Foto: Lamangabooking.com

Oppdag La Manga i sommer – spanjolenes hemmelige ferieparadis!

7 gode grunner til hvorfor du bør velge La Manga i sommer.

Annonsørinnhold i samarbeid med LaMangaBooking.com

La Manga er ingen typisk sydendestinasjon, men langt mer avslappet uten strandselgere, eller innkastere på gatehjørnene. La Manga er først og fremst kjent som spanjolenes hemmelige ferieperle, hvor bo-områdene er stille, rolig og uten trafikk. Samtidig har ferieperlen godt utvalg av restauranter, barer, kafeer og uteliv.

 

Les mer om La Manga her!

 

På La Manga er det kilometervis med strender, krystallklart vann, stabile temperaturer og mer enn 320 soldager i året. Feriehalvøyen er en perfekt destinasjon for deg som ønsker både spennende aktiviteter og late dager i solen. Dette er destinasjonen hvor både familier, single og par får en uforglemmelig tur.

Blir det ferie på La Manga i sommer? Dette må du oppleve i spanjolenes ferieparadis.

Foto: Lamangabooking.com

Drømmen om sol, sommer og gode badetemperaturer

Tar du ikke sjansen på den norske sommeren, kan du bestille drømmeferien til La Manga i dag, og du er garantert flott sommervær og badetemperaturer på over 26 grader. La Manga er et tynt stykke land som ligger på den spanske fastlandskysten Costa Cálida – ofte omtalt som Europas Key West.

Tradisjonelt sett så har dette vært spanjolenes hemmelige ferieparadis, men stadig flere skandinavere oppdager denne ferieperlen mellom to hav.

Selve navnet La Manga betyr erme på spansk og beskriver den lange stripen mellom to hav. Saltvannslagunen Mar Menor befinner seg på innsiden, mens Middelhavet ligger på utsiden av La Manga.

Bestill drømmeferien hos Lamangabooking.com!

 

Foto: Lamangabooking.com

10 % rabatt på alle priser sommeren 2018, med kundekode «SUMMER10!»

LaMangaBooking.com har fremdeles flotte ferieboliger ledige for årets sommer, og nå er det 10  % rabatt på alle opphold i perioden 26.06.- 31.08.2018. Reserver drømmeferien for deg og familien i dag på lamangabooking.com. Rabattkoden på 10 % legger du inn i feltet «kundekode», når du foretar din reservasjon, og du får 10 % rabatt på ditt opphold i sommer.

Mar Menor, Europas største saltvannslagune

Mar Menor er Europas største saltvannslagune og blir ofte omtalt som det største svømmebassenget i verden. Dette er perfekt for barnefamilier på grunn av de flotte langgrunne strendene. Mange barn har tatt sine første svømmetak på La Manga. Lagunen er perfekt for alle som ønsker en aktiv ferie.

Mar Menor er kåret til en av de beste vannsportdestinasjonene i Spania i 2018. Og uansett om du er ekspert eller nybegynner, så er La Manga et paradis for vannsport!

Her kan man prøve det meste av vannsport, med alt fra kajakk, stående padling, surfing, kiting, vannscooter, snorkling, dykking med mer. De siste par årene er SUP-padling(stående padling) blitt svært populært. Man kan leie brett for dette en rekke steder. Aktiviteten er rimelig og passer for hele familien.

Foto: Lamangabooking.com

Spanjolenes hemmelige ferieparadis

I flere generasjoner har dette vært spanjolenes hemmelige reisemål. En «lekeplass» for de rike og berømte hvor du kunne møte artister som Penlope Cruz, Julio Iglesias eller de beste fotballspillerne i Real Madrid.

Om du allerede har besøkt La Manga, så skjønner du raskt hvorfor spanjolene forsøkte å holde feriestedet hemmelig. Den spanske halvøya er rett og slett et lite paradis, som har en perfekt kombinasjon av sol, sjø og milevis av flotte strender. Når det blir for varmt i de store innlandsbyene som Sevilla og Madrid, er det La Manga spanjolene reiser til.

En annen grunn til at spanjolene er forelsket i La Manga, er de vakre strendene som er kjent for å være Middelhavets beste. Og du slipper å bekymre deg for å få plass. Du får nemlig kritthvite strender som strekker seg milevis ut på begge sider av halvøya. Hva med å utforske en ny strand om dagen? Nord på La Manga finner du langgrunne Mar Menor-strender som passer perfekt for barnefamilier.

