Luksusoase utenfor Dubai

Dubai er mer enn bare shopping, ørkenen kan være helt magisk. Vi har besøkt Banyan Tree Al Wadi hotell

Dette fantastiske ørkenhotellet finner du 45min fra flyplassen og det passer perfekt å legge noen netter hit hvis du skal til Dubai. Hotellet byr på private villas med eget svømmebasseng, gaseller og hjort som gresser utenfor din veranda, et spa som holder verdensklasse, nydelig mat og fantastiske solnedganger. Ørkenen er bedre enn du tror, den kan faktisk være helt magisk.

Hi_BTAEAW_53432444_BTAEAW__Destination_Dining__VR0001

Rommene

Banyantree Al Wadi tilbyr tre ulike villas, alle med eget basseng. Al Rimal er den billigste kategorien. Disse rommene er romslige og har et fantastisk bad med stort badekar, men uteplassen er relativt begrenset og du har ikke sol hele dagen. Vi anbefaler heller Al Khaimah rommene som er noe av det bedre vi har bodd på. 253 kvadradmeter i beduinstil står til din disposisjon. Et enormt baderom med stort badekar, egen terrase med stort basseng, solstoler og ørkenutsikt hvor du kan nyte solnedgangen med et glass vin. Be om en vestvent villa så får du de beste solforholdene. De dyreste rommene på hotellet har samme størrelse som Al Khaimah, men det er større plass mellom hver villa. Helt unødvendig, så gå for Al Khaimah rommene.

Hi_BTAEAW_28114390_BTAEAW_VR_0912_AlKhaimahlVilla-Bathroom_IMG002

Mat og drikke.

Det er to restauranter på hotellet. Banyantree signaturrestaurant Saffran som ligger idyllisk til ved en liten oase. Her kan du nyte eksklusiv thaimat mens gasellene slukker tørsten i vannkanten. Den andre restauranten heter Al Waha og den tilbyr international cuisine. Frokosten serveres også her, egg og pannekaker a la carte og en utsøkt buffe i tillegg. Etter middagen kan du sette deg på taket av moonbar og nyte ørkennatten med en sigar og et glass rom.

Banyantree tilbyr et godt vinkart, men som eller i Emiratene ganske stivt priset. Viner fra den nye verden er helt klart de beste valgene hva gjelder pris og kvalitet. Ønsker du en virkelig eksklusiv opplevelse kan du booke hotellets tårn på toppen av en sanddyne med panoramautsikt over ørkenen.

Hi_BTAEAW_53456191_BTAEAW_VR_1112_Restaurant_Safran_Terrace_Lounge_VR0001

Spa.

Banyantree er kjent for sine spa og Al Wadi har et enormt spaanlegg som tilbyr alle mulige behandlinger samt eget hammam, svømmebasseng og sauna. Bestill tid på forhånd da dette er godt besøkt, spesielt i helgene. Hotellet har eget treningsrom med løpebånd og ellipsemaskiner samt frivekter og noen andre apparater. Det finnes også et eget yogarom med timer hver morgen. Den beste treningen her er likevel en joggetur på hotellets eiendom på morgenen når ørkenen våkner til liv.

Hi_BTAEAW_28114370_BTAEAW_VR_0912_AlKhaimahlVilla-Pool_IMG003

Service.

Hotellet har over 300 ansatte og bare 100 rom så det sier seg selv at servicen er ganske enestående og kvaliteten er gjennomgående høy fra resepsjonen, til restaurantene og hushjelpen. Du kommer til å føle deg særdeles oppvartet under ditt besøk her.

Hi_BTAEAW_28114362_BTAEAW_VR_0912_AlKhaimahlVilla-Bedroom_IMG001

Du kan booke hotellet her

OneLoveHotels har personlige anbefalinger av verdens beste hoteller. Få inspirasjon til din drømmeferie, besøk oss på OneLoveHotels.com 

Ønsker du verdens beste hoteller rett i din newsfeed? Følg oss på facebook