengelig for overnatting.

Se nærmere på hotellet her

Quality Airport Hotel Gardemoen

quality

quality2

Quality Airport Hotel Gardermoen har 26 møterom, hvor de har plass til over 1.100 gjester. Hotellets største lokale Kong Rakne har på sitt største plass til 625 stykker. I tillegg har de syv andre lokaler med plass til ca 30 personer i hvert rom. Møterommene kan deles inn i mindre/større enheter slik at de lett kan tilpasses den enkelte gruppes behov.

På hotellet er det 326 rom tilgjengelig for overnatting.

Se nærmere på hotellet her

Comfort Hotel Runway

comfort

 

comfort2

Med sine 15 konferanselokaler, er det på Comfort Hotel Runway alltid plass til å holde møter, konferanser, kick-off eller andre arrangement. Hotellet har 15 rom i forskjellige størrelser som dekker det meste av behov: du kan velge mellom møterom i kinositting eller skolesitting, og kapasiteten varierer fra 12 – 280 personer avhengig av rom.

På hotellet er det 303 rom tilgjengelig for overnatting.

Se nærmere på hotellet her

Scandic Oslo Airport

lounge2

 

Lounge

På hotell Scandic Oslo Airport kan det arrangeres møter og konferanser for opptil 500 personer, hvor du kan velge mellom grupperom, styrerom, salonger og fellesområder, og hvor alle møterommene er oppkalt etter flyprodusenter. Alle møterommene holder en høy teknisk standard, med alt fra god ventilasjon, trådløs internettilgang, teleslynge og projektor.

På hotellet er det 243 rom tilgjengelig for overnatting.

Se nærmere på hotellet her