Går du lengre sør på Middelhavssiden, har du over ti kilometer nydelig sandstrand. Mellom klippene i Cabo de Palos og i naturreservatet Calblanque finner du de skjulte strandperlene.

Bestill sommerferien din hos Lamangabooking.com

 

Foto: Lamangabooking.com

Morsomme opplevelser for hele familien

På La Manga finnes det aktiviteter for hele familien, fra enkel lek på stranden til skikkelig sug i magen. På sørsiden av La Mangas eneste høydedrag finner du barneparken Peke Park, som passer for de yngste mellom 3 og 12 år. Her er det alt fra karuseller, trampolinepark, ulike spill og en spennende minigolfbane.

Ta med barna til den eneste vannparken i Murcia, Aqua Natura. Parken tilbyr bassengområder for både barn og voksne, sklier, muligheten til å svømme med sjøløver, spa og akvarium. Vannparken er en del av Terra Natura, som består av en dyrepark. Kjøp billett til begge attraksjonene eller hver for seg. Du får mer info her.

For de større barna kan vi anbefale et besøk på regionens største gokart-bane som ligger i Cabo de Palos ved innkjøringen til La Manga, La Manga Gokart. Her har de gokart-biler i ulike størrelser, samt et aktivitetssenter for de yngre barna med biljard, hoppeslott og «minikart-bane».

I Mar Menor er det flere lekeparker i sjøen med klatrevegg, trampoline, rutsjebaner med mer. Dette finner du vanligvis kun i basseng i vannland, men i Mar Menor er det mulig å ha disse parkene i sjøen, da saltvannslagunen er langgrunn uten bølger og strøm.

 

Sikre deg årets sommmerferie hos Lamangabooking.com

 

Foto: Lamangabooking.com

La Mangas pulserende uteliv

Selv om La Manga er kjent som et flott familiested, tilbyr halvøya et godt utvalg av barer og utesteder. I motsetning til andre kjente partysteder i Syden, finner du ingen bargater som forstyrrer nattesøvnen på La Manga.

Her ligger uteplassene og diskotekene i egne områder, langt utenfor boområdene. Og selvfølgelig; de starter sent på natten og avslutter tidlig på morgenen.

Opplev en av Spanias største sommerklubber som åpnet sine dører i 2015; Trips Summer Club.  Deler av nattklubben ligger under åpen himmel og har en spesiell atmosfære og fantastiske fasiliteter. Her kan du vrikke på dansefoten til både spanske og internasjonale DJ-er som Taoo Kross. Trips Summerclub kom i 2017 inn på en meget eksklusiv liste over verdens 100 beste diskotek og nattklubber. Les mer på http://www.tripslamanga.com/portada.asp

 

Reserver sommerferien nå på Lamangabooking.com

 

Foto: Lamangabooking.com

Bo som lokalbefolkningen i feriebolig

Det er stor forskjell på å bo i stor ferieleilighet sammenlignet med for eksempel et standard hotellrom. La Mangas ferieboliger gir deg mye mer plass, og fullt utstyrt kjøkken. Endelig kan du besøke det lokale supermarkedet, for å prøve spennende, lokale råvarer. Tenk å sitte på terrassen og nyte solnedgangen, samtidig som du prøver det spanske kjøkkenet, med gode oster, Serrano skinke, og noe godt å drikke.

Alle leilighetene til LaMangaBooking.com har fasiliteter som privat terrasse og svømmebasseng inne på området (villaer har privat svømmebasseng inne i hagen). Du slipper derfor følelsen av å bo i en koffert hele ferien. Mange av våre ferieboligene har norske eiere, og er svært godt utstyrt for et hyggelig opphold, blant annet så har de fleste fasiliteter som fiber Wi-Fi og norsk TV.

 

Velg blant 120 ferieboliger for din drømmeferie på Lamangabooking.com!

 

Velg La Manga til årets sommerferie!

 

Slik reiser du til La Manga

Det er to internasjonale flyplasser i området, begge trafikkeres med direkte fly fra Norge.

Alicante airport(ALC) – Direktefly hele året fra de fleste større norske flyplasser, med Norwegian, SAS eller Ryanair. Alicante-flyplassen ligger vel en time fra La Manga.

Murcia airport(MJV) – Direktefly med Norwegian i sommersesongen fra Trondheim, Bergen, Stavanger og Oslo. Flyplassen ligger vel 20 minutter fra La Manga. Fra flyplassen til La Manga reiser du enkleste med leiebil, taxi eller forhåndsbestilt transport